Καιρός και εκδηλώσεις στο Τορόντο τον Φεβρουάριο

Τι να φοράτε και τι να κάνετε

Δεν πρέπει να πω ότι ο χειμώνας στον Καναδά είναι κρύος. Το Τορόντο του Οντάριο είναι ψυχρότερο από τη Νέα Υόρκη, αλλά δεν είναι τόσο κρύο όσο το Μόντρεαλ. Οι θερμοκρασίες του μοιάζουν πολύ με το Σικάγο, το Ιλλινόις. Αλλά με τίποτα, όσο πιο προετοιμασμένοι είσαι, τόσο καλύτερα είσαι. Έτσι πακέτο σωστά, ξέρετε τι να περιμένετε, και αποκομίστε τις μεγάλες ευκαιρίες που θα έπρεπε να έχετε εάν ταξιδέψετε στο Τορόντο τον Φεβρουάριο.

Θερμοκρασία και τι να συσκευάσει

Μην υποτιμάτε πόσο κρύο μπορεί να πάρει στο Τορόντο.

Η μέση θερμοκρασία είναι 23 μοίρες με μέσο ύψος 30 μοίρες και χαμηλό 14 μοίρες. Οι ημέρες μη ψύξης είναι πιθανές, αλλά οι άνθρωποι -ιδίως τα παιδιά- που είναι κακό προετοιμασμένοι για βρεγμένες, κρύες, χιονισμένες συνθήκες θα είναι δυστυχισμένοι.

Για να διατηρήσετε το σώμα σας ζεστό το χειμώνα , η στρωματοποίηση θα είναι μια μεγάλη βοήθεια. Πακετάρετε ζεστά, αδιάβροχα ρούχα, όπως πουλόβερ, καπέλα, βαριά μπουφάν, καπέλο, μαντίλι, γάντια και μονωμένες αδιάβροχες μπότες.

Τα καλύτερα στοιχήματα τον Φεβρουάριο

Ο Φεβρουάριος είναι χαμηλή σεζόν για τους επισκέπτες στο Τορόντο, έτσι πολλά ξενοδοχεία προσφέρουν εξαιρετικές προσφορές και τα καλά εισιτήρια θεάτρου μπορεί να είναι πιο άφθονα.

Εάν σας αρέσουν οι χειμερινές δραστηριότητες, όπως το χιονοπέδιλα, το παγοδρομία ή το σκι, τότε ο Φεβρουάριος μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους χρόνους για να επισκεφτείτε.

Μειονεκτήματα τον Φεβρουάριο

Το κύριο μειονέκτημα του ταξιδιού στο Τορόντο τον Φεβρουάριο είναι ο καιρός. Μπορείτε να περιμένετε ότι θα είναι κρύο. Μπορεί να έχετε χιόνι. Και αν πάρετε χιόνι, οι διάδρομοι και οι δρόμοι μπορεί να είναι ολισθηροί και επικίνδυνοι.

Όταν είναι πολύ χιονισμένο ή κηλίδα, τότε μπορεί να έχετε πρόσθετες προκλήσεις μεταφοράς, όπως ακυρωμένες ή καθυστερημένες πτήσεις.

Μπορεί να θέλετε να αποφύγετε τα δημοφιλή αξιοθέατα ή τα σπίτια για σκι την τρίτη Δευτέρα του Φεβρουαρίου. Η ημέρα αυτή είναι μια δημόσια (ή νόμιμη) αργία που ονομάζεται Ημέρα Οικογένειας . Τα χιονοδρομικά κέντρα μπορεί να γεμίσουν και ίσως να έχετε περισσότερες από τις συνήθεις περιόδους αναμονής για τα λιφτ του σκι.

Βγείτε από το κρύο

Μερικά από τα μεγαλύτερα πράγματα του Τορόντο να κάνουν τον Φεβρουάριο είναι εσωτερικά, όπως ψώνια και τα εντυπωσιακά μουσεία και γκαλερί .

Το Eaton Centre είναι ένα από τα πολλά εμπορικά κέντρα εσωτερικών χώρων και συνδέεται με το υπόγειο "δρόμο" των καταστημάτων του Τορόντο. Το PATH, το μεγαλύτερο υπόγειο εμπορικό κέντρο στον κόσμο, είναι ένα 18-μίλι δίκτυο υπόγειων σηράγγων πεζών και πεζόδρομων που συνδέουν τους πύργους γραφείων στο κέντρο του Τορόντο και 4 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια εμπορικού χώρου.

Βγείτε έξω από την πόλη

Μέσα σε δύο ώρες από το Τορόντο, υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες, ιστορικές πόλεις για να επισκεφθείτε ή σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα, όπως τα καταρράκτες του Νιαγάρα. Σκεφτείτε να κάνετε ένα ημερήσιο ταξίδι από το Τορόντο .

Toronto Highlights τον Φεβρουάριο

Από τα τέλη Ιανουαρίου έως τις αρχές Φεβρουαρίου μπορείτε να δοκιμάσετε το Winterlicious , μια σειρά γαστρονομικών εκδηλώσεων και την ολοένα και πιο δημοφιλής προσφορά του fixe σε περισσότερα από 200 κορυφαία εστιατόρια του Τορόντο.

Το Harbourfront Centre είναι το πολιτιστικό κέντρο του Τορόντο που προσφέρει ιδιαίτερες καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο. Από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο, μπορείτε να παγώσετε δωρεάν το παγωμένο υπαίθριο παγοδρόμιο του Καναδά. Το παγοδρόμιο βρίσκεται κατά μήκος της όμορφης ακτής της λίμνης Οντάριο και είναι το πιο γραφικό παγοδρόμιο της πόλης.

Επισκεφθείτε την ιστορική περιοχή του Distillery για αγορές, δείπνα, εκθέσεις, γκαλερί, συνεχείς εκδρομές και ειδικές εκδηλώσεις.

Για να μάθετε για άλλες χειμερινές εκδηλώσεις στο Τορόντο, ελέγξτε τι μπορείτε να περιμένετε τον Ιανουάριο και τον Μάρτιο .