Απρίλιος 2016 Εκδηλώσεις στο Σακραμέντο

Δραστηριότητες στο Σακραμέντο αυτό το μήνα.

Το Πάσχα ήρθε νωρίς φέτος, απελευθερώνοντας ολόκληρο τον μήνα Απρίλιο για διασκέδαση και εκδηλώσεις χαμηλού στρες. Τα παιδιά θα αγαπήσουν μερικά από τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω από την πόλη ειδικά για αυτούς, ενώ οι ενήλικες μπορούν να απολαύσουν μια νύχτα τοπικού θεάτρου με δωρεάν παιδική μέριμνα! Προβολές κινηματογραφικών ταινιών, πολιτικές εκδηλώσεις και εκθέσεις τέχνης βρίσκονται επίσης στην ατζέντα του Σακραμέντο αυτό το μήνα, καθώς και πολλές άλλες προσιτές (και ακόμη δωρεάν) επιλογές ψυχαγωγίας.

Farm Flix: Shaun τα πρόβατα

Παρασκευή 1 Απριλίου, 6 μ.μ. - 9 μ.μ.

Fiery Ginger Farm

1601 Merkley Ave, Δυτικό Σακραμέντο

Αυτό το διασκεδαστικό βράδυ επικεντρώνεται στο να πάρει τα παιδιά ενθουσιασμένοι για το κίνημα της περιοχής από το αγρόκτημα στο πιρούνι. Μια υπαίθρια προβολή του Shaun the Sheep θα παιχτεί και τα παιδιά καλούνται να έρθουν να διακοσμήσουν το δικό τους αυτοκίνητο. Φέρτε ένα δείπνο για πικνίκ ή αγοράστε ποτά και σνακ στο ξενοδοχείο. Αν έρθετε νωρίτερα από τις 18:00, ο ζωολογικός κήπος και οι εκδρομές σε αγρόκτημα θα είναι ανοιχτοί για επισκέπτες όλων των ηλικιών.

McKinley Park Tree Tour

Σάββατο 2 Απριλίου, 10 π.μ.

Βιβλιοθήκη McKinley, Σακραμέντο

Το Ίδρυμα δέντρου του Σακραμέντο παρέχει δωρεάν περιήγηση με τοπικό εμπειρογνώμονα μέσω του καλά σκιασμένου πάρκου McKinley. Μάθετε για όλα τα δέντρα, πολλά από τα οποία λένε ένα εντυπωσιακό μάθημα ιστορίας. Το πάρκο είναι ανοιχτό από το 1901, και περιηγήσεις δέντρων συμβαίνουν κάθε μήνα βροχή ή λάμψη. Μπορείτε να εγγραφείτε εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το άθλημά σας ή απλά να εμφανίσετε ένα μπουκάλι νερό και καλά παπούτσια για περπάτημα για δύο ώρες.

Παλαιστινιακή μαγειρική τάξη

Κυριακή, 3 Απριλίου, 1 μ.μ. - 3 μ.μ.

Πρώτη Εκκλησία Ηνωμένων Μεθοδιστών

2100 J St, Sacramento

Χορηγείται από τη Sister City της Σακραμέντο-Βηθλεέμ, αυτή η πρακτική κατηγορία είναι ελεύθερη να συμμετάσχει. Θα ετοιμάσετε ένα κύριο πιάτο, σαλάτα και επιδόρπιο που μπορείτε στη συνέχεια να πάρετε στο σπίτι για να επαναλάβετε για τους φίλους και την οικογένειά σας. Το παραδοσιακό Παλαιστινιακό μαγείρεμα είναι σπάνιο στο Σακραμέντο, γι 'αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία να μάθετε μερικά μοναδικά πιάτα.

Μπορείτε να απαντήσετε σε αυτή την τάξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο SacramentoBethlehem@yahoo.com.

