"Ο κόλπος:" Μια καναδική αλυσίδα στο Βανκούβερ

Το Hudson's Bay είναι μια καναδική αλυσίδα πολυκαταστημάτων με πολλά καταστήματα στη μεγαλύτερη περιοχή του Βανκούβερ, συμπεριλαμβανομένου ενός καταστήματος στο κέντρο του Βανκούβερ (που συνδέεται με το Pacific Centre Mall ), του Oakridge Centre Mall και της Metropolis στο Metrotown .

Ονομάζεται συνήθως "The Bay", αυτό το πολυκατάστημα μεσαίας κατηγορίας είναι ιδανικό για ένα ταξίδι αγορών στην πόλη του Βανκούβερ, καθώς προσφέρει μια μεγάλη γκάμα αγαθών και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων οικιακών συσκευών, κουζίνας και πιάτων, ηλεκτρονικών ειδών, ενδυμάτων, γάμων και δώρων , ινστιτούτα αισθητικής, μετασκευές, επισκευή κοσμημάτων και στούντιο πορτρέτου - μπορείτε να δείτε μια πλήρη λίστα υπηρεσιών για την τοποθεσία του κόλπου στο κέντρο του Βανκούβερ στην τοποθεσία Web.

Ο κόλπος είναι συγκρίσιμος με τον Lord & Taylor, την Saks Fifth Avenue και τον Neiman Marcus, προσφέροντας ένδυση υψηλής ποιότητας αποκλειστικά σε μία από τις 90 τοποθεσίες του στον Καναδά, οπότε αν επισκέπτεστε το Βανκούβερ από τις Ηνωμένες Πολιτείες και θέλετε να δοκιμάσετε πολυτελή μόδα και εγχώρια προϊόντα, θα πρέπει να σταματήσετε και να ελέγξετε έξω μία από τις πολλές τοποθεσίες της περιοχής.

Τα 3 καταστήματα της εταιρείας Hudson Bay του Βανκούβερ

Ο κόλπος στο κέντρο του Βανκούβερ είναι μια μεγάλη στάση σε μια περιήγηση με τα πόδια για ψώνια και χρησιμεύει ως μία από τις θέσεις ναυαρχίδα του καταστήματος. Το The Bay βρίσκεται στην οδό Granville Street 674 και συνδέεται με το Pacific Centre Mall . Για τους οδηγούς που ελπίζουν να ταξιδέψουν σε αυτό το σημείο, υπάρχει το Pacific Center Mall ή πολλά άλλα πάρκα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, αλλά το πάρκινγκ στο δρόμο είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί. Με τη διέλευση, μπορείτε να πάρετε σχεδόν οποιοδήποτε λεωφορείο στο κέντρο της πόλης, το SkyTrain στο σταθμό Granville ή το σταθμό Seabus to Waterfront.

Ο κόλπος του Oakridge Centre Mall στο Νότιο Βανκούβερ και ο κόλπος του Hudson στο πάρκο Roya στο Δυτικό Βανκούβερ είναι επίσης εξαιρετικές τοποθεσίες, αν δεν αισθάνεστε τη φασαρία της περιοχής στο κέντρο της πόλης.

Και τα δύο βρίσκονται σε απόσταση 15 λεπτών από την τοποθεσία στο κέντρο της πόλης, προσφέροντας σχεδόν την ίδια επιλογή, χωρίς τόσο μεγάλο πλήθος. Ακόμα, δεν θα πάρετε για να δείτε τα υπόλοιπα Downtown Vancouver περιοχές πολλά μεγάλα καταστήματα και αξιοθέατα εάν μείνετε έξω από την πόλη!

Ιστορία των καταστημάτων Bay στον Καναδά

Η Hudson's Bay Company (HBC), η μητρική εταιρεία των καταστημάτων του Hudson's Bay, άνοιξε το πρώτο κατάστημα της μορφής αυτής στο Winnipeg της Μανιτόμπα το 1881 με την επωνυμία "Hudson's Bay Company". Ενώ επεκτάθηκε και άνοιξε νέες τοποθεσίες σε όλο τον δυτικό Καναδά και την καναδική Αρκτική τα επόμενα 80 χρόνια, μέχρι το 1960 η αλυσίδα καταστημάτων εξαπλώθηκε ανατολικά.

Εκείνη την εποχή, το κατάστημα ανακατασκευάστηκε και έγινε γνωστός ως ο κόλπος, τόσο ονομαστικός όσο και ονομαστικός, γεγονός που βοήθησε να εξαπλωθεί η δημοτικότητά του μεταξύ κατοίκων μεσαίων και άνω μεσαίων τάξεων σε μητροπολιτικές πόλεις του Καναδά.

Το 2012, όμως, ξαναμετρήθηκε ξανά μετά την ανακοίνωση της HBC ότι έκανε μια αρχική δημόσια προσφορά. Ξεκινώντας με το νέο του όνομα "Hudson's Bay", η ανακατασκευή περιλαμβάνει μια ενημέρωση για το παραδοσιακό έμβλημα της αλυσίδας, το οποίο εμφανίζεται με υπερηφάνεια σε όλες τις θέσεις λιανικής πώλησης, τις τσάντες αγορών και τις διαφημίσεις.

Ωστόσο, οι κάτοικοι του Καναδά καλούν τον κόλπο Hudson's "The Bay", οπότε αν χαθείτε στο δρόμο σας για να δείτε αυτό το καναδικό high-end ασυνεχές, ζητήστε απλά έναν τοπικό να σας κατευθύνει προς τον κόλπο στο κέντρο του Βανκούβερ.