Ο μόνος οδηγός που χρειάζεστε για να αγοράσετε ένα RV

Όλα όσα πρέπει να εξετάσετε κατά την αγορά ενός RV για πρώτη φορά

Η αγορά ενός RV δεν είναι εύκολη απόφαση. Είναι κάτι περισσότερο από την αγορά ενός RV. Μάθετε πώς να το οδηγήσετε ή να το σύρετε. Μαθαίνει πώς να κάνει τη συντήρησή σας και πότε να το πάει στο κατάστημα. Εκπαιδεύει πώς να ξεπεράσει το σοκ αυτοκόλλητων τιμών αερίου σε σχέση με τα χιλιόμετρα.

Η αγορά ενός RV είναι μια μακροπρόθεσμη, περιπετειώδης επένδυση που δεν είναι σωστή για όλους. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα RV, αυτός είναι ο οδηγός που πρέπει να κατανοήσετε τη μεγάλη εικόνα που έρχεται με αυτή την επένδυση.

Τι πρέπει να εξετάσετε κατά την αγορά ενός RV

Όταν είστε έτοιμοι να κάνετε το βύθισμα, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα πριν από τη δημιουργία προϋπολογισμού για ένα RV:

Είναι σημαντικό να περιορίσετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε σε αντίθεση με αυτό που θέλετε προτού να αγοράσετε ένα RV. Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη από την κατοχή ενός RV είναι ότι μπορείτε να προσαρμόσετε και να προσθέσετε χαρακτηριστικά σε αυτό κάτω από τη γραμμή, όπως θα κάνατε ένα σπίτι ή συγκυριαρχία. Αυτό σημαίνει ότι οι επιλογές που μπορείτε να περιμένετε να επενδύσουν είναι έργα για το μέλλον, τα οποία θα σας εξοικονομήσουν χρήματα όταν είστε τώρα προϋπολογισμός.

Τι είδους RV Χρειάζεστε;

Υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να εξετάσετε πριν αγοράσετε ένα RV: Τι είδους RV χρειάζεστε και θέλετε ένα καινούργιο ή χρησιμοποιημένο RV; Υπάρχουν μοτοσικλέτες και ρυμουλκούμενα.

Οι μηχανοκίνητες κατοικίες μπορούν να οδηγηθούν και να είναι ρυμουλκούμενες, πρέπει να ρυμουλκούνται από ένα ξεχωριστό όχημα.

Ανάλογα με το επίπεδο άνεσής σας, η ρυμούλκηση μπορεί να είναι τόσο ακριβή όσο η αγορά ενός αυτοκινήτου. Έρχεται κάτω από το ρυμουλκούμενο που επιλέγετε να αγοράσετε, όπως ένα RV του πέμπτου τροχού ή ένα ρυμουλκούμενο ταξίδι.

Εάν θέλετε να ρυμουλκήσετε, αυτό θα απαιτήσει από εσάς να επενδύσετε σε ρυμουλκούμενο όχημα, όπως φορτηγό ή SUV. Αν δεν έχετε ήδη ένα όχημα ικανό να ρυμουλκήσετε ένα RV , αυτό είναι ένα πρόσθετο κόστος για τον παράγοντα στον προϋπολογισμό σας.

Εάν έχετε ένα όχημα ρυμούλκησης, τότε είναι θέμα άνεσης κατά την οδήγηση κατά τη ρυμούλκηση.

Pop up κατασκηνωτές, τροχόσπιτα και μικρά ρυμουλκούμενα ταξίδια είναι συχνά ο καλύτερος τρόπος για να διευκολύνουν τον τρόπο ζωής RVing. Για όσους αναζητούν περισσότερο χώρο, επενδύοντας σε ένα μεσαίο έως μεγάλο ρυμουλκούμενο ταξίδι ή RV του πέμπτου τροχού είναι ο τρόπος να πάτε.

Ενώ τα περισσότερα ρυμουλκούμενα από τα κατασκηνωτικά έως τα RV του πέμπτου τροχού προσφέρουν τις ίδιες λειτουργίες και χαρακτηριστικά, μερικές φορές είναι όλα σχετικά με το μέγεθος του ρυμουλκούμενου ή RV λόγω του επιπέδου άνεσης εκείνων που ταξιδεύουν και χρησιμοποιούν.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τους τύπους RV με τον οδηγό εμπειρογνωμόνων μας εδώ .

Χρηματοδότηση ενός RV

Μόλις καταλήξετε σε τι είδους RV χρειάζεστε, θα χρειαστεί να υπολογίσετε τον προϋπολογισμό και τη χρηματοδότησή σας. Οι περισσότεροι έμποροι RV προσφέρουν χρηματοδότηση μέσω διάφορων δανειστών. Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα δάνειο οχήματος από την τράπεζά σας ή από ένα τρίτο μέρος για να το χρηματοδοτήσετε.

Ανάλογα με το πιστωτικό αποτέλεσμά σας, πόσο είστε πρόθυμοι να υποβάλετε μια προκαταβολή και άλλους παράγοντες, η χρηματοδότηση μπορεί να είναι ευκολότερη από ό, τι γίνεται.

Αν μπορείτε να χρηματοδοτήσετε μέσω του αντιπροσώπου σας, θα έχετε τα επιτόκια ενδιαφέροντος πιο κοντά σε αυτό που η τράπεζά σας θα προσφέρει με καλή πίστωση. Εάν χρηματοδοτείτε μέσω τρίτου δανειστή, θα πληρώνετε συχνά ένα υψηλότερο επιτόκιο.