Ανταγωνιστική αξίωση: Αρχικό Χορός & Δράμα Συνεργατική

Πέμπτη 8 Απριλίου-Κυρ Απρίλιος 10 - φορές διαφέρουν

Χριστιανική Κοινοτική Εκκλησία

5025 Manzanita Ave, Carmichael

Αυτό το πρωτότυπο δράμα περιλαμβάνει σύγχρονο χορό και χάλκινη δράση από το τοπικό ταλέντο του Σακραμέντο. Ορίστηκε στη δεκαετία του 1950, ένας αθεϊστής συγγραφέας θέλει να διαψεύσει την ύπαρξη του Θεού και καταλήγει να έχει τον κόσμο του γυρισμένο ανάποδα. Κάθε παράσταση προσφέρει δωρεάν παιδική μέριμνα ώστε οι ενήλικες να μπορούν να απολαύσουν μια προσιτή νύχτα. Εισιτήρια και ώρες εμφάνισης στο royalstage.org.

Sacramento Kings εναντίον Μινεσότα Τιμπερντόβιλς

Πέμπτη, 7 Απριλίου, 19:00

Στάση αμαξοστοιχίας

Αν μπορεί κανείς να πει κάτι για τα παιχνίδια του Kings, σπανίως εξαντλούνται. Ενώ η τοπική μας ομάδα αναμένει την καινούργια αρένα της, έρχονται να υποστηρίξουν τα αγόρια της πατρίδας μας στο Sleep Train, καθώς μάχονται εναντίον της Minnesota Timberwolves. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 14 δολάρια ανά άτομο και ο χώρος στάθμευσης είναι 12 δολάρια ανά αυτοκίνητο.

SFA ετήσια έκθεση μόδας άνοιξη 2016

Σάββατο 9 Απριλίου - 5 μ.μ. - 8 μ.μ.

Πανεπιστήμιο του Σακραμέντο, Ένωση Ballroom

Η ετήσια έκθεση μόδας SFA είναι η ευκαιρία να δούμε μέχρι και μελλοντικούς σχεδιαστές και στυλίστες από όλη την περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των φοιτητών του Sac State.

Τοπικές fashionistas έρχονται σε αυτό το γεγονός για να απολαύσουν κάποια φρέσκια δημιουργικότητα και να συνεργαστούν με τοπικούς επαγγελματίες. Το κόστος είναι $ 15 γενικά, $ 10 φοιτητές. Ένα εισιτήριο VIP είναι επίσης διαθέσιμο για $ 20.

Η 70η επέτειος της Folsom Jubilee

Σάββατο 9 Απριλίου, 10 π.μ. - 2 μ.μ.

Ιστορικό παλιό Folsom

Χρόνια πολλά, Folsom! Καθώς η Folsom γιορτάζει το 70 ο έτος της πόλης, ενώνουν τους κατοίκους της ιστορικής περιοχής για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο αμφιθέατρο θα πραγματοποιηθούν ζωντανές ορχήστρες και συναυλίες χορωδιών, καθώς και παραστάσεις από το θέατρο Sutter Street. Το Μουσείο Ιστορίας Folsom, το Μουσείο Σιδηροδρόμων Folsom και το Μουσείο Θαυμάτων και Απολαύσεων θα είναι επίσης πλήρως λειτουργικά αυτή τη μέρα. Ορυχείο για μαχητικές επιδείξεις χρυσού και ρολογιών στο χωριό Folsom Pioneer, ή συναντήστε τους αστυνομικούς της πόλης, ενώ ελέγχετε μερικούς vintage πυροσβεστικούς κινητήρες από τη δεκαετία του 1940.

Οι 70 απολαύσεις της επετείου θα είναι διαθέσιμες για αγορά, καθώς και εκθέσεις και εκθέσεις σε όλη την πόλη.

