Πώς να βρείτε δωρεάν και έκπτωση στάθμευσης RV

Ο οδηγός σας για την εξεύρεση έκπτωσης, και μερικές φορές δωρεάν, στάθμευσης RV στα ταξίδια σας

Η έκπτωση και ο δωρεάν χώρος στάθμευσης RV μπορούν να βρεθούν σε ολόκληρη τη χώρα. Είτε έχετε επισκεφθεί ένα εθνικό πάρκο, μια παγίδα τουριστών , ή κάτι μεταξύ, δωρεάν και έκπτωση RV στάθμευσης μπορεί να βρεθεί, κερδίσει, και να χρησιμοποιηθεί στα ταξίδια σας. Έχουμε συγκεντρώσει έναν οδηγό για την εξεύρεση έκπτωσης και δωρεάν πάρκινγκ RV για τον οποίο μπορείτε να βασιστείτε για να μειώσετε το κόστος κατά την πτήση RVing, ανεξάρτητα από τον προορισμό.

Εύρεση έκπτωσης ή δωρεάν στάθμευση RV

Παρέχεται δωρεάν και εκπτωτικός χώρος στάθμευσης με RV σε χώρους, κατασκηνώσεις, εθνικά πάρκα και σε άλλες περιοχές της χώρας καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Σπάνια διαφημίζεται, οπότε πρέπει να κάνετε την έρευνά σας και να παραμείνετε επίμονοι. Εάν είστε νέος RVer ή δεν ταξιδεύετε συχνά, πιθανότατα δεν θα βρείτε τόσο πολύ δωρεάν χώρο στάθμευσης RV, όπως είχατε ελπίσει απλά δείχνοντας και ελπίζοντας για το καλύτερο.

Συμμετοχή σε Clubs έκπτωσης RV και Camping

Πολλοί σύλλογοι RVing και ταξιδιών προσφέρουν εκπτώσεις, προσφορές και συστήματα σημείων που σας κερδίζουν δωρεάν χώρο στάθμευσης RV κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας. Μπορεί να χρειαστεί κάποιος χρόνος για να κερδίσετε αυτές τις συμφωνίες, αλλά είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της ένταξης σε ορισμένες κοινότητες RV. Ελέγξτε τι προσφέρει κάθε κοινότητα RV πριν εγγραφείτε για αυτό που σας ταιριάζει.

Ορισμένες λέσχες RV που εξετάζουν το ενδεχόμενο να ενταχθούν για δωρεάν χώρο στάθμευσης και εκπτώσεις σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική περιλαμβάνουν:

Υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες που προσφέρουν RVers ένα φθηνότερο τρόπο για να βρείτε πάρκινγκ όπως Airbnb, συμπεριλαμβανομένων:

Επισκεφθείτε τους προορισμούς κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων και δωρεάν ημερών

Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, τα Εθνικά Πάρκα και οι χώροι κατασκήνωσης προσφέρουν δωρεάν χώρο στάθμευσης RV για ορισμένες εκδηλώσεις και επετείους.

Αν εγγραφείτε έγκαιρα, μπορείτε να πάρετε δωρεάν χώρο στάθμευσης κατά τη διάρκεια αυτών των εκδηλώσεων που μπορεί να είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να μάθετε περισσότερα για μια περιοχή της χώρας στην οποία δεν έχετε πάει ποτέ πριν. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της ύπαρξης RVer.

Επισκεφθείτε ένα πάρκο RV ή Campground όταν ανοίγουν

Όταν ένα campground ή RV πάρκο ανοίγει, προσφέρουν ευκαιρίες και άλλα κίνητρα για RVers να έρθουν και να επισκεφθούν.

Αυτό περιλαμβάνει μερικές φορές δωρεάν χώρο στάθμευσης RV. Αν ελέγξετε την περιοχή στην οποία ταξιδεύετε για νέες επιλογές πάρκου RV, καλέστε και δείτε τι είδους προσφορές προσφέρουν και επωφεληθείτε από τον δωρεάν χώρο στάθμευσης RV, αν το προσφέρουν.

Εισάγετε διαγωνισμούς και σχέδια για δωρεάν χώρο στάθμευσης και άλλα προνόμια

Τα περιοδικά και οι εταιρείες RV συχνά χορηγούν δωρεάν χώρο στάθμευσης RV κατά τη διάρκεια του περιεχομένου καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Ελέγξτε τους κατασκευαστές, τους αντιπροσώπους και τους δικτυακούς τόπους περιοδικών για να δείτε ποιοι τύποι διαγωνισμών εκτελούν και βεβαιωθείτε ότι εισάγετε όσες φορές μπορείτε για μια ευκαιρία στο δωρεάν πάρκινγκ RV.

Εξετάστε το Workamping κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας

Το Workamping μπορεί να είναι ένας εύκολος τρόπος για να κερδίσετε δωρεάν χώρο στάθμευσης RV κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή ενός μεγαλύτερου χρονικού διαστήματος σε μια περιοχή. Βασικά εργάζεστε για ένα πάρκο RV, campground, ή National Park. Σε αντάλλαγμα για την εργασία τους, πληρώνονται για πάρκινγκ και άλλες παροχές. Ενώ workamping συνήθως είναι για RVers θέλουν να παραμείνουν σε προορισμό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορεί να είναι μια αξιόλογη εμπειρία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για τις οικογένειες.

Pro Tip: Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, το Amazon προσφέρει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται CamperForce. Εξετάστε το αμάξωμα με το Amazon για δωρεάν στάθμευση RV και μια μοναδική εμπειρία ζωής.

Τι να κάνετε όταν δεν μπορείτε να βρείτε δωρεάν πάρκινγκ RV

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε δωρεάν χώρο στάθμευσης RV, μπορείτε να πάρετε εκπτώσεις για κράτηση εκδρομών εκ των προτέρων και για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Όσο περισσότερο πληρώνετε για ένα σημείο στάθμευσης RV, τόσο καλύτερη είναι η έκπτωση που παίρνετε με την πάροδο του χρόνου γι 'αυτό. Επομένως, εάν σχεδιάζετε διακοπές τρεις μήνες από τώρα και κάνετε κράτηση για τα σαββατοκύριακα σε διάστημα έξι εβδομάδων, πιθανόν να πάρετε μια έκπτωση από το campground ή το πάρκο RV που κλείσατε .

Σας έχουμε δείξει πέντε μέρη για να σταθμεύσετε το RV σας με ένα τσίμπημα . Ενώ αυτά είναι δωρεάν, είναι βραχυπρόθεσμα. Αν ψάχνετε για κάτι για μια μακρύτερη απόδραση, θα πρέπει να εργαστείτε για δωρεάν πάρκινγκ RV.

Υπάρχουν RVers εκεί έξω που δεν πληρώνουν ποτέ για πάρκινγκ RV. Παίρνει καταλαβαίνω για να επιτύχει αυτό το επίπεδο αφοσίωσης, αλλά σχεδόν γίνεται ένα παιχνίδι. Εάν είστε έτοιμοι να παίξετε το δωρεάν παιχνίδι στάθμευσης RV, καλή τύχη!