Ένας οδηγός για την πόλη του Knott Soak USA

Το Knott's Soak City USA είναι ένα πάρκο νερού απέναντι από το πάρκο ψυχαγωγίας Berry Farm του Knott στο Buena Park, CA. Δεν είναι τόσο μεγάλο όσο μερικά από τα άλλα πάρκα νερού στην περιοχή, αλλά είναι μόλις έξι μίλια από τη Disneyland , οπότε είναι εύκολο να το επισκεφτείτε όσο βρίσκεστε στην περιοχή. Όπως και τα περισσότερα πάρκα νερού, όσο πιο ζεστό είναι ο καιρός, τόσο πιο γεμάτο είναι. Για να αποφύγετε τις παραγαδιάρικες γραμμές, πηγαίνετε εκεί μόλις ανοίξει το πάρκο, ειδικά τα Σαββατοκύριακα.

Εισιτήρια Έκπτωσης

Το Goldstar έχει την καλύτερη τιμή στα εισιτήρια έκπτωσης στο Knott's Soak City USA στο Buena Park, CA. Είναι μικρότερη από την τιμή έκπτωσης σε απευθείας σύνδεση της Soak City όταν υπολογίζετε τις χρεώσεις υπηρεσιών.

Απολαύστε ποδήλατα πόλης

Υπάρχουν 17 διαφάνειες σε 9 διαφορετικές βόλτες, πισίνες και χώρους παιχνιδιού, όπως μια πισίνα με κύματα, παιδική χαρά, πλωτό ποτάμι και μια ποικιλία διαφανειών, αλεξιπτωτιστών και καναλιών. Ελέγξτε τις φωτογραφίες Ride.

Τρόφιμα και ανέσεις

Η Knott's Soak City διαθέτει ποικιλία σνακ μπαρ, αποδυτήρια και δύο μεγέθη θυρίδων προς ενοικίαση ($ 7 μικρά ή $ 22 μεγάλα με $ 5 κατάθεση). Ήμουν σε θέση να χωρέσει ένα σακίδιο, ρούχα και παπούτσια για ένα ζευγάρι σε ένα μικρό ντουλάπι. Τα Cabanas είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση μέχρι την ημέρα. Πλαστικοί εσωτερικοί σωλήνες είναι διαθέσιμοι για ενοικίαση για την πισίνα των κυμάτων. Αυτή είναι η μόνη περιοχή όπου δεν παρέχονται δωρεάν. Τα σωσίβια για παιδιά και ενήλικες παρέχονται δωρεάν. Δωρεάν ξαπλώστρες διατίθενται με βάση την πρώτη παράδοση.

Κανόνες στο Soak City

Ιστοσελίδα: www.soakcityoc.com

Δείτε τα Νέα του Knott's τελευταίες βόλτες και προσφορές στο Berry Farm του Knott και στο Soak City .