Εδώ είναι γιατί Outdoorsy είναι το Airbnb της RVing

Πώς Outdoorsy αλλάζει τον τρόπο RVers ταξιδεύουν

Είμαστε όλοι για πλήρες ωράριο RVing και σεζόν μακρά RV διακοπές εδώ. Η περάτωση εβδομάδων και μηνών στο τέλος που ταξιδεύετε στις ΗΠΑ ή σε οποιαδήποτε χώρα που βλέπει τοποθεσίες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε χρόνο και έναν πολύ καλό δρόμο για την RV αλλά γνωρίζουμε ότι αυτά τα μακρινά ταξίδια δεν είναι για όλους. Οι περισσότεροι RVers εξακολουθούν να χρησιμοποιούν μόνο το RV τους για λίγους μόνο μήνες από το χρόνο και μόνο μια χούφτα ημερών από αυτούς τους μήνες. Ο υπόλοιπος χρόνος που η RV πιθανώς δεν θα χρησιμοποιηθεί σε ένα δρόμο ή ένα συγκρότημα αποθήκευσης.

Λοιπόν, τι εάν υπήρχε ένας τρόπος να χρησιμοποιηθούν από το RV σας όταν δεν μπορείτε να το πάρετε οπουδήποτε ή ακόμα καλύτερα, να πάρετε μια επιστροφή στην επένδυση που είναι η RV σας; Λοιπόν, με Outdoorsy, υπάρχει. Ας ρίξουμε μια σε βάθος ματιά στο Outdoorsy συμπεριλαμβανομένου του ποιος προορίζεται για, ποιος μπορεί να το χρησιμοποιήσει και μερικές από τις λεπτομέρειες που έρχεται με την ενοικίαση ενός RV. Στο τέλος αυτού του άρθρου μπορείτε να βρείτε ότι το Outdoorsy είναι μια εξαιρετική λύση για εσάς.

Τι είναι Outdoorsy;

Outdoorsy είναι μια υπηρεσία όπου οι RVers μπορούν να νοικιάσουν τους RVs σε άλλους όταν δεν το χρησιμοποιούν. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για όσους σκέφτονται να μπουν στο RVing για να δοκιμάσουν το ταξίδι τους ή για τους ιδιοκτήτες RV να κάνουν μερικά επιπλέον χρήματα με την επένδυσή τους, αντί να τους αφήσουν να χαλαρώσουν σε ένα χαλίκι. Αν βρίσκεστε σε ξηρά κατασκήνωση, boondocking ή κάτι μεταξύ τους, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα χρησιμοποιώντας Outdoorsy έναντι επενδύσεων σε πιο παραδοσιακές επιλογές πάρκων RV, όπως οι τοποθεσίες KOA ή Good Sam Club .

Πώς λειτουργεί το Outdoorsy;

Για τους ιδιοκτήτες RV

Η καταχώρηση του RV σας σε Outdoorsy είναι μια απλή διαδικασία. Συνδεθείτε στο Outdoorsy και στην επάνω δεξιά γωνία θα δείτε ένα κουμπί που λέει "List Your RV." Κάνοντας κλικ σε αυτό το κουμπί θα μεταφερθείτε στη σελίδα καταχώρισης του Outdoorsy όπου μπορείτε να εισάγετε κάποιες βασικές πληροφορίες όπως το είδος του RV που έχετε και όπου βρίσκεται και ξεκινά τη διαδικασία ενοικίασης.

Εάν δεν αισθάνεστε ότι είστε καταλαβαίνω, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών 24/7 της Outdoorsy για να βοηθήσετε να ξεκινήσετε τη διαδικασία.

Outdoorsy μπορεί να σας δώσει πληροφορίες σχετικά με τα πιθανά κέρδη ακριβώς από το ρόπαλο με μόνο μερικές βασικές πληροφορίες ώστε να μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το είδος των χρημάτων που εξετάζετε με τη χρήση Outdoorsy. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους σκιερούς χαρακτήρες που απορροφούν την πολύτιμη βόλτα σας στην ύπαιθρο, καθώς η Outdoorsy προσφέρει ασφαλιστικά πακέτα που μπορούν να καλύψουν έως και ένα εκατομμύριο δολάρια. Επίσης, δεν χρειάζεται να νοικιάσετε το RV σας σε κάθε αίτημα, οι ιδιοκτήτες μπορούν να δουν τους ενδεχόμενους μισθωτές και να αποφασίσουν αν θέλουν να πάνε στο χέρι του συγκεκριμένου προσώπου.

Το καλύτερο μέρος για τον ιδιοκτήτη RV είναι ότι η Outdoorsy μπορεί να σας πάρει την αμοιβή ενοικίασης ή την πληρωμή εντός 24 ωρών από την ενοικίαση μέσω του ασφαλούς δικτύου. Ασφαλές, ασφαλές και ευεργετικό.

Για ενοικιαστές RV

Αν είστε ακριβώς να πάρει στον κόσμο της RVing ή αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο τύπο RV πριν από την αγορά ενός, Outdoorsy μπορεί να είναι μια μεγάλη εμπειρία μάθησης.

Πλοηγηθείτε στο Outdoorsy για να ξεκινήσετε τη διαδικασία. Χρησιμοποιήστε την αρχική σελίδα για να εισαγάγετε από πού θέλετε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας (όπου θέλετε να νοικιάσετε) και κάντε κλικ στην επιλογή "Βρείτε RVs Now." Η Outdoorsy μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε περαιτέρω την αναζήτηση με φίλτρα όπως τύπους RV και εύρος τιμών καθώς και ημερομηνίες ταξιδιού .

Outdoorsy θα σας δώσει αποτελέσματα αναζήτησης των RVs στο ή κοντά στο σημείο εκκίνησης σας, συμπεριλαμβανομένου του τύπου RV, πόσοι άνθρωποι μπορεί να κοιμηθεί, τι είδους τιμή βλέπετε και πού βρίσκεται ο RV.

Όταν βρεθεί κάποιος που αγγίζει το μάτι σας, μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτό για περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των περιγραφών και των ανέσεων. Μπορείτε να ενημερώσετε τον ιδιοκτήτη του RV από την καταχώριση.

Έτσι αν είστε ιδιοκτήτης RV που θέλει να κάνει λίγα δολάρια πίσω στην επένδυσή σας ή κάποιος που θέλει να δοκιμάσει να πάρει ένα ρυμουλκούμενο ταξίδι μέσω της Death Valley , το Outdoorsy θα λειτουργήσει για σας.