Κερδίζοντας την παράδοση καφέ Brews στην Alburquerque

Τοποθετημένο κοντά στο νότιο άκρο της πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού, η Brick Light District έχει πολλά νέα καταστήματα και εστιατόρια που βρίσκονται κοντά σε μια μακρά τοπική αγαπημένη, Winning Coffee Co.

Το Brick Light District είναι από καιρό καταφύγιο για τους φοιτητές της UNM, αν και πρόσφατα έχει τραβήξει όλο και περισσότερα εστιατόρια που φροντίζουν για γρήγορο δάγκωμα. Οι δρόμοι της κεντρικής πόλης του Χάρβαρντ, του Cornell και του Yale αποτελούν τη μικρή συνοικία με μοντέρνα καταστήματα όπως τα Frock Star Vintage Clothing και εστιατόρια που καλύπτουν τους προϋπολογισμούς των σπουδαστών, όπως το εστιατόριο Which Wich; Bricklight Dive Restaurant και τα πολύ δημοφιλή εστιατόρια Rasoli's και El Patio.

Μέρος της γειτονιάς

Βρίσκεται στο Χάρβαρντ λίγο έξω από την Κεντρική, το Winning Coffee Co. είναι μέρος του μίγματος και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αξιοποιήσετε την εσωτερική μποέμ. Η νίκη είναι εδώ και πολύ καιρό ένα σημείο για να σταματήσουν οι μαθητές και να πάρουν ένα σάντουιτς ή ένα φλυτζάνι του Joe με λογικό κόστος. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα κοιτώνες και την πανεπιστημιούπολη και η εξωτερική αυλή είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε και να συναντήσετε φίλους όταν ο καιρός είναι καλός. Αλλά η νίκη τραβάει και τους ντόπιους, εκείνους που πηγαίνουν έξω από το δρόμο τους για τσάι τσάι, ενώ συναντώνται με μια ομάδα χρηστών, ή εκείνοι που ψάχνουν για ένα φλιτζάνι καφέ ενώ εργάζονται μακριά από το wifi. Είστε εξίσου πιθανό να δείτε έναν καθηγητή πανεπιστημίου - ή έναν συνταξιούχο καθηγητή - καθώς είστε φοιτητής. Σε αντίθεση με το δορυφορικό και το Flying Star, τείνει να είναι λιγότερο γεμάτο, ένας μεγάλος λόγος για τον εαυτό του να ρυθμίσει τον υπολογιστή σας και να δουλέψει.

Το κατάστημα διαθέτει πλήρη γυάλινα παράθυρα για όσους επιλέγουν να καθίσουν μέσα, κάνοντας μια φωτεινή και ελαφριά ατμόσφαιρα.

Οι επιλογές καθισμάτων κυμαίνονται από τον μεγάλο άνετο καναπέ έως ένα μεγάλο ή μικρό τραπέζι. Η ανοιχτή διάταξη δημιουργεί ένα ζωντανό, αλλά ζεστό περιβάλλον και οι πελάτες από όλα τα κοινωνικά στρώματα αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Μια ανοιχτή βιβλιοθήκη γεμάτη με βιβλία παρέχει υλικό ανάγνωσης για όσους ενδιαφέρονται να καθορίσουν λίγο χρόνο.

Η νίκη είναι ένα καφέ , αλλά είναι και ένα καφέ.

Ζητήστε το μενού τους (δεν είναι αναρτημένο), το οποίο περιλαμβάνει αντικείμενα πρωινού που σερβίρονται όλη την ημέρα και φαγητά που στρέφονται κυρίως γύρω από σάντουιτς. Οι σπεσιαλιτέ του πρωινού περιλαμβάνουν τον Huevos de Harvard, τα φασόλια και το ρύζι σε αλεύρι ή τορτίγια καλαμποκιού, με τρία αυγά, τυρί, χιλή και σάλσα ή ξινή κρέμα γάλακτος (6,50 δολάρια). ή το Vegan Garden Burrito (5,50 δολάρια), το οποίο περιλαμβάνει πατάτες, σπανάκι, ντομάτες και γκουακαμόλη.

Το μεσημεριανό γεύμα εξυπηρετεί το σετ σάντουιτς, με κλασικά deli όπως γαλοπούλα, παστέρια και ψητό βοδινό κρέας. Υπάρχει επίσης ένα μεσημεριανό burger στο μενού, καθώς και σπεσιαλιτέ που περιλαμβάνουν τον Gado Gado (6,99 δολάρια), ένα πιάτο με ζυμαρικά ρύζι και σοταρισμένα λαχανικά σε μια σάλτσα φιστικιών με σκληρό βραστό αυγό στο πλάι.

Για όσους έχουν διατροφικούς περιορισμούς, διατίθενται πάντα επιλογές βίγκαν και χορτοφαγίας . Τα αντικείμενα χωρίς γλουτένη βρίσκονται επίσης στο μενού. Κερδίστε σημειώσεις στο μενού τους ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν ειδικά αιτήματα και να δημιουργήσουν τα δικά σας στοιχεία μενού, αν είναι δυνατόν. Λάβετε υπόψη σας ότι διατηρούν το δικαίωμα να χρεώνουν για αντικείμενα που δεν είναι μενού, όπως κρίνουν πιθανά.

Ο καφές είναι φρέσκος και προσβάσιμος, είτε θέλετε ένα απλό φλιτζάνι Joe είτε έναν ειδικό εσπρέσο. Το φλιτζάνι καφέ ή το τσάι σας πηγαίνει πολύ μακριά με δωρεάν ξαναγέμισμα, ένα ολοένα και πιο σπάνιο επίτευγμα αυτές τις μέρες.

Θα βρείτε το συνηθισμένο μείγμα αρτοσκευασμάτων και bagels, όλα γύρω από το εύρος των δύο έως τέσσερα δολάρια.

Μερικά από αυτά που καθιστούν το Winning τόσο διαφορετικό είναι ο τρόπος με τον οποίο εκτελείται. Αρχικά ιδρύθηκε από τον Rob Winning, ο οποίος είχε διοργανώσει το Galisteo News στη Σάντα Φε , το καφενείο άνοιξε στη δεκαετία του 1990 με δύο άλλους συνεργάτες. Το καφενείο πήρε τα Bagels του Wolfe που βρισκόταν εκεί. Το 2003, οι αρχικοί ιδιοκτήτες πέρασαν το φακό στο σημερινό τρίο των ιδιοκτητών, οι οποίοι προσπάθησαν να διατηρήσουν την ιδέα ενός καταλυτικού καφέ.

Η νίκη έχει συγχωνευθεί με μια πειραματική εταιρεία θεάτρου που κατέχει και λειτουργεί το καφενείο. Εν συντομία, συναντήσατε τον σοσιαλισμό σε λειτουργία. Όλοι οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι καταβάλλονται εξίσου, και όλοι έχουν το ίδιο μερίδιο για να καταστήσουν τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Επειδή το θέατρο είναι μέρος του καφέ, είναι λίγο τοπικό χώρο τέχνης.

Περιμένετε να δείτε αποσπάσματα σχετικά με τις επερχόμενες παραγωγές, ενώ πίνετε το τσάι σας, ή να δείτε την περιστρεφόμενη τέχνη στους τοίχους.

Τη Δευτέρα, την Τετάρτη και την Παρασκευή, τα βιβλία του Bradley λειτουργούν πίσω από το πάγκο στο μεγάλο δωμάτιο. Επιλέξτε ένα βιβλίο ή αγοράστε ένα.

Τοποθεσία : 111 Χάρβαρντ