Ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και Ναπολιτάνικο Μπαρόκ Κρησφύγετο Οδηγός Επισκεπτών

Για πάνω από 40 χρόνια, το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης παρουσίασε πάνω από διακόσια δεκαετίες του 18ου αιώνα νεοφιλανδέζικα βρεφικά στοιχεία που συγκέντρωσε η Loretta Hines Howard και ήταν προικισμένα στο μουσείο με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το 20-πόδι-ψηλό μπλε ελάφι είναι διακοσμημένο με φώτα, χερούβια και διαθέτει 50 αγγέλους μεταξύ των κλάδων του. Κάθε χρόνο, προστίθενται στη συλλογή και προβολή νέες μορφές αγγέλων και παιδικών κρεάτων.

Σχετικά με το Δέντρο

Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο κομψά Χριστουγεννιάτικες οθόνες της Νέας Υόρκης. Εάν θέλετε να γνωρίσετε πλήρως την ομορφιά των στοιχείων, θα πρέπει να πλησιάσετε στο δέντρο, το πιο εύκολο όταν δεν υπάρχει πλήθος επισκεπτών που τον περιβάλλουν, οπότε προσπαθήστε να το επισκεφθείτε νωρίς την ημέρα ή την εβδομάδα εάν δυνατόν. Κάθε χρόνο αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οργανώνονται οι φιγούρες και με τόσα πολλά όμορφα κομμάτια στη συλλογή, είναι εύκολο να βρούμε κάτι νέο για να το εξετάσουμε.

Η οθόνη περιλαμβάνει τρία στοιχεία που ήταν παραδοσιακά στις εκθέσεις του 18ου αιώνα στη Νάπολη: η Γέννηση, με βοσκούς και πρόβατα. οι τρεις ταξιδιώτες Magi και το χαρακτηριστικό εξωτικό τους φόρεμα. και η πεμπτουσία της ναπολιτάνικης ένταξης των κατοίκων και των αγροτών απεικονίζεται να κάνει τα καθημερινά καθήκοντά τους.

Που να φάω

Το Met διαθέτει ποικιλία διαφορετικών επιλογών για φαγητό, από casual καφετέριες έως πιο πολυτελή επιλογές για φαγητό. Απέναντι από το δρόμο, δεν μπορείτε να νικήσετε το Cafe του Neue Gallerie για ένα εκπληκτικό φλιτζάνι καφέ και το torte sacher.

Το Nectar, ένα ελληνικό δείπνο και το EAT, ένα καφέ υψηλής ποιότητας, βρίσκονται στη λεωφόρο Madison μόλις λίγα τετράγωνα από το μουσείο.

2017 Ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και Ναπολιτάνικη Βαρκελώνη Ημερομηνίες:

Το δέντρο ανεβαίνει την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου και κατεβαίνει μετά την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Τοποθεσία: Το δέντρο βρίσκεται μέσα στην αίθουσα μεσαιωνικής γλυπτικής στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης
Πλησιέστερα υπόγεια: 4/5/6 τρένο προς 86η οδό
Ώρες: Προβολή όποτε το μουσείο είναι ανοιχτό .

Κόστος: Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για να δείτε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο πέρα ​​από τη συνήθη προτεινόμενη τιμή εισόδου του μουσείου

Ποιο είναι το επόμενο?

Είναι εύκολο να περάσετε μια ολόκληρη μέρα στο The Met, αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα αξιοθέατα κοντά. Οι λάτρεις της τέχνης μπορούν να επισκεφθούν τη συλλογή The Frick , το Neue Gallerie και το Μουσείο Guggenheim , όλα σε μικρή απόσταση με τα πόδια. Το Μουσείο προσφέρει πολύ εύκολη πρόσβαση στο Central Park , το οποίο αξίζει μια επίσκεψη, ακόμη και στους πιο κρύους μήνες. Η Madison Avenue και η Fifth Avenue προσφέρουν επίσης μια τεράστια ποικιλία καταστημάτων υψηλών προδιαγραφών και μαζικής αγοράς, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε και για τη φροντίδα ορισμένων από τις λίστες αγορών διακοπών σας.

Δείτε περισσότερα δέντρα Χριστουγέννων της Νέας Υόρκης .