Αναθεώρηση: Great Wolf Lodge Νότια Καλιφόρνια

Από τότε που άνοιξε το πρώτο Great Wolf Lodge στο Wisconsin στα τέλη της δεκαετίας του 1990, προσέφερε μια απαράμιλλη (και ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες) οικογενειακές διακοπές: ένα εσωτερικό πάρκο νερού που συνδέεται με ένα ξενοδοχείο, καθώς και μια συνεχώς διευρυνόμενη σειρά από αξιοθέατα που μπορείτε να απολαύσετε σε ξηρή γη.

Η δέκατη τρίτη Μεγάλη Κατασκήνωση Wolf -που χαρακτηρίζει το κλασσικό θέμα της ξυλείας και του δάσους, μαζί με τους φιλικούς λύκους, τους ρακούν και τους σκίουρους, φαίνεται, με κάποιο τρόπο, σαν μια περίεργη εφαρμογή στην ηλιόλουστη Νότια Καλιφόρνια.

Όμως, η έκκληση του GWL στο Garden Grove (λίγο έξω από το Anaheim) είναι εντούτοις αδιαπέραστη από τις καιρικές συνθήκες, προσφέροντας είτε μια ελκυστική σύντομη απόδραση ή ένα ωραίο συμπλήρωμα για ένα ταξίδι στη Disneyland, το οποίο βρίσκεται μόλις δύο μίλια μακριά.

Το κύριο πλεονέκτημα του θέρετρου είναι, φυσικά, το εσωτερικό πάρκο νερού των 105.000 τετραγωνικών ποδιών, το οποίο χρησιμοποιείται μόνο από τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, το οποίο προσφέρει πισίνα με κύματα, τεμπέλης ποταμό, προσομοιωτή ιστιοπλοΐας, αναρριχητική δομή και περιοχή εκτόξευσης με πέντε μικρές διαφάνειες. Υπάρχουν επίσης ξεχωριστές ομάδες δραστηριοτήτων με στεφάνες καλαθοσφαίρισης και εμπόδια και για τα μεγαλύτερα παιδιά και ενήλικες έξι μεγάλες διαφάνειες (που κυμαίνονται από μία κάθετη πτώση σε έναν σωλήνα για έναν ή δύο αναβάτες και διαφάνειες μεγάλων σχεδίων που κάθονται σε πέντε). Υπάρχει ακόμη μια ρηχή, κλειστή παιδική χαρά, το Cub Paw Pool, για μικρούς κολυμβητές κάτω από 48 ίντσες, με μέγιστο βάθος δύο ποδιών και καταφύγιες.

Σαν νησάκι στο εύκρατο κλίμα της νότιας Καλιφόρνιας, υπάρχει μια εξωτερική πισίνα (το μέγιστο βάθος είναι τρία πόδια) με χαρακτηριστικά παιδικής χαράς και περισσότερους στεφάνες μπάσκετ, καμπάνες που μπορείτε να κάνετε κράτηση και ένα μπαρ και ψησταριά.

Κατά την επίσκεψή μας, ήταν πιο ζεστό μέσα από το εξωτερικό, αλλά πολλοί επισκέπτες ήταν gamely σε εξωτερικούς χώρους ούτως ή άλλως ούτως ή άλλως.

Κάθε χαρακτηριστικό του θαλάσσιου πάρκου είναι καλά επισημασμένο με χρωματιστές απαιτήσεις (κόκκινο για παιδιά κάτω των 42 ιντσών, κίτρινο για 42-48 ίντσες και πράσινο για 48 ίντσες ή ψηλότερο). Όταν φτάνετε για πρώτη φορά στο θαλάσσιο πάρκο, ένας υπάλληλος μετρά κάθε παιδί και αποδίδει ένα χρωματισμένο βραχιολάκι που διευκολύνει τους στελεχών να δουν ποιος επιτρέπεται σε κάθε έλξη.

Τα κοκκινο-και κίτρινα-βραχιολάκια παίρνουν συμπληρώματα και σωσίβια. Ενώ υπάρχουν πολλά πράγματα για έναν κόκκινο-βραχιολάκι φιλοξενούμενος να κάνει, τα παιδιά που είναι τουλάχιστον κίτρινο ή πράσινο θα βρουν τα περισσότερα να κάνουν (και έτσι οι γονείς τους παίρνουν καλύτερο κτύπημα για το buck τους).

Υπάρχει επίσης πολύ διασκεδαστικό να έχεις σε στεγνά ρούχα. Τόσο το λόμπι όσο και η περιοχή "Main Street", ακριβώς έξω από την είσοδο του θαλάσσιου πάρκου, διαθέτουν μια ποικιλία παιδικών δραστηριοτήτων: ένα μίνι μπόουλινγκ (μάλιστα, με υποβαθμισμένες μπάλες που μπορεί να διαχειριστεί εύκολα ένας παιδαγωγός), μια λάμψη εννέα οπών -το σκοτεινό μίνι γήπεδο γκολφ - μια διαδραστική εμπειρία 4-D ταινιών με "όπλα με λέιζερ" που πυροβολείτε στην οθόνη, το Scooops Kid Spa με παγωμένο μαϊνιστό και πεντικέ, μια μεγάλη στοά, ένα make-your-own Το Clubhouse Crew γεμίσει τη δραστηριότητα του critter και το διαδραστικό παιχνίδι φαντασίας MagiQuest , όπου αγοράζετε ένα περίστροφο και τα περίπτερα επίσκεψης, το κυνήγι του σαρωτή, σε όλο το θέρετρο για να κερδίζετε πόντους (One killjoy: όλα αυτά τα χαρακτηριστικά έρχονται με a-la-carte επιβαρύνσεις, ενώ η απεριόριστη είσοδος νερού στο πάρκο περιλαμβάνεται στη χρέωση του δωματίου σας.)

