Πότε θα ταξιδέψετε στην Πράγα

Καλύτεροι χρόνοι για να ταξιδέψετε στην Πράγα

Πότε πρέπει να ταξιδέψετε στην Πράγα ; Πότε θα ταξιδέψετε στην Πράγα εξαρτάται από τον προϋπολογισμό σας, την ανοχή σας για πλήθη ή κρύο καιρό και την επιθυμία σας να γνωρίσετε εποχιακές δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Μάθετε για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα για να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια κάθε μιας από τις τέσσερις εποχές για να καθορίσετε ποια είναι η καλύτερη στιγμή για εσάς.

Ταξίδι στην Πράγα το καλοκαίρι Αν. . .

.

. . θέλετε να ταξιδέψετε κατά τη διάρκεια της ζεστής εποχής του καιρού. Μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου, η Πράγα βιώνει τον πιο ζεστό καιρό. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συσκευάσετε το φως, να ανησυχείτε λιγότερο για το υγρό καιρό και να απολαύσετε τις ηλιόλουστες μέρες. Κατά πάσα πιθανότητα θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας έξω, εξερευνώντας τις γειτονιές της Πράγας ή δείπνο στις βεράντες που δημιουργούνται για το καλοκαίρι σε ιστορικές πλατείες.

Μειονεκτήματα για ταξίδια στην Πράγα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού:
Η καλοκαιρινή περίοδος είναι η πιο πολυσύχναστη ταξιδιωτική περίοδος της Πράγας. Θα πρέπει να παλέψετε πλήθη, να περιμένετε σε γραμμές και να βεβαιωθείτε ότι κάνετε κρατήσεις για εστιατόρια. Θα πληρώσετε επίσης περισσότερα για αεροπορικά εισιτήρια και δωμάτια ξενοδοχείων. Τα κεντρικά τοποθετημένα καταλύματα μπορεί να είναι πιο δύσκολα.

Ταξίδι στην Πράγα την άνοιξη ή την πτώση εάν. . .

. . . θέλετε να πραγματοποιήσετε κάποια εξοικονόμηση μέσω αεροπορικών εισιτηρίων και κρατήσεων ξενοδοχείων ή εάν δεν σας αρέσουν τα πλήθη. Θα έχετε μέτριους έως ψυχρούς καιρούς με πιθανή βροχή, αλλά εάν κάνετε την επίσκεψή σας σωστά, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε ένα από τα εποχιακά φεστιβάλ μουσικής της Πράγας - την άνοιξη της Πράγας ή το φθινόπωρο της Πράγας.

Ακόμη και αν ο καιρός γίνει ψυχρός, οι εσωτερικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν να δει κανείς μουσεία και εκκλησίες, να συναντήσετε συναυλίες ή να ζεσταίνετε σε ένα καφενείο. Το ζεστό ζεστό κρασί γίνεται διαθέσιμο και είναι νόστιμο και συνοδεύεται από μια ζαχαροπλαστική trdelnik .

Εάν το πρόγραμμά σας είναι ευέλικτο, παίξτε με τις ημερομηνίες κράτησης για να δείτε πότε μπορείτε να πάρετε την καλύτερη προσφορά για τιμές δωματίων και αεροπορικά εισιτήρια.

Κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, θα έχετε την καλύτερη τύχη να πάρετε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στα αξιοθέατα που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Τραβήξτε έναν χάρτη της πόλης όταν κάνετε κράτηση: Η Παλιά Πόλη της Πράγας είναι εκτεταμένη, αλλά περιστρέφεται με άφθονο χρόνο και ενέργεια. Επιπλέον, κάθε τμήμα της πόλης έχει τη δική της προσωπικότητα, που σημαίνει ότι εκεί που μένετε θα επηρεάσει τη συνολική σας εμπειρία.

Μειονεκτήματα για ταξίδια στην Πράγα κατά την άνοιξη ή το φθινόπωρο:
Όσο μακρύτερα από το καλοκαίρι σκοπεύετε να ταξιδέψετε, τόσο πιο ήρεμο είναι ο καιρός. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συσκευάσετε διάφορα ρούχα για το ταξίδι σας, τα οποία μπορεί να πάρουν χώρο στη βαλίτσα σας. Από την άλλη πλευρά, όσο πιο κοντά ταξιδεύετε στο καλοκαίρι, τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα πλήθη. Το καλύτερο σενάριο είναι να βρούμε έναν συμβιβασμό στην εποχή του ώμου που σημαίνει ελάχιστο πλήθος αλλά θερμότερο καιρό.

Ταξίδι στην Πράγα το χειμώνα Εάν. . .

. . . θέλετε να απολαύσετε τις μουσικές παραστάσεις της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς της Πράγας ή της χειμερινής περιόδου. Η Πράγα είναι επίσης όμορφη κάτω από μια νέα κουβέρτα χιόνι, και είναι ιδανική θέα από ψηλά, από έναν από τους πύργους ή από την περιοχή του Κάστρου.

Μειονεκτήματα για το ταξίδι στην Πράγα κατά τη διάρκεια του χειμώνα:
Προφανώς, ο καιρός θα είναι πιο κρύος κατά τη διάρκεια του χειμώνα, οπότε αν έχετε χαμηλή ανοχή για τις θερμοκρασίες κατάψυξης, ο χειμώνας δεν είναι η ώρα να ταξιδέψετε στην Πράγα.

Αυτή η εποχή θα απαιτήσει επίσης παχύτερο ρουχισμό, που σημαίνει πιο δύσκολη συσκευασία. Οι μπότες, τα παλτά και τα πουλόβερ είναι απαραίτητο για ταξίδια κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Τα αξιοθέατα μπορεί να είναι ενοχλητικά με χιόνι και πάγο που καλύπτουν πεζοδρόμια.