NorCal Τατουάζ και Μουσική Φεστιβάλ

Παρ, 8 Απριλίου-Κυρ, 10 Απριλίου - οι χρόνοι ποικίλλουν

Cal Expo

Αυτό το τριήμερο τατουάζ και μουσική εκδήλωση παρουσιάζει κάθε στοιχείο των υποκαλλιεργειών που είναι δημοφιλές στο Σακραμέντο. Η ζωντανή μουσική θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο και η Κυριακή θα φέρει 15 περιόδους MMA για να φτιάξει ζωντάνια. Ζωντανή τατουάζ θα είναι onsite καθώς και διαγωνισμούς, μια γκαλερί τέχνης, σεμινάρια, ψώνια πωλητών και πολλά άλλα. Ένα εισιτήριο μιας ημέρας είναι $ 25 ή μπορείτε να απολαύσετε ένα πλήρες περασμένο σαββατοκύριακο για $ 50. Ο χώρος στάθμευσης είναι 7 δολάρια την ημέρα στην Cal Expo.

Φεστιβάλ τοπικού δημιουργού

Κυριακή, 10 Απριλίου, 12 μ.μ. - 3 μ.μ.

Τσακόπουλος Βιβλιοθήκη Galleria

828 Α, Σακραμέντο

Το Σακραμέντο φιλοξενεί πολλούς επιτυχημένους τοπικούς συγγραφείς και το φεστιβάλ εαρινών συγγραφέων της Βιβλιοθήκης του Σακραμέντο είναι το μέρος όπου μπορείτε να πάτε όταν θέλετε να αλληλεπιδράσετε μαζί τους. Απολαύστε μια ξεχωριστή παρουσίαση από τις 12-1μμ, ακολουθούμενη από το φεστιβάλ συγγραφέων και το demo των βιβλιοθηκών από τις 3 μ.μ. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό γεγονός για φιλοδοξούντες συγγραφείς καθώς και για οπαδούς περιφερειακών βιβλίων. Ο φετινός κύριος ομιλητής είναι ο Kim Stanley Robinson, ο συγγραφέας της Green Earth.

Ημέρα απόλυτης κυρίας ημέρας

Σάββατο, 16 Απριλίου, 10 π.μ. - 4 μ.μ.

Sacramento Elks Lodge

6446 Riverside Blvd, Σακραμέντο

Αυτή η ημέρα κυρίες είναι μία από τις μεγαλύτερες γυναίκες που επικεντρώνονται στο Σακραμέντο. Διαθέτοντας περιποίηση και αγοραστική θεραπεία, αυτή είναι μια χαλαρωτική μέρα που περιλαμβάνει παρουσιάσεις μόδας, ψώνια, δώρα δώρων και τσάντες swag. Η φετινή διοργάνωση φιλοξενείται από τη Lisa D'Amato, νικητή του Next Top Model της Αμερικής.

Γιορτάστε το Φεστιβάλ της Γης

Σάββατο 16 Απριλίου - 10 π.μ. - 3 μ.μ.

Roseville Utility Exploration Centre

1501 Pleasant Grove Blvd, Roseville

Ελάτε έξω στο Roseville για μια μέρα που χαρακτηρίζει τοπικά φαγητά, πράσινους πωλητές και ψυχαγωγία που είναι φιλική προς την οικογένεια. Ζωντανές εκπομπές ζώων θα γίνονται, καθώς και μουσικές παραστάσεις και μια ανακυκλωμένη επίδειξη μόδας. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Μαύρη και άσπρη μπάλα

Τετ, 27 Απριλίου, 6 μ.μ. - 10 μ.μ.

Σκωτικό Κέντρο Rite

6151 Η St, Sacramento

Αυτή η επίσημη εκδήλωση ωφελεί τη Λαϊκή Οικογενειακή Ανάπτυξη Οικογένειας, η οποία ωφελεί τους κατοίκους της περιοχής του Λαού. Ζωντανή διασκέδαση, φαγητό και μια σιωπηρή και ζωντανή δημοπρασία θα είναι διαθέσιμες. Ένα ενιαίο εισιτήριο είναι $ 50, ή $ 80 ανά ζευγάρι.

