Απογευματινό τσάι με ροδάκινα

Νομίζω ότι ο καθένας ξέρει ότι αγαπώ το απογευματινό τσάι και είχα πρόσφατα την τύχη να απολαύσω μια προεπισκόπηση ενός απογευματινού τσαγιού στο Crusting Pipe στην καρδιά του Covent Garden όταν άρχισε να σερβίρεται πίσω το 2011.

Ο Σωλήνας Crusting είναι πιο γνωστός ως wine bar στην πλατεία που έχει υπαίθρια καθίσματα δίπλα στους ζωντανούς τραγουδιστές όπερας. Ναι, το διάβασες σωστά. Αυτό το μπαρ κρασιού έχει τραγουδιστές όπερας και κλασικούς μουσικούς που εκτελούν στην αυλή όπου το μπαρ κρασιού προσφέρει υπαίθρια καθίσματα.

Όταν συναντήθηκα με τον διευθυντή του ζητήθηκε να εξετάσει τι ήταν μοναδικό για το απογευματινό τσάι που θα μπορούσε να προσφέρει αλλά ένιωθα ότι δεν έπρεπε να ζητηθεί, καθώς η ζωντανή μουσική και η τοποθεσία δεν μπορεί να νικήσει!

Απίστευτα, ποτέ δεν είχα επισκεφθεί ποτέ το Crusting Pipe και ήταν στην ευχάριστη θέση να βρω φιλικό και επαγγελματικό καλωσόρισμα από όλο το προσωπικό σε έναν ενδιαφέροντα χώρο. Μέσα σε όλα τα ξυλόγλυπτα και τα κελάρια του κρασιού είναι ακόμα ελαφριά και ευάερα. Ω, και μην ανησυχείτε για το όνομα. ένα σωλήνα είναι ένα βαρέλι λιμάνι που συνήθως περιέχει 570 λίτρα. Ένας σωληνίσκος Crusting είναι ο κύλινδρος που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία θραύσης θραύσης. Τώρα ξέρετε.

Πίσω στο τσάι τους, το Crusting Pipe προσφέρει ένα παραδοσιακό απογευματινό τσάι, το οποίο έχει όλα όσα ελπίζετε σε ένα υπέροχο τριών επιπέδων cakestand για μόνο £ 18.95 (που είναι αυτό που προσπάθησα). Έχουν επίσης το απογευματινό τσάι Crusting Pipe, το οποίο, όπως και το μόνο που θα περίμενε κανείς, έχει μια ποικιλία από βρετανικά τυριά, με ένα 10χρονο λιμάνι και πολλά άλλα.



Το απογευματινό τσάι σερβίρεται από τις 14:00 έως τις 17:00, επτά ημέρες την εβδομάδα. Μάθετε περισσότερα στο: www.crustingpipe.co.uk.