Οντάριο Φεστιβάλ Σιρόπι Maple στην ευρύτερη περιοχή του Τορόντο

Σιρόπι σφενδάμου στο Οντάριο

Ανεξάρτητα από το τι λέει για την άφιξη της άνοιξης, ένα από τα σίγουρα σημάδια ότι ο χειμώνας έρχεται στο τέλος είναι η αρχή των ετήσιων φεστιβάλ σιροπιού σφενδάμνου του Οντάριο. Τα φεστιβάλ σιροπιού Maple στο GTA γίνονται γενικά κατά τη διάρκεια του Μαρτίου , καθιστώντάς τα μια μεγάλη επιλογή για όσους αναζητούν οικογενειακές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του March Break .

Τι να περιμένετε σε ένα φεστιβάλ σιροπιού Maple

Τα φεστιβάλ σιροπιού Maple γενικά επικεντρώνονται πρωτίστως στο πώς παρασκευάζεται το σιρόπι σφενδάμνου - τόσο ιστορικά όσο και πώς γίνεται σήμερα.

Οι επισκέπτες θα δουν πώς χρησιμοποιούνται τα δένδρα σφενδάμνου για το σαπούνι, τον τρόπο βρασμού του σβώλου και ποια προϊόντα μπορεί να είναι το αποτέλεσμα. Φυσικά υπάρχουν πάντα μερικά προϊόντα σιροπιού σφενδάμνου διαθέσιμα για να δοκιμάσετε ή να αγοράσετε, και τα περισσότερα φεστιβάλ έχουν φρέσκα τηγανίτες μέχρι να μαγειρεύουν όλη την ημέρα, ώστε να έχετε κάπου να ρίξετε όλη αυτή τη γλυκιά καλοσύνη. Άλλες δραστηριότητες μπορούν να περιλαμβάνουν βόλτες με άμαξες, οικογενειακή διασκέδαση, ιστορικούς διερμηνείς, χειροτεχνίες, παιχνίδια και πολλά άλλα. Φόρεμα σε στρώματα και φέρτε το γλυκό δόντι σας, μια επαναχρησιμοποιήσιμη τσάντα για ψώνια και τη φωτογραφική μηχανή σας.

Φεστιβάλ σιροπίου Maple στο GTA

Το Sugarbush Maple Syrup Festival (Woodbridge, Stouffville, Orangeville και Halton Hills)
Αυτή η ετήσια εκδήλωση διοικείται από το Τορόντο και τη Συντήρηση Περιοχής σε τέσσερις περιοχές συντήρησης κοντά στο Τορόντο.

Οι οικογένειες (και οι σχολικές ομάδες) μπορούν να επισκεφθούν το Κέντρο Διατήρησης του Kortright, την περιοχή συντήρησης του Mill Bruce, την περιοχή συντήρησης του Lake Island ή την περιοχή συντήρησης Terra Cotta για να απολαύσουν διαδηλώσεις σιροπίου σφενδάμου, βόλτες με βόλτες με άλογα, περιπάτους σε σιρόπι σφενδάμνου, συν αφθονία των σιροπιών σφενδάμου, συμπεριλαμβανομένων των τηγανιών με σιρόπι σφενδάμου.

Αγοράστε τα εισιτήριά σας online και θα έχετε απεριόριστη γενική είσοδο και στις τέσσερις τοποθεσίες του φεστιβάλ. Απλώς σημειώστε ότι οι ημερομηνίες και οι χρόνοι διαφέρουν για κάθε τοποθεσία, γι 'αυτό ελέγξτε τον ιστότοπο προτού πάτε.

