Ένας οδηγός επισκεπτών στην αγορά λουλουδιών Road Columbia

Κυριακή λουλούδια στην αγορά του Λονδίνου

Κάθε Κυριακή, κατά μήκος αυτής της στενής λιθόστρωτης ανατολικής οδού Λονδίνου, μπορείτε να βρείτε πάνω από 50 στάβλους στην αγορά που πωλούν λουλούδια, φυτά και προμήθειες κηπουρικής. Είναι μια πραγματικά ζωντανή εμπειρία.

Οι αποκατασταθείσες βικτοριανές βεράντες κατά μήκος των δύο πλευρών των γκαλερί τέχνης του σπιτιού και τα καταστήματα ένδυσης vintage, καθώς και παμπ, καφετέριες και εστιατόρια. Δεν υπάρχουν καταστήματα αλυσίδων, καθώς αυτός ο δρόμος είναι