Εστίαση για τη ζωή

Πέμπτη, 28 Απριλίου, 11πμ

Σε όλο το Midtown

Πάρτε το μεσημεριανό γεύμα σας σε έναν από τους πολλούς κατοίκους της περιοχής Midtown και στηρίξτε τα προγράμματα Sunburst Projects, ένα μη κερδοσκοπικό κέντρο του Σακραμέντο που εξυπηρετεί παιδιά και οικογένειες που επηρεάζονται από τον ιό HIV / AIDS. Τα συμμετέχοντα εστιατόρια περιλαμβάνουν:

LowBrau - δωρίζοντας το 10% των πωλήσεων μπαρ

Brasserie Capitale - δωρίζοντας το 33% των συνολικών πωλήσεων

Oak Park Brewing Co - δωρίζοντας το 15% των πωλήσεων ποτών

Κούπρος - δωρίζοντας το 33% των συνολικών πωλήσεων

Συναυλία Νεολαίας Σακραμέντο 60η επέτειος

Παρ, 29 Απριλίου, 6:30 μ.μ. - 11:30 μ.μ.

Μουσείο τέχνης Crocker

Απολαύστε αυτό το μαύρο βράδυ στο Crocker, επωφελούμενοι από τη Συμφωνική Νεολαία του Σακραμέντο. Μια κοκτέιλ δεξίωση και δείπνο περιλαμβάνεται σε κάθε εισιτήριο, καθώς και ψυχαγωγία που παρέχεται από τους μουσικούς SYS και το Mumbo Gumbo. Η συμφωνία έχει αναδείξει την επόμενη γενιά μουσικών για 60 χρόνια και αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να υποστηρίξετε και να γιορτάσετε. Τα εισιτήρια είναι $ 150 και περιλαμβάνουν υπηρεσία στάθμευσης παρκαδόρων.

Πραγματικοί ζωντανοί κωμικοί

Πέμπτη, 28 Απριλίου, 11μμ

Παλιά σίδερα

1901 10 ος St, Σακραμέντο

Διαθέτει 90 λεπτά ζωντανής κωμωδίας, αυτό χαρακτηρίζεται ως "κατά κύριο λόγο stand-up ποικιλία show." Μερικά από τα καλύτερα κόμικς από όλη τη Βόρεια Καλιφόρνια έρχονται να συμμετάσχουν σε αυτό το γεγονός, ενσωματώνοντας επίσης αυτοσχεδιασμό και μουσική κωμωδία. Αρχικά ένα συμβάν με βάση το Σαν Φρανσίσκο, η RLC απολαμβάνει τώρα το νέο σπίτι της στο Older Ironsides - το παλαιότερο μπαρ του Σακραμέντο.

Εβδομαδιαία γεγονότα αυτή την άνοιξη

Το Σακραμέντο φιλοξενεί επίσης μερικές τακτικές εκδηλώσεις όλη την εβδομάδα που μπορείτε να ανακαλύψετε και να κάνετε μέρος της ρουτίνας της οικογένειάς σας. Ελέγξτε τα έξω όταν αισθάνεστε δημιουργικοί, antsy ή απλά θέλετε κάτι νέο για να εξερευνήσετε.

Heart House - Ανοιχτό στούντιο εικαστικής τέχνης για παιδιά και εφήβους. Μεγάλος χώρος τέχνης με πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα προμηθειών, μια αίθουσα τέχνης με λάμψη στο σκοτάδι, φόρεμα μέχρι ρούχα, LEGOS, πηλό, κινητική άμμο, παιδικό δωμάτιο, χώρος εφήβων / ενηλίκων, ειδική μηνιαία αίθουσα θεμάτων και καφέ. Προτεινόμενη δωρεά $ 5 ανά παιδί. Citrus Heights.

