Μητροπολιτικό Μουσείο Καλλιτεχνών Επισκεπτών

Αυτό το Εικονικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης έχει κάτι για όλους

Ένα από τα δημοφιλέστερα τουριστικά αξιοθέατα της Νέας Υόρκης, το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης φιλοξενεί πάνω από 5 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο. Η συλλογή του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης και τα ειδικά εκθέματα προσφέρουν κάτι για όλους - από τα αρχαία αιγυπτιακά αγγεία και τα ρωμαϊκά αγάλματα μέχρι τα γυαλιά Tiffany και τα έργα ζωγραφικής Rembrandt υπάρχει κάτι για όλους σχεδόν. Εάν είστε συγκλονισμένοι από το απλό μέγεθος και το εύρος της συλλογής του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης, πάρτε μια εκδήλωση Highlights.

Σχετικά με το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης

Τα περιεχόμενα της μόνιμης συλλογής του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης αντιπροσωπεύουν μια ποικιλία ηλικίας, μεσαίας και γεωγραφικής προέλευσης. Η συλλογή αιγυπτιακής τέχνης περιλαμβάνει κομμάτια από 300.000 π.Χ. - 4ος αιώνας μ.Χ. Άλλα στοιχεία της μόνιμης συλλογής περιλαμβάνουν τα μουσικά όργανα, η σύγχρονη τέχνη και οι αδελφοί . Για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για την ποικιλία και το εύρος των πάνω από 2 εκατομμυρίων έργων τέχνης που αποτελούν μέρος της συλλογής του Met, συμβουλευτείτε τις πληροφορίες συλλογής του ιστοτόπου τους, οι οποίες περιλαμβάνουν μια βάση δεδομένων με δυνατότητα αναζήτησης καθώς και διαδικτυακές γκαλερί με εκθέσεις από τα διάφορα τμήματα.

Οι συλλογές του Μητροπολιτικού Μουσείου προσελκύουν περισσότερους επισκέπτες από οποιοδήποτε άλλο αξιοθέατο στη Νέα Υόρκη, περίπου 5 εκατομμύρια το χρόνο. Είναι αδύνατο να βλέπετε ολόκληρη τη συλλογή σε μια μέρα ή ακόμα και σε λίγες μέρες, επομένως σας συνιστώ να επιλέξετε μία περιοχή ή δύο ενδιαφέροντα ή να κάνετε την Περιήγηση στο Highlights του Μουσείου, η οποία πραγματοποιείται καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, ξεκινώντας από τις 10:15 π.μ.

Αξιοσημείωτη δουλειά: Με μια τέτοια εκτεταμένη και περιεκτική συλλογή έργων τέχνης, είναι δύσκολο να διαλέξουμε τα κυριότερα σημεία, ωστόσο ο ιστότοπος του Met προσφέρει μια σειρά προτεινόμενων δρομολογίων που υπογραμμίζουν τους τρόπους επιλογής των προσφορών του Μουσείου.

Συμβουλές για επίσκεψη

Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης Tours:

Πως θα φτάσετε στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης:

Μητροπολιτικό Μουσείο Βασικών Τεχνών: