Το αγρόκτημα Alta Vista Bison

CLOSED - Massachusetts Farm Bison ήταν μια θέση για να ψωνίσετε και να επισκεφθείτε το αγέλη

Το Alta Vista Bison Farm έχει κλείσει δυστυχώς. Εάν θέλετε να επισκεφθείτε ένα αγρόκτημα bison στη Νέα Αγγλία και να αγοράσετε φρέσκο ​​κρέας bison, σκεφτείτε μια επίσκεψη στο Mohawk Bison στο Goshen, Connecticut.

Αυτή είναι η ιστορία μου για το αγρόκτημα Alta Vista Bison, που γράφτηκε μετά την επίσκεψή μου το 2001 και διατηρήθηκε εδώ για εκείνους που θα ήθελαν να θυμηθούν την φάρμα, η οποία είναι τώρα ιδιωτική κατοικία. Δείτε παρακάτω για περισσότερα αξιοθέατα της περιοχής Rutland στην κεντρική Μασαχουσέτη.

Είναι το άλλο κόκκινο κρέας ... Το Bison είναι χαμηλότερο σε λιπαρά και χοληστερόλη και υψηλότερο σε πρωτεΐνες από το βόειο κρέας, το χοιρινό ή το κοτόπουλο. Και στο Alta Vista Farm στο Rutland της Μασαχουσέτης, μπορείτε όχι μόνο να ψωνίζετε ψητά βουτύρου, ραβδώσεις, μπριζόλες, μπιφτέκια και, πιστεύετε ή όχι, hotdogs, μπορείτε να δείτε αυτά τα κάποτε εξαφανισμένα ζώα από κοντά.

Κοινώς ονομάζεται βουβάλι αλλά πιο συγκεκριμένα αναφέρεται ως American Bison, αυτά τα πλάσματα κάποτε αριθμημένα στα εκατομμύρια, αλλά σκοτώθηκαν σε μεγάλους αριθμούς κατά τη διάρκεια της επέκτασης προς τα δυτικά της Αμερικής, καθώς κυνηγούσαν για τα δέρματά τους και ακόμη και για τον αθλητισμό. Μέχρι το 1890, παρέμειναν λιγότεροι από 1.000 βίσονες.

Ο πληθυσμός των βισώνων στις ΗΠΑ έχει κάνει μια αξιοσημείωτη επιστροφή, όμως, κυρίως λόγω των προσπαθειών των κτηνοτρόφων και των αγροτών - συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων εδώ στη Νέα Αγγλία.

Το Alta Vista Farm ξεκίνησε τη μετάβασή του από ένα αγρόκτημα γαλακτοπαραγωγής σε ένα αγρόκτημα βίσον στο τέλος της δεκαετίας του 1960. Τελικά, η οικογένεια Mann, η οποία ανήκε στο ιστορικό αγρόκτημα του 1724 από το 1951, πώλησε το κοπάδι του βοείου κρέατος για να εστιάσει αποκλειστικά στο bison.

Το κατάστημα λιανικής τους άρχισε να παράγει ποικίλες περικοπές κρέατος Βίζον και δώρα Native American και Bison διαθέσιμα στο κοινό το 1994. Καλέστε μπροστά, 508-886-4365, για να ρωτήσετε για τη διαθεσιμότητα των hayrides έξω για να δείτε το κοπάδι για την οικογένεια ή την ομάδα σας . Οι γίγαντες βόσκησης μπορούν επίσης να προβληθούν από το δρόμο.

Ακόμη καλύτερα, επισκεφθείτε το αγρόκτημα κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Σαββατοκύριακου των Ημερών Bison που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο Όχι μόνο το φεστιβάλ φέρει τρακτέρ που σας μεταφέρουν στο μέσο του κοπαδιού (πιστεύετε ότι ένα ψωμί άσπρου ψωμιού είναι το μαγικό «δόλωμα» που κάνει το βουβάλι να μαζέψει;), προσφέρει επίσης μια ευκαιρία να δοκιμάσετε μπιφτέκια βούβαλων και ζαχαροπλαστών, να μάθετε για τον ιθαγενή πολιτισμό της Αμερικής και να ψωνίζετε για παραδοσιακές τέχνες.

Μην ντρέπεστε να δοκιμάσετε κρέας bison. Πάρτε τα δωρεάν μαγειρικά σκεύη και συνταγές φυλλάδια στο αγρόκτημα, και θα έχετε όλη την έμπνευση που χρειάζεστε για να δοκιμάσετε αυτή την υγιεινή, άπαχο εναλλακτική λύση βοείου κρέατος.

Εάν πρόκειται ... Alta Vista Farm βρίσκεται στο Rutland, Μασαχουσέτη, η πόλη που βρίσκεται στο γεωγραφικό κέντρο του κράτους. Είναι περίπου μια ώρα οδήγησης δυτικά της Βοστώνης. Από το κέντρο Rutland, ακολουθήστε τη διαδρομή 56 Νότια προς το Paxton για ένα μίλι. Στρίψτε αριστερά στην Prescott Street, η οποία γίνεται Hillside Road. Θα δείτε Alta Vista Farm περίπου δύο μίλια στα δεξιά.

Alta Vista Farm Διεύθυνση: 80 Hillside Road, Rutland, Μασαχουσέτη 01543

Αν σχεδιάζετε μια επίσκεψη στο αγρόκτημα Alta Vista στο Rutland της Μασαχουσέτης, για να δείτε το κοπάδι βίσον και να ψωνίσετε για το κρέας βουβάλου, μπορείτε να βρείτε μερικές επιλογές στη γύρω περιοχή:

Ο στρατηγός Rufus Putnam House
344 Main Street, Rutland, 508-886-0200

Hortman Farm Bed & Breakfast
1026 Old Dana Road, Barre, 978-355-2015

Jenkins Inn & Restaurant
7 West Street, Barre, 978-355-6444

Υπαίθρια εστία
100 ευχάριστη οδός, Barre, 978-355-6543

Άλλα κοντινά αξιοθέατα ... Quabbin Reservoir, Rutland State Park, αμπελώνες & οινοποιείο Hardwick, αγρόκτημα βοτάνων Hartman.