Είναι σημαντικό να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τις μηνιαίες πληρωμές σε ένα RV ή ένα τρέιλερ, μαζί με την επιθυμία να το πληρώσετε νωρίς όποτε είναι δυνατόν.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη χρηματοδότηση RV με τον οδηγό εμπειρογνωμόνων μας εδώ .

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την αγορά νέων RV

Κατά την αγορά ενός νέου RV, παίρνετε ένα μοντέλο που είναι μεταξύ μερικών εβδομάδων και μερικούς μήνες από τη γραμμή συναρμολόγησης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε ακόμη και να πάρετε ένα RV ή ένα ρυμουλκούμενο απευθείας από τον κατασκευαστή. Αυτό σημαίνει ότι ο RV είναι ολοκαίνουργιος με τα χαρακτηριστικά ή τις προσαρμογές που επιλέξατε στον έμπορο. Αυτή είναι η πιο ακριβή επιλογή για αγορά ενός RV δίπλα στην κατασκευή ενός από το έδαφος μέσω ενός κατασκευαστή.

Πλεονεκτήματα της αγοράς ενός νέου RV

Μειονεκτήματα της αγοράς ενός νέου RV

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την αγορά μεταχειρισμένων οχημάτων

Όταν αγοράζετε ένα χρησιμοποιημένο RV, δεν υπάρχει λόγος για πόσο καιρό είναι από την παραγωγή. Η φθορά σε ένα χρησιμοποιημένο RV μπορεί να προκαλέσει προβλήματα που πρέπει να διορθώσετε. Η αγορά ενός χρησιμοποιημένου RV πραγματοποιείται μέσω ενός αντιπροσώπου ή ενός τρίτου μέρους, όπως του Craigslist ή ενός ιδιωτικού πωλητή. Όταν αγοράζετε ένα χρησιμοποιημένο RV, είναι αγοραστής να είστε προσεκτικοί επειδή ποτέ δεν ξέρετε με βεβαιότητα τι μπορεί να είναι λάθος ή τι θα πρέπει να διορθώσετε στο μέλλον. Αυτές οι επιδιορθώσεις μπορούν να προστεθούν.

Πλεονεκτήματα της αγοράς ενός χρησιμοποιημένου RV

Μειονεκτήματα της αγοράς ενός χρησιμοποιημένου RV

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την αποφυγή απάτης με χρησιμοποιημένους RVs με τον οδηγό εμπειρογνωμόνων μας εδώ .

Θα έπρεπε να αγοράσετε ένα νέο RV ή ένα χρησιμοποιημένο RV;

Τα νέα RV και τα χρησιμοποιημένα RVs έχουν τη θέση τους για RVers. Όταν ξεκινάτε, είναι οικονομικά αποδοτικό να αγοράσετε ένα χρησιμοποιημένο RV. Είστε ασφαλέστεροι εάν αγοράσετε ένα χρησιμοποιημένο RV από έναν αντιπρόσωπο από έναν ιδιωτικό αγοραστή, αλλά εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε ζητήματα που αποτελούν πόνο για να αντιμετωπίσετε. Όταν αγοράζετε ένα νέο RV, καλύπτεστε την εγγύηση του κατασκευαστή και οποιαδήποτε εκτεταμένη εγγύηση αγοράζετε μέσω του αντιπροσώπου. Εάν κάτι πάει στραβά, έχετε ένα δίχτυ ασφαλείας. Αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια όταν αγοράζετε χρησιμοποιημένο.

Άλλα έξοδα RV να εξετάσει

Λάβετε υπόψη ότι η αγορά του ίδιου του RV είναι μόνο η μισή μάχη. Υπάρχει μια χούφτα επιπλέον έξοδα που έρχονται με την αγορά ενός RV, όπως:

Πώς να πάρετε την καλύτερη τιμή σε ένα RV

Θέλετε την καλύτερη προσφορά σε ένα RV; Εξετάστε αυτές τις εννέα συμβουλές για τη διαπραγμάτευση καλύτερης τιμής σε ένα RV στην αντιπροσωπεία:

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη διαπραγμάτευση της καλύτερης τιμής σε ένα RV με τον οδηγό εμπειρογνωμόνων μας εδώ .

Τι RV είναι σωστό για τα ταξίδια σας;

Όταν ξεκινάτε το RVing, μπορεί να έρθει σε μια υψηλή τιμή: σοκ αυτοκόλλητο. Το RVing είναι ακριβό. Δεν αγοράζει μόνο ένα νέο ή μεταχειρισμένο RV. Είναι επίσης πάρκινγκ, συντήρηση, επισκευές, ασφάλιση, και τα πάντα μεταξύ τους. Είναι τροφή για και εκτός δρόμου. Είναι ψυχαγωγία μόλις παρκάρεις.

Για μερικές οικογένειες, αυτό μπορεί να μην είναι δυνατό και γι 'αυτό η αγορά που χρησιμοποιείται μπορεί να τους εξοικονομήσει χρήματα. Για άλλους, είναι έτοιμοι να επενδύσουν εκ των προτέρων και να επωφεληθούν από τις αποταμιεύσεις κάτω από τη γραμμή.

Το RVing είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση. Αν πάτε στη διαδικασία αγοράς καταλαβαίνοντας ότι θα είστε σε θέση να κάνετε τη σωστή οικονομική επιλογή για εσάς και την οικογένειά σας. Ενώ RVing θα σας εξοικονομήσει έως και 50 τοις εκατό στο μέλλον για τις διακοπές, θα πρέπει να θέσει ένα σημαντικό ποσό των χρημάτων εκ των προτέρων για να ξεκινήσετε.