Ιδέες ημερομηνίας του Τορόντο με τη στάση του μετρό

Το Elite Singles δημιούργησε έναν εύχρηστο χάρτη που δείχνει τις ιδέες ημερομηνίας με τη στάση του μετρό

Να υπολογίσετε πού να πάτε σε μια ημερομηνία στο Τορόντο, είτε είστε νέος στην πόλη είτε έχετε ζήσει εδώ το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας, μπορεί μερικές φορές να είναι απογοητευτικό. Όχι για έλλειψη επιλογής - το Τορόντο είναι γεμάτο με μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια, μουσεία, γκαλερί και άλλους χώρους που είναι ιδανικοί για μια νύχτα (ή ημέρα). Αλλά τελικά, αυτό που παίζει συχνά ένα μεγάλο ρόλο στην απόφαση για το πού να πάει, είναι η ευκολία. Και τι είναι πιο βολικό από το να είσαι κοντά στο μετρό;

Κανείς δεν πρέπει να οδηγεί και να πάρει εκεί και πίσω είναι σχετικά ανώδυνη όταν δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το χώρο στάθμευσης.

Ημερομηνίες με στάση μετρό

Πρόσφατα, ο χρονολογικός ιστότοπος Elite Singles κατέληξε σε ένα χάρτη του μετρό που παρουσιάζει ιδέες ημερομηνιών που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από όλες τις στάσεις του μετρό του Τορόντο. Η απόσταση περπατήματος ορίζεται από 10 έως 15 λεπτά από την πλατφόρμα του μετρό μέχρι τον χώρο, με μέγιστο χρόνο 15 λεπτών (ανάλογα με το πόσο γρήγορα περπατάτε φυσικά). Έχουν επίσης βάλει μαζί ένα χάρτη δρόμου που δείχνει επίσης σε κάθε ιδέα ημερομηνίας.

Ο χάρτης κάνει έναν εύχρηστο τρόπο να σας βοηθήσει να αποφασίσετε για επιλογές διασκέδασης αλλά βολική ημερομηνία σε όλη την πόλη. Οι ιδέες ημερομηνίας περιλαμβάνουν μπαρ, εστιατόρια, καφετέριες, χώρους διασκέδασης όπως κινηματογραφικές αίθουσες και κωμωδίες και δραστηριότητες όπως πάρκα, μουσεία και γκαλερί. Έτσι, ανάλογα με τα είδη των πραγμάτων που μπορείτε και την ημερομηνία σας απολαύσετε, υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε και να κυμαίνονται από Steam Whistle Brewing και Christie Pits Park, στο St.

Το Lawrence Market και το ROM. Οι ημερομηνίες είναι επίσης χρωματικά κωδικοποιημένες (πορτοκαλί για διασκέδαση, πράσινο για δραστηριότητα κ.λπ.), καθιστώντας ακόμα πιο εύκολο το να ανακαλύψετε πού να πάτε με το σημαντικό σας άλλο (ή ημερομηνία Tinder ή τυφλή ημερομηνία).

Κάθε ιδέα τόπου / ημερομηνίας έχει επίσης δοθεί ένα αριθμητικό σκορ για να σας βοηθήσει να κάνετε την χρονολόγηση σας απόφαση.

Την εποχή που ο χάρτης τέθηκε μαζί, οι ιδέες ημερομηνίας σημείωσαν κατά μέσο όρο τέσσερα αστέρια (ή υψηλότερα) όταν οι βαθμολογίες για το Yelp, το TripAdvisor και οι Χάρτες Google ήταν κατά μέσο όρο.

Τι άλλο κάνει μια καλή ημερομηνία ημερομηνία στο Τορόντο;

Αυτό το χάρτη του μετρό με έκανε να σκεφτώ τι άλλο, εκτός από τη βολική στάση του μετρό στάση, κάνει για ένα καλό σημείο ημερομηνία στο Τορόντο. Εξαρτάται πολύ από το τι είδους ημερομηνία είναι. Για παράδειγμα, μια πρώτη ημερομηνία θα έχει διαφορετικά κριτήρια από μια ημερομηνία με κάποιον που γνωρίζετε για λίγο. Ας δούμε λοιπόν μερικά κριτήρια και για τα δύο όσον αφορά τη χρονολόγηση στο Τορόντο.

Εάν είστε σε έναν προϋπολογισμό (είτε πρόκειται για μια πρώτη ημερομηνία είτε όχι), εδώ είναι μερικές καλές επιλογές χαμηλού κόστους ημερομηνίες για να εξετάσει στο Τορόντο ότι δεν θα σπάσει την τράπεζα, καθώς και μερικά καλά μπαρ του Τορόντο με φθηνά ποτά .

Εάν είστε σε μια πρώτη ημερομηνία , θα πρέπει να σκεφτείτε να πάτε σε κάποιο σημείο όπου θα πάτε (ιδανικά) αισθάνεστε άνετα. Στο Τορόντο αυτό συνήθως σημαίνει ένα μπαρ ή ένα καφενείο αφού είναι χώροι χαμηλής πίεσης που μπορούν εύκολα να ξεφύγουν σε περίπτωση που η ημερομηνία ξεσηκωθεί. Αλλά αντί για ένα κανονικό μπαρ, κάνετε τα πράγματα ακόμα πιο άνετα πηγαίνοντας σε ένα μπαρ ή καφέ με μια δραστηριότητα, όπως επιτραπέζια παιχνίδια, arcade παιχνίδια, φλίπερ ή κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον.

Μερικές επιλογές περιλαμβάνουν το Track and Field Bar, το Disgraceland (πολλά επιτραπέζια παιχνίδια, επιλογές μενού για Vegan), το Night Owl, τα φίδια και τα Lattes και το Get Well.

Εάν έχετε μαζί σας για λίγο , έχετε λίγο περισσότερο περιθώριο όσον αφορά το τι πρέπει να κάνετε, καθώς δεν υπάρχει κίνδυνος για αμηχανία. Πηγαίνοντας πάνω και πέρα ​​από το συνηθισμένο δείπνο και ποτό ή ημερομηνία ταινίας είναι εύκολο στο Τορόντο. Δοκιμάστε μια από αυτές τις ρομαντικές ιδέες ημερομηνίας στο Τορόντο ή αυτές αυτές ή χρησιμοποιήστε αυτές τις ιδέες ως έμπνευση για διακλάδωση με το πού πηγαίνετε και τι κάνετε στις ημερομηνίες στην πόλη.