Επισκεφτείτε την Πράγα τον Οκτώβριο: Καιρός και Περισσότερα

Ειδικά γεγονότα, Μικρότερα πλήθη κάνουν τον Οκτώβριο πρωτεύοντα χρόνο ταξιδιού

Ο Οκτώβριος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για ταξίδια στην Πράγα . Οι δροσεροί καιρικές συνθήκες και τα μουσικά γεγονότα κάνουν για ευχάριστες, αξέχαστες εκδρομές στην παλιά πόλη ή σε κοντινές πόλεις, χωριά και αξιοθέατα. Με τον αριθμό των τουριστών που μειώνονται δραστικά από την υψηλή θερινή περίοδο, πολλοί ταξιδιώτες συμφωνούν ότι η Πράγα το φθινόπωρο είναι μια ασύγκριτη εμπειρία.

Οκτώβριος Ο καιρός στην Πράγα

Ο Οκτώβριος στην Πράγα σίγουρα αισθάνεται σαν πτώση, με δροσερά απογεύματα και ψυχρές νυχτερινές θερμοκρασίες που διαρκούν τις πρωινές ώρες.

Τα βράδια μπορούν να είναι ψυχρά, καθώς ο ήλιος βυθίζεται κάτω από τον ορίζοντα. Τον Οκτώβριο τάσεις προς την ξηρή κατεύθυνση καθώς ο μήνας συνεχίζεται. Υψηλές θερμοκρασίες το απόγευμα μέσος όρος 56 βαθμών Φαρενάιτ, με τα μέσα χαμηλά τη νύχτα 39 μοίρες.

Τι να Pack για την Πράγα τον Οκτώβριο

Τα φθορές του φθινοπώρου μπορούν να προστεθούν στον προ-χειμερινό θηλιά στον αέρα, οπότε αν είστε ευπαθή σε ρίγη, φέρτε μαζί ένα κασμίρ τυλίξτε ή ελαφρύ μαντήλι για το λαιμό σας που θα σας βοηθήσει να παραμείνετε ζεστοί όταν χρειάζεται, αλλά μπορείτε επίσης να γεμίσετε την τσάντα σας όταν δεν το κάνετε. Σύντομες εκρήξεις θερμότερων θερμοκρασιών είναι δυνατές, ιδιαίτερα στις αρχές του μήνα καθώς η θερμότητα που απομένει από το καλοκαίρι εμφανίζεται καθώς το έτος μετακινείται στο χειμώνα. Τα στρώματα είναι πάντα η καλύτερη ιδέα σε κάθε εποχή, αλλά το καλοκαίρι, και αυτό συμβαίνει στην Πράγα τον Οκτώβριο. Πάρτε μαζί πουλόβερ ή ένα ελαφρύ σακάκι ή σακάκι που μπορεί να είναι στρωματοποιημένα πάνω βαμβάκι ή βαρύτερα πουλόβερ και έχουν και τα δύο βάρη ως βασικά στρώματα ώστε να μπορείτε να ασχολούνται με κούνιες στη θερμοκρασία είτε καθημερινά είτε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

Οι μπότες των αστραγάλων ή άλλα άνετα παπούτσια είναι απαραίτητα.

Οκτώβριος Διακοπές και εκδηλώσεις στην Πράγα

Αυτά τα γεγονότα δεν είναι τα μόνα που γεμίζουν το ημερολόγιο εκδηλώσεων της Πράγας για το μήνα. Εκτός από τις συναυλίες και παραστάσεις, βραδινές συναυλίες στους ιστορικούς χώρους της Πράγας και εκθέσεις μουσείων πραγματοποιούνται και αυτή τη φορά του χρόνου. Ελέγξτε τα ημερολόγια εκδηλώσεων πριν από την άφιξή σας ή ζητήστε από το ξενοδοχείο σας να συστήσει δραστηριότητες και γεγονότα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Συμβουλές για ταξίδια στην Πράγα τον Οκτώβριο