Baby Bloomers Time Story - Το Παιδικό Μουσείο του Σακραμέντο φιλοξενεί αυτή την εβδομαδιαία διαδραστική ιστορία που είναι κατάλληλη για βρέφη και μικρά παιδιά. Οι γονείς και τα παιδιά θα διαβάσουν ιστορίες, θα τραγουδήσουν τραγούδια και θα συμμετάσχουν σε άλλες πρώιμες δραστηριότητες γραμματισμού στην περιοχή Baby Bloomers του μουσείου. Rancho Cordova.

Messy Science - Το ArtBeast διαθέτει Messy Science κατά τη διάρκεια του Απριλίου - οι τάξεις είναι κατάλληλες για ηλικίες 4-7 ετών και τα παιδιά θα προκαλέσουν το μυαλό τους με ένα διαφορετικό επιστημονικό σχέδιο τέχνης κάθε εβδομάδα. Το κόστος είναι $ 8 ανά άτομο. Στο κέντρο του Σακραμέντο.

Vernal Pools Guided Hike - Ταξιδέψτε έξω στο Rancho Seco για τις εορταστικές περιπάτους της πισίνας που συμβαίνουν τον Μάρτιο έως τον Μάιο κάθε έτους. Αυτή η πεζοπορία τεσσάρων μιλίων θα σας περιβάλει με διάφορες ομορφιές της φύσης, μερικές από τις οποίες δεν θα ξεχάσετε σύντομα. Συσκευάστε ένα μεσημεριανό γεύμα εάν σκοπεύετε να περάσετε όλα τα επτά μίλια - διαφορετικά υπάρχει και μια καθοδηγούμενη πεζοπορία που είναι περίπου τέσσερα μίλια με ταξίδι μετ 'επιστροφής. Η είσοδος στην πεζοπορία και η περιοδεία είναι δωρεάν, αλλά η στάθμευση στο Rancho Seco είναι $ 10. Κήρηξ.

Sketch It - Οι επισκέπτες του Crocker ηλικίας 5 ετών και άνω μπορούν να σκιαγραφούν με το δικό τους ρυθμό ενώ δουλεύουν με έναν καθοδηγητικό εκπαιδευτή. Πρόκειται για ένα drop-in πρόγραμμα που περιστρέφεται κάθε μήνα στα γκαλερί του Μουσείου Τέχνης Crocker κάθε μήνα και παρέχονται όλες οι προμήθειες. Δεν απαιτείται εμπειρία. Στο κέντρο του Σακραμέντο.

ComedySportz Improv Κωμωδία - Με παρουσιάσεις κάθε Παρασκευή στις 8μμ και τα Σάββατα στις 7μμ, αυτή η αγαπημένη τοπική εταιρεία βελτίωσης θα σας κάνει να γελάσετε μέχρι το σημείο των δακρύων. Η είσοδος είναι $ 12 ενήλικες, $ 10 φοιτητές / ανώτεροι / παιδιά / στρατιωτικοί. Άρντεν.

Περιηγήσεις Gold Rush Experience - Ταξιδέψτε στα βήματα της πλούσιας ιστορίας του Σακραμέντο με τις εκδρομές Gold Rush Experience Tours. Από τους ίδιους δημιουργούς του δημοφιλούς προγράμματος του Old Sacramento Underground Tour, οι επισκέπτες για την εμπειρία Gold Rush θα μάθουν την ιστορία των κτιρίων εποχής Gold Rush που εξακολουθούν να στέκονται σε όλο το Old Sac. Διασκεδαστική ιστορία, περιμένουν οι ηθοποιοί στο φόρεμα εποχής και συναρπαστικές ιστορίες καταστροφής και επιβίωσης. Τα εισιτήρια είναι $ 15 γενικά, $ 10 για παιδιά ηλικίας 6-17 ετών. Παλιό Σακραμέντο.