Πότε : 4 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2017 (οι ημερομηνίες και οι ώρες ποικίλουν για κάθε τοποθεσία)

Πόσο : 8,85 δολάρια για τους ενήλικες, 5,75 δολάρια για τα παιδιά 5-14 (τα παιδιά 4 και κάτω είναι δωρεάν)

Φεστιβάλ σιροπιού Maple στο Bronte Creek (Oakville)
Στο Επαρχιακό Πάρκο Bronte Creek, η ιστορία του σιροπιού σφενδάμνου στο Οντάριο γιορτάζεται με ένα φεστιβάλ. Οι διαδηλώσεις παρέχονται από τους ξένους διερμηνείς του 1890 και οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στο μουσείο σφενδάμου ή να περιηγηθούν σε μια αγροικία 100 ετών. Φυσικά τα προϊόντα σφενδάμνου είναι διαθέσιμα προς πώληση και ένα βαγόνι μπορεί να σας μεταφέρει σε ένα θερμαινόμενο κέικ με τηγανίτα, όπου μπορείτε να παραγγείλετε φρέσκες τηγανίτες, καθαρό σιρόπι σφενδάμου και λουκάνικα.

Πότε : Κάθε Σαββατοκύριακο τον Μάρτιο και την εβδομάδα του Μαρτίου σπάσει από τις 9:30 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ.

Πόσο : Το φεστιβάλ συμπεριλαμβάνεται με το τέλος εισόδου στο πάρκο, το οποίο είναι $ 17 ανά όχημα

Φεστιβάλ σιρόπι σφενδάμου με μοβ γούνες (Oshawa)
Επισκεφθείτε το δάσος ζαχαροπλαστικής στη ζώνη διατήρησης του Purple Woods για να μάθετε πώς οι μέθοδοι παραγωγής σιροπιού σφενδάμνου έχουν αλλάξει για 400 χρόνια και να επισκεφθείτε μια πρωτοπόρο καμπίνα. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε βόλτες με βόλτες με βόλτες και τηγανίτες, και να ψωνίσετε για προϊόντα ζάχαρης σφενδάμνου στο The General Store.

Πότε : 13-17 Μαρτίου (διάλειμμα Μαρτίου) και Σαββατοκύριακα: 25-26 Μαρτίου & 1-2 Απριλίου

Πόσο : Τα εισιτήρια διατίθενται προς πώληση στις 6 Φεβρουαρίου. Ελέγξτε την ιστοσελίδα πλησιέστερα στην ημερομηνία των τιμών των εισιτηρίων.

Μάντσεστερ (Κάμπελβιλ)
Η συντήρηση του Halton προσφέρει επίσης ένα φεστιβάλ σιροπιού σφενδάμου σε μία από τις προστατευόμενες περιοχές του. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Maple Town στο Mountsberg Conservation Area, οι επισκέπτες μπορούν να δουν πώς δημιουργείται το σιρόπι σφενδάμου, να απολαύσουν το Play Barn, να παρακολουθήσουν τον διάδρομο Wildlife, να δουν τις διαδηλώσεις των πτηνών και άλλα.

Πότε : Σαββατοκύριακα, αργίες, και καθημερινά κατά τη διάρκεια του Μάρτιου. 13 έως 17 Μαρτίου 2017

Πόσα : Γενική είσοδος: Ενήλικες $ 7.50, παιδιά ηλικίας 5-14 $ 5.25 (παιδιά 4 και κάτω δωρεάν)

Φεστιβάλ σιρόπι σφενδάμνου του Χόρτον (Stouffville)
Επισκεφθείτε αυτό το οικογενειακό αγρόκτημα για να δείτε πώς δημιουργείται το σιρόπι σφενδάμου, απολαύστε τηγανίτες, δοκιμάστε σιρόπι σφενδάμου, κάντε μια βόλτα με βαγόνι και πεζοπορίστε τα μονοπάτια.

Πότε : Σάββατο και Κυριακή 11 Μαρτίου έως 16 Απριλίου και Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου 2017, 9 π.μ. - 4 μ.μ.

Πόσα : Γενική είσοδος (μόνο μετρητά, χωρίς χρέωση): Ενήλικες $ 7, ηλικιωμένους και φοιτητές $ 6, Παιδιά ηλικίας 5 έως 12 $ 5