Μουσείο τελεφερίκ στο Σαν Φρανσίσκο

Επισκεφτείτε το Μουσείο καλωδιακών αυτοκινήτων του Σαν Φρανσίσκο

Το Μουσείο καλωδιακών αυτοκινήτων στο Σαν Φρανσίσκο είναι μια στάση που συχνά παραβλέπεται στο Σαν Φρανσίσκο. Είναι ελεύθερος να επισκεφθείτε, δεν παίρνει πολύ και είναι ένα καλό μέρος για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μέθοδο μεταφοράς της πόλης. Στεγάζεται στο παλιό κτίριο των Ferries και Cliff House, το οποίο χτίστηκε το 1887.

Το μουσείο δεν είναι απλώς μια βαρετή συλλογή τεχνητών τεχνητών τελεφερίκων και γεγονότων. Εκτός από το γεγονός ότι είναι μουσείο, είναι ο κόμβος για όλα τα μηχανήματα που κρατούν τα κινεζικά ορόσημα του Σαν Φρανσίσκο σε λειτουργία.

Τα τελεφερίκ λειτουργούν αρπάζοντας σε ένα συνεχώς κινούμενο καλώδιο που τρέχει κάτω από τους δρόμους της πόλης. Στο μουσείο, μπορείτε να δείτε τα μηχανήματα που τραβούν τα καλώδια και το σύστημα των τροχαλιών που τα στέλνουν στην πόλη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μηχανή τραβήγματος καλωδίων σε δράση από μια υπερυψωμένη γκαλερί και στη συνέχεια να κατεβείτε κάτω για να δείτε ότι το κινούμενο καλώδιο περνάει μέσα από μια σειρά από «ροδέλες» καθώς εισέρχεται και φεύγει από το κτίριο.

Άλλες οθόνες στο Μουσείο Καλωδιακών Αυτοκινήτων περιλαμβάνουν τα παλαιά τελεφερίκ και φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά την ανακατασκευή του συστήματος από το 1982 έως το 1984.

Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα πιο ενδιαφέρον από το συνηθισμένο σουβενίρ στο Μουσείο Καλωδιακών Αυτοκινήτων, κατασκευασμένο από τμήματα του καλωδιακού κυκλώματος και του καλωδίου.

Αναθεώρηση του Μουσείου Καλωδιακού Αυτοκινήτου

Αξιολογούμε το Μουσείο Τελεφερίκ 4 από 5. Δεν χρειάζεται πολύ, αλλά είναι ένας τρόπος διασκέδασης για να μάθετε λίγο περισσότερο για το τι συμβαίνει κάτω από τους δρόμους και πώς λειτουργούν τα τελεφερίκ.

Δεν χρειάζεται να πάρετε τη λέξη μου γι 'αυτό.

Διερευνούσαμε περίπου 150 από τους αναγνώστες μας για να μάθετε τι σκέφτονται για το Μουσείο Καλωδιακών Αυτοκινήτων. Το 61% αυτών λένε ότι είναι υπέροχο ή τρομερό και το 24% του δίνει τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Σε άλλες online κριτικές, οι άνθρωποι δίνουν στο μουσείο υψηλά σημάδια. Στην πραγματικότητα, είναι ένα από τα υψηλότερα αξιολογημένα μέρη για να επισκεφθείτε στο Σαν Φρανσίσκο στο Yelp.

Μπορείτε να διαβάσετε κριτικές για το Yelp για τον εαυτό σας.

Οι άνθρωποι αγαπούν το γεγονός ότι η είσοδος είναι ελεύθερη και σχεδόν όλοι καταλήγουν πιστεύοντας ότι ήταν κάτι περισσότερο από ό, τι περίμενε. Το μουσείο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους ιστορικούς geeks, gearheads και μηχανικούς, αλλά όλοι βρίσκουν κάτι εκεί για να τους κρατήσουν ενδιαφέρον. Το μόνο παράπονο που έχουν είναι ότι είναι θορυβώδες, κάτι που δεν μπορεί να αποφευχθεί αν τα τελεφερίκ θα συνεχίσουν να τρέχουν.

Αν αγαπάτε πραγματικά αυτά τα τελεφερίκ, μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις φωτογραφίες των τελεφερίκ του Σαν Φρανσίσκο .

Τι πρέπει να ξέρετε για το Μουσείο Καλωδιακών Αυτοκινήτων

Το μουσείο είναι ανοιχτό κάθε μέρα εκτός από το Πάσχα, την ημέρα των ευχαριστιών 1 , 25 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου, Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα σας πάρει περίπου μισή ώρα για να δείτε τα εκθέματα.

Μουσείο καλωδιακού αυτοκινήτου
1201 Street Mason
Σαν Φρανσίσκο, CA
Δικτυακός τόπος

Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μουσείο Καλωδιακών Αυτοκινήτων είναι ο πιο προφανής - με ένα τελεφερίκ . Εάν είστε με τα πόδια αντί, δεν χρειάζεστε έναν χάρτη, απλώς ακολουθήστε τα κομμάτια των τελεφερίκ Powell-Hyde ή Powell-Mason.

Ο χώρος στάθμευσης στο δρόμο είναι σχεδόν ανύπαρκτος κοντά στο Μουσείο Καλωδιακών Αυτοκινήτων και οι πλησιέστεροι δημόσιοι χώροι στάθμευσης βρίσκονται στο North Beach. Οι πλησιέστερες γραμμές λεωφορείων MUNI είναι οι 1 και 30.

1 Η Ευχαριστία γιορτάζεται την τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου.