Νέα Αγγλία Hopping Αμπέλου

Τα οινοποιεία της Νέας Αγγλίας παράγουν μια εκλεκτική ποικιλία από κρασιά, από τα παράκτια Chardonnays έως τα κρασιά μήλου και βατόμουρων του Maine, από κρασιά πάγου έως κόκκινο κρασί εγχυμένο με σοκολάτα. Ακόμα καλύτερα, πολλοί από τους αμπελώνες της περιοχής καλωσορίζουν τους επισκέπτες όχι μόνο να δοκιμάσουν τις επιλογές κρασιού τους αλλά να δουν και να μάθουν περισσότερα για τη διαδικασία παραγωγής κρασιού. Και καθώς ο αριθμός των οινοποιείων στη Νέα Αγγλία έχει αυξηθεί, το ανταγωνιστικό περιβάλλον έχει εμπνεύσει νέες προσφορές σε αυτούς τους γραφικούς προορισμούς: τα πάντα, από τη σειρά των συναυλιών έως τις εκθέσεις τέχνης μέχρι τα ειδικά γεύματα.

Είτε θέλετε να επισκεφθείτε ένα οινοποιείο ενώ βρίσκεστε στη Νέα Αγγλία είτε για να σχεδιάσετε ένα ολόκληρο δρομολόγιο γύρω από το "hop-hopping", αυτός ο οδηγός θα σας δείξει σε μέρη που θα επισκεφθείτε και στα έξι κράτη της Νέας Αγγλίας. Είναι λιγότερο πιθανό να βρείτε τα οινοποιεία ανοιχτά κατά τους χειμερινούς μήνες, αν και πολλά παραμένουν ανοιχτά όλο το χρόνο. Η σεζόν φύλλωμα πτώσης είναι μια θαυμάσια εποχή του χρόνου για να προγραμματίσετε μια περιοδεία με θέμα το οινοποιείο ενός ή περισσότερων κρατών της Νέας Αγγλίας.

Εδώ είναι μια γρήγορη ματιά στο must-visit οινοποιεία της Νέας Αγγλίας, state-by-state, με μερικά από τα προσωπικά αγαπημένα μας.

Κοννέκτικατ οινοποιεία

Στο Κοννέκτικατ, μπορείτε να ακολουθήσετε το Trail Wine Trail του Κοννέκτικατ και ακόμη και να μείνετε σε ένα B & B που παράγει το δικό του κρασί. Η επιλογή των καλύτερων οινοποιείων στην πατρίδα μου είναι δύσκολη γιατί υπάρχουν αρκετοί που λατρεύουμε, όπως:

Maine Wineries

Το Maine είναι γνωστό για τα κρασιά του "άθικτου" που παρασκευάζονται με μήλα και άλλα γηγενή φρούτα. Μερικές ενδιαφέρουσες στάσεις περιλαμβάνουν:

Μασαχουσέτη Οινοποιεία

Στη Μασαχουσέτη, το Wine & Cheese Trail προσφέρει διπλές απολαύσεις. Οι οινοποιίες που μας αρέσουν πραγματικά περιλαμβάνουν:

Τα νέα οινοποιεία του Χάμσαιρ

Το Νιού Χάμσαϊρ κάνει τη Μασαχουσέτη μία καλύτερη με ένα μονοπάτι κρασιού, τυριού και σοκολάτας . Μην χάσετε:

Rhode Island Wineries

Το μικροσκοπικό Ρόουντ Άιλαντ φιλοξενεί τα οινοποιεία που αγαπάμε για τις ιστορίες τους, όπως:

Οινοποιεία Βερμόντ

Ναι, ακόμη και στο Βερμόντ, οι οινοποιοί βρήκαν εύφορο έδαφος για την παραγωγή μοναδικών κρασιών. Βρείτε το αγαπημένο σας για ζευγάρωμα με τα περίφημα τυριά του Βερμόντ στη διεύθυνση:

Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι όταν αγοράζετε και φέρετε μπουκάλια στο σπίτι του κρασιού της Νέας Αγγλίας, θα είστε σε θέση να ξαναζήσετε τις αναμνήσεις των διακοπών σας στη Νέα Αγγλία στο στρίψιμο ενός τιρμπουσόν.

Γιατί να μην χαϊδεύεις σε μια υπόθεση;