Ένα ευχάριστο γεύμα για τους γονείς: Το φαγητό με τα παιδιά εδώ δεν σημαίνει να παραδοθείτε σε ένα frate-food-fest. Χάρη σε πολλές πατάτες, τα δάχτυλα κοτόπουλου και το mac 'n' τυρί στο Loose Moose Buffet του λόμπι και το Lodge Wood Fired Grill, και κάποιος βλέπει συχνά τους επισκέπτες να φτιάχνουν κουτιά πίτσας πλήρους μεγέθους από το αποκλειστικό GWL Hungry As a Wolf.

Όμως, το εμπορικό σήμα έχει κάνει τους πόνους να κάνει το φαγητό, όπως το θέτει ο εκτελεστικός σεφ, όσο το δυνατόν πιο «καθαρό», χρησιμοποιώντας οργανικά και τοπικά συστατικά όπου είναι εφικτό, κόβοντας τους τεχνητούς χρωματισμούς όταν είναι δυνατόν και διατηρώντας τα μενού εξ ' και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, περίπου 50% χωρίς γλουτένη.

Τα παιδιά δεν θα αισθάνονται αμετάβλητα ούτε: ο πρωινός μπουφές περιλαμβάνει τυπικά αυγά, μπέικον, γαλλικά φρυγανιές και πολύχρωμα φρέσκα φρούτα, ενώ το σνακ μπαρ Buckets στο νερό του πάρκου προσφέρει μπιφτέκια με βραχίονες και τσοκ, ζεστά σκυλιά και εκπληκτικά πολύχρωμες σαλάτες κήπων , πατάτες γλυκού πατάτας και σνακ veggie-and-hummus. Μία από τις μακρύτερες γραμμές του θέρετρου ήταν για τα Dunks Donuts (για να είμαστε δίκαιοι, ο Dunkin είναι μια σχετική σπανιότητα στη Νότια Καλιφόρνια).

Τα καλύτερα δωμάτια: Υπάρχουν τρία επίπεδα δωματίων στο ξενοδοχείο 602 δωματίων, ένα εννιά όροφο: standard (με μία βασίλισσα, ένα βασιλιά ή δύο βασίλισσες). θεματικά δωμάτια (με μία βασίλισσα και ξεχωριστά κουκέτες για τα παιδιά). και σουίτες υψηλής ποιότητας όπως οι σουίτες Grizzly Bear, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν έως 8 άτομα και διαθέτουν δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια, δύο πλήρως εξοπλισμένα μπάνια και ένα καθιστικό με καναπέ-κρεβάτι.

Όλοι προσφέρουν μια μικρή ατμόσφαιρα ξυλείας-καταθέτουν: τραχιά σκαλισμένα στρώματα κλινοστρωμνής και τραπέζια καφέ, σφυρήλατο σιδερένιο άγγιγμα και πλαισιωμένες εκτυπώσεις πλάσματα από δάση.

Για μια οικογένεια τεσσάρων ή πέντε, το γλυκό σημείο από την άποψη του wow συντελεστή και αξίας είναι τα δωμάτια Wolf Den ή Kid Cabin: αυτές οι σουίτες Junior έχουν ένα queen κρεβάτι, καναπέ, τραπέζι και καρέκλες και τηλεόραση επίπεδης οθόνης στην κεντρική περιοχή, και μια ξαπλώστρα με κουκέτες και μια άλλη επίπεδη τηλεόραση. Η ξυλώδης καμπίνα Kid κοιμάται από τρία παιδιά, χάρη σε ένα κρεβάτι ημέρας, ενώ το The Wolf Den alcove έχει εξωτερικό πλαστικό πέτρωμα και κοιμάται δύο παιδιά. και οι δύο έχουν το χαρτί τοίχου χαρακτήρων και μερικές διαδραστικές ζώνες (όπως ένα faux τοποθετημένο ψάρι στον τοίχο) που μπορούν να ενεργοποιηθούν από τα μανίκια MagiQuest ή Clubhouse Crew γεμιστά ζώα.

Beat season: Δεδομένης της ερμητικά κλεισμένης φύσης του θέρετρου, κάθε εποχή λειτουργεί καλά, και το μέτριο κλίμα της Orange County δεν κάνει μια εποχή πλέον ιδανική από την άλλη. Αλλά αν κάποιος παίρνει ένα σύνθημα από την κοντινή Disneyland, οι χρόνοι του χρόνου που θα τραβήξουν τα ελαφρύτερα πλήθη είναι νωρίς το φθινόπωρο (αμέσως μετά το ξεκίνημα του σχολείου) και μεταξύ του Νέου Έτους και της άνοιξης.

Οι τιμές κυμαίνονται εποχικά βάσει ενός μοντέλου τιμολόγησης , με τιμές εκκίνησης περίπου 250 δολάρια σε χαμηλή περίοδο και 320 δολάρια σε περίοδο αιχμής. Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι υπάρχει καθημερινό τέλος θερέτρου . Πάντα πληρώνει για να δείτε τη σελίδα ειδικών προσφορών του θέρετρου για καλές προσφορές.

Επισκέφτηκε : Μάρτιος 2016

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!