Εξοικονόμηση των Miles για βραβείο First ή Business Class Award

Τα διεθνή εισιτήρια είναι η καλύτερη εκεί έξω.

Πολλοί άνθρωποι θα ήταν ενθουσιασμένοι να χρησιμοποιήσουν 25.000 μίλια για μια δωρεάν πτήση Coach από τη Νέα Υόρκη στο Ορλάντο, αλλά οι συχνές επιβάτες που συνειδητοποιούν πόσο πολύτιμοι είναι τα μίλια τους μπορούν συχνά να υποστηρίξουν μια πολύ καλύτερη αξία αποπληρωμής. Σε τιμή ανά δολάριο, τα διεθνή εισιτήρια Business και First Class είναι τα καλύτερα δώρα εκεί έξω. Μπορείτε να ταξιδέψετε σε σημαντικά βελτιωμένη άνεση για διπλάσιο αριθμό μιλίων, ενώ ένα πληρωμένο εισιτήριο Business Class μπορεί να σας κοστίσει τέσσερις φορές περισσότερο από το λεωφορείο ή ακόμη περισσότερο.

Η κατασκευή αρκετών μιλίων για να πετάξετε εσείς και ένας φίλος (ή ολόκληρη η οικογένειά σας) από το Α στο Β όταν προσπαθείτε να φτάσετε στην Ευρώπη ή την Ασία σε μια καμπίνα υψηλής ποιότητας μπορεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση. Πολλές προσφορές εγγραφής σε πιστωτικές κάρτες θα σας κερδίσουν αρκετά μίλια για να πετάξετε σε όλη τη χώρα με ένα μόνο μπόνους, αλλά αρκετά γεμάτα για να πετάξετε διηπειρωτικό Business ή First Class σε αυτή την «πτήση μιας ζωής» μπορεί να χρειαστεί πολύ χρόνο και αφοσίωση . Δείτε πώς να ξεκινήσετε:

1. Οι ερευνητικοί προορισμοί είναι το πρώτο βήμα κατά το σχεδιασμό μιας διεθνούς περιπέτειας. Δεν χρειάζεται να περιορίσετε το ταξίδι σας σε συγκεκριμένες πόλεις, αλλά έχοντας μια γενική ιδέα για την περιοχή στην οποία επιθυμείτε να ταξιδέψετε είναι βασική, καθώς τα ποσοστά εξαργύρωσης ενδέχεται να ποικίλλουν δραστικά ανάλογα με το πού κατευθύνεστε.

2. Επιλέξτε ημερομηνίες εντός του επόμενου έτους ή τουλάχιστον ένα γενικό χρονικό πλαίσιο για να αναζητήσετε. Οι αεροπορικές εταιρείες υποτιμούν τα μίλια τους όλη την ώρα και μόλις ξεκινήσετε την αποταμίευση για ένα συγκεκριμένο βραβείο, δεν θέλετε να παρασυρθείτε από τις αυξημένες τιμές ανάθεσης.

Αν εξοικονομείτε για ένα ταξίδι πολλά χρόνια κάτω από το δρόμο, σχεδιάστε να συσσωρεύσετε δύο φορές τον αριθμό των μιλίων που θα χρειαστείτε για να πάρετε αυτή την πτήση τώρα, μόνο για να καλύψετε όλες τις βάσεις σας.

3. Αναζητήστε τώρα τη διαθεσιμότητα , αντί να μεταφέρετε όλα τα απαραίτητα μίλια. Η διαθεσιμότητα της έδρας είναι περιορισμένη και παρόλο που είναι πιθανό να αλλάξει καθώς πλησιάζουν οι ημερομηνίες σας (ίσως ακόμη και προς το καλύτερο), δεν βλάπτει να πάρει μια ιδέα για το τι είναι διαθέσιμο τώρα.

Αναζητήστε πτήσεις μεταξύ πόλεων πύλης τώρα, δεδομένου ότι αυτές είναι συνήθως οι πιο δύσκολες για να καρφώσετε (μπορείτε πάντα να πληρώσετε μετρητά για αυτό το 90-λεπτό hop από την Ταϊπέι στο Χονγκ Κονγκ αν χρειαστεί αργότερα).

4. Επιβεβαιώστε πρώτα τα αεροπορικά ταξίδια , πριν από την κράτηση οδηγών, ξενοδοχείων και άλλων μη επιστρεπτέων εμπειριών στον προορισμό σας. Λάβετε υπόψη σας ότι τα ταξιδιωτικά σας σχέδια ενδέχεται να αλλάξουν και την τελευταία στιγμή, γι 'αυτό είναι προτιμότερο να κάνετε κράτηση για τις επιστρεφόμενες κρατήσεις όποτε είναι δυνατόν. Εάν έχετε ένα μεταβιβάσιμο νόμισμα απονομής, όπως τα Ανταμοιβές Μέλους American Express ή Chase Ultimate Rewards, μετακινήστε τα στο πρόγραμμα αερομεταφορών που έχετε επιλέξει για πρώτη φορά - η διαθεσιμότητα των ξενοδοχείων είναι γενικά πολύ πιο ευέλικτη και συνήθως μπορείτε να κάνετε κράτηση με τον ίδιο ρυθμό εντός λίγες εβδομάδες άφιξης.

5. Κάντε κράτηση εισιτηρίων ξεχωριστά καθώς καθίστανται διαθέσιμες οι θέσεις. Δεν χρειάζεται να κάνετε κράτηση ολόκληρης της ομάδας σας σε μία κράτηση, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην συγκεντρωθείτε στις διαθέσιμες θέσεις ανάθεσης αφού έχετε τα απαραίτητα μίλια. Οι αναπροσαρμογές των επιτοκίων είναι γενικά αρκετά λογικές και η κατοχή κάποιων θέσεων ανάθεσης είναι καλύτερη από το να μην υπάρχει κανένας. Μπορείτε πάντα να πληρώσετε μετρητά για ένα εισιτήριο ή δύο, αν πρέπει απολύτως, ή να χρησιμοποιήσετε ένα νόμισμα βραβείων καθορισμένης αξίας όπως Barclaycard Άφιξη σημεία για την εξασφάλιση των υπόλοιπων εδρών.

6. Αναβαθμίστε αργότερα και κλειδώστε τώρα τα καθίσματα του Coach. Το Flying Business ή First Class είναι ο απώτερος στόχος εδώ, αλλά μερικά προγράμματα αερογραμμών θα σας επιτρέψουν να "αναβαθμίσετε" την κράτησή σας χωρίς χρέωση αν ανοίξει μια ανώτερη κατηγορία υπηρεσιών αργότερα.