Αεροπλάνο με αερόστατο στο Albuquerque

Το Albuquerque είναι η πρωτεύουσα μπαλόνι θερμού αέρα του κόσμου. Κάνοντας μια βόλτα με μπαλόνι στο Duke City είναι παρόμοια με την επίσκεψη στον Πύργο του Άιφελ ενώ στο Παρίσι, τόσοι πολλοί κάνουν μια βόλτα με μπαλόνια ενώ εδώ.

Οι βόλτες με μπαλόνια είναι μέρος περιπέτειας, μέρος αξιοθέατα και μέρος μία φορά σε μια εμπειρία ζωής. Βλέποντας τον κόσμο από ψηλά, ενώ γλιστράτε απαλά

Η απόφαση όταν και πού να ξεκινήσετε εξαρτάται από αυτό που ψάχνετε. Υπάρχουν βόλτες με μπαλόνια που απευθύνονται σε ειδύλλιο που είναι ιδανικές για ζευγάρια, είτε πρόκειται για πρόταση είτε απλά για να μοιραστείτε κάτι ξεχωριστό.

Οι βόλτες με μπαλόνια είναι αργές και χαριτωμένες και δεν αναστατώνουν τους ανθρώπους που παίρνουν κανονικά ασθένεια κίνησης. Ακόμη και εκείνοι που φοβούνται τα ύψη λένε ότι η αργή ανάδυση κάνει την άνοδο στον αέρα λιγότερο τρομακτική.

Όταν παίρνετε μια βόλτα με μπαλόνι, φοράτε ρούχα για ύπαιθρο και φορέστε σε στρώματα. Αν και μπορεί να είναι κρύο το πρωί καθώς το μπαλόνι απογειώνεται κατά την ανατολή του ηλίου, από τη στιγμή που το μπαλόνι προσγειώνεται, ο ήλιος θα έχει ζεστάνει τα πράγματα και μπορεί να θέλετε να απογειωθεί το σακάκι σας.