Δεύτερο Σάββατο Art Walk προφίλ

Απολαύστε την τέχνη, τα ποτά και τον τοπικό πολιτισμό κάθε μήνα.

Περιγραφή

Το δεύτερο βράδυ Art Walk είναι μια ευκαιρία για τους λάτρεις της τέχνης και τους αρχάριους να απολαύσουν τα έργα τοπικών καλλιτεχνών που εκτίθενται στις περιοχές Midtown και Del Paso Boulevard. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, αυτή η βόλτα τέχνης λαμβάνει χώρα κάθε δεύτερο Σάββατο κάθε μήνα, καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Ωρες

Δεν υπάρχουν μόνιμες ώρες για τη βόλτα της τέχνης , αλλά γενικά οι περιπατητές ξεκινούν την βόλτα τους γύρω στις 6 μ.μ. και τελειώνουν γύρω στις 9 μ.μ. Μερικές φορές το βράδυ εκτείνεται μέχρι τις 10 μ.μ. Πόσο αργά η διαδρομή παραμένει ανοιχτή εξαρτάται από το πόσο αργά οι γκαλερί αποφασίζουν να παραμείνουν ανοικτές.

Πολλές από τις γκαλερί θα επεκτείνουν τις ώρες του Σαββάτου μόνο για το περίπατο. Τόσες φορές αυτές οι γκαλερί στο δεύτερο Σάββατο του μήνα θα μειώσουν τις ώρες της ημέρας τους και στη συνέχεια θα ξανανοίξουν αργότερα εκείνο το βράδυ ειδικά για τη βόλτα. Επομένως, ελέγξτε με τις συμμετέχουσες γκαλερί για τις ειδικές ώρες λειτουργίας του Second Saturday Art Walk για να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε τη νύχτα σας.

Φυσικά, ορίσατε το ρυθμό της τέχνης σας με τα πόδια. Ο περίπατος μπορεί να διαρκέσει όσο θέλετε στο χρονικό πλαίσιο παραπάνω.

Κόστος

Δωρεάν - τις περισσότερες φορές. Ορισμένοι από τους χώρους, όπως μπαρ, μπορούν να χρεώνουν ένα τέλος κάλυψης, καθώς και άλλους χώρους που φιλοξενούν εκδηλώσεις μόνο με πρόσκληση.

Προτεινόμενοι Καλλιτέχνες

Ο κατάλογος των καλλιτεχνών που παρουσιάζουν τη δουλειά τους κατά τη διάρκεια του δεύτερου Σαββάτου μπορεί να αλλάξει από μήνα σε μήνα. Πολλές από τις γκαλερί θα δείξουν τέχνη διαφορετικών μέσων (από ακουαρέλες και μελάνι σε γυαλί και χαλκό) και θέμα.

Συμμετέχουσες γκαλερί

Ο κατάλογος των γκαλερί που συμμετέχουν στον περίπατο τέχνης μπορεί να αλλάξει από μήνα σε μήνα.

Η Γκαλερί Ζανζιβάρη, που βρίσκεται στη γωνία των οδών 18 και L, παρέχει έναν χάρτη της περιοχής Midtown, οπότε φροντίστε να σταματήσετε από εκεί πρώτος αν είστε νέοι για περπάτημα.

Συμβουλή Οδηγού: Καθώς περπατάτε και βρίσκετε μια γκαλερί που σας αρέσει, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί στη λίστα αλληλογραφίας σας, ώστε να μπορείτε να ενημερωθείτε προηγουμένως για το τι θα παρουσιάσει η γκαλερί.

Συμμετέχουσες επιχειρήσεις

Οι γκαλερί δεν είναι οι μόνες μονάδες που συμμετέχουν στον περίπατο τέχνης. Τα κοντινά εστιατόρια, καταστήματα λιανικής πώλησης, γραφεία, φωτογραφικά στούντιο και κομμωτήρια παρέχουν επίσης χώρο για τη βόλτα της τέχνης.

Ποιος μπορεί να συμμετάσχει

Οποιοσδήποτε μπορεί να παρευρεθεί. Τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα , αν και μερικές γκαλερί θα παρουσιάζουν κομμάτια με ώριμο περιεχόμενο, ενώ άλλα μέρη μπορεί να εξυπηρετούν αλκοόλ.

Αυτές οι αναπηρίες θα ενθαρρύνονται επίσης να παρακολουθήσουν. Εντούτοις δεν είναι όλες οι αίθουσες συναντήσεων που είναι προσβάσιμες λόγω σκάλων. Καλέστε λοιπόν σε μια γκαλερί και ρωτήστε για την προσβασιμότητά τους.

Οδηγός Συμβουλή: Πολλοί από αυτούς τους χώρους είναι μικρές, ώστε να φέρει ένα καροτσάκι μέσα σε αυτά τα μέρη μπορεί να μην είναι σοφό. Ίσως μπορείτε να πάρετε ένα σύνθημα από μια τεχνική που χρησιμοποιείται στα θεματικά πάρκα Disney - το μωρό swap. Ένας γονέας μπορεί να παραμείνει έξω με το μωρό ενώ ο άλλος πηγαίνει μέσα για να δει την τέχνη και μετά να αλλάξει.

Μεταφορά

Αν πάτε με αυτοκίνητο, είναι πιθανώς μια καλή ιδέα να το carpool. Κατ 'αρχάς, με χώρο στάθμευσης σε ασφάλιστρο στο Midtown και στο Downtown Sacramento , θα είναι ευκολότερο να βρούμε χώρο στάθμευσης για ένα αυτοκίνητο από ό, τι, για παράδειγμα, τέσσερα. Και δεύτερον, αν οι φίλοι σας αποφασίσουν να πίνουν, κάποιος μπορεί να είναι ο καθορισμένος οδηγός.

Εδώ είναι ένας κατάλογος των χώρων στάθμευσης γκαράζ:

Οδηγός Συμβουλή: Υπάρχει άδεια στάθμευσης σε όλη την περιοχή Midtown και Downtown, ώστε να παρακολουθήσετε όπου παρκάρετε. Υπάρχουν επίσης ιδιωτικά συνεργεία ή γκαράζ μόνο για άδεια, οπότε παραμείνετε ξεκάθαροι από αυτές τις παρτίδες.

Εάν ταξιδεύετε με λεωφορείο ή ανεβαίνετε στο ελαφρύ σιδηρόδρομο, φροντίστε να συμβουλευτείτε τον ιστότοπο Regional Transit στο Web για πληροφορίες και ώρες δρομολογίων.

Είναι η τέχνη προς πώληση;

Θα είναι στη διακριτική ευχέρεια του καλλιτέχνη ή / και της συλλογής εάν πωλούνται τεμάχια τέχνης ή όχι. Δεδομένου ότι η φύση της τέχνης είναι μια δραστηριότητα παρατήρησης στη φύση, κάποια τέχνη μπορεί να μην είναι στην πώληση. Αλλά ποτέ δεν πονάει να ρωτήσω.

Συμβουλή οδηγού: Οι γονείς παρακολουθούν τα παιδιά σας. Πολλά κομμάτια τέχνης μπορεί να είναι φτιαγμένα από εύθραυστα υλικά, όπως το γυαλί, και μπορούν εύκολα να καταστραφούν ή να χτυπήσουν. Συνεπώς κρατήστε αυτό το μυαλό, "σπάστε, αγοράζετε."

Πριν πάτε στη λίστα ελέγχου

Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε πριν ξεκινήσετε μια βόλτα τέχνης.