Το RoverPass αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο το RVer Reserves Spots Across the Country

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το RoverPass για την επόμενη περιπέτεια RV

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του RVing είναι ότι δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε κανένα πραγματικό συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αν αποφασίσετε να μείνετε μια επιπλέον μέρα γι 'αυτό και μπορείτε να επιλέξετε ποια θα είναι η μέρα σας. Αυτό το είδος αυθόρμητων διακοπών λειτουργεί για πολλές οικογένειες, αλλά όλοι γνωρίζουμε τους ανθρώπους τύπου Α που επιθυμούν να σχεδιάσουν και να προγραμματίσουν. Υπάρχουν διάφοροι χώροι κράτησης για RVing αλλά μια κοινή καταγγελία σχετικά με αυτούς τους ιστότοπους ή τις υπηρεσίες είναι ότι δεν αφήνουν στον καταναλωτή επιλογές.

Ευτυχώς για εμάς RVers, μια χούφτα επιχειρηματιών στο Τέξας έχουν αναπτύξει έναν τρόπο για τους RVers στις Ηνωμένες Πολιτείες να διερευνήσουν τις διαφορετικές επιλογές τους και να κάνουν απευθείας κράτηση. Αυτή η υπηρεσία είναι το RoverPass. Αυτό το άρθρο εξετάζει το RoverPass, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης, των διαθέσιμων υπηρεσιών και του τόπου και του τρόπου αξιοποίησης του site στην επόμενη περιπέτεια.

Γιατί δημιουργήθηκε το RoverPass;

Το RoverPass δημιουργήθηκε από τους Ravi Parikh, τον Paul Cross και τον Jay Manickam στο Ώστιν του Τέξας το 2013. Οι τρεις ιδρυτές είχαν βρει επιτυχία σε άλλες επιχειρήσεις στο διαδίκτυο και αναζητούσαν έναν τρόπο να παντρευτούν τις ικανότητές τους με νεοσύστατες επιχειρήσεις στην αγάπη τους για ύπαιθρο και περιπέτειες. Το RoverPass είναι προϊόν αυτών των δύο παθών.

Το RoverPass και ο δικτυακός τόπος που τον συνοδεύει δηλώνουν ότι η αποστολή τους είναι:

"Δημιουργήστε σημαντικές αναμνήσεις σε campgrounds και πάρκα RV σε ολόκληρη τη χώρα για τους συμπατριώτες μας."

Το RoverPass διευθύνεται σήμερα από τον Parikh μαζί με μια χούφτα οδηγημένων και περιπετειών εργαζομένων.

Πώς λειτουργεί το RoverPass;

Σημείωση: Το RoverPass είναι ακόμη ένα έργο σε εξέλιξη και είναι προς το παρόν διαθέσιμο για χρήση των πάρκων RV κρατήσεων, χώρων και τοποθεσιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Καθώς παρατίθενται περισσότερα πάρκα RV και campgrounds, το αποτύπωμα του RoverPass επεκτείνεται και οι RVers έχουν περισσότερες επιλογές για το πού θα μείνουν.

Η χρήση του RoverPass είναι μια απλή διαδικασία σε τέσσερα βήματα:

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δωρεάν προφίλ στο RoverPass που απαιτεί μόνο το όνομά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και έναν κωδικό πρόσβασης που δημιουργήθηκε από τον χρήστη, αριθμούς πιστωτικών καρτών, συνδρομές ή λεπτομέρειες με το RoverPass.

Πώς μπορώ να δημοσιεύσω τον ιστότοπο RV μου στο RoverPass;

Το RoverPass δεν μπορεί να δημιουργήσει όλους τους ιστότοπους και τις κρατήσεις χωρίς θέσεις για βιβλιοδεσία. Αυτό είναι όπου τα πάρκα RV έρχονται και όπως την εξεύρεση κάμπινγκ , υπάρχει μια απλή διαδικασία:

Το RoverPass Checkout είναι ένα εύκολο στη χρήση σύστημα κρατήσεων online, το οποίο οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τη λίστα των θέσεων για διαμονή ή την κράτηση θέσεων για ένα ταξίδι.

Τι είναι Next για το RoverPass;

Το RoverPass έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων το 2015 και έχει θέσει το στόχο του να αυξήσει ακόμη ένα εκατομμύριο δολάρια μέχρι το τέλος του 2016. Με την ανάπτυξη της δικής του πλατφόρμας πληρωμής, το RoverPass θέλει να διευκολύνει τα πάρκα RV, campgrounds και RVers για να κλείσετε ένα μέρος για να μείνετε στο δρόμο.

Το RoverPass δημοσιεύτηκε για να επωφεληθεί από την ανάπτυξη της βιομηχανίας RV αναπτύσσοντας μια πλατφόρμα που εξελίσσεται με το ενδιαφέρον για το RVing.

Το RoverPass έχει πολλές επιλογές για να διαλέξετε από τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών εθνικών πάρκων και πόλεων, και συνεχίζει να προσθέτει περισσότερα καθημερινά. Είτε είστε ιδιοκτήτης RVer ή κάμπινγκ, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το RoverPass για να σας βοηθήσουμε να κάνετε κράτηση για την επόμενη περιπέτεια RV ή να ενθαρρύνετε τους ταξιδιώτες να δώσουν τη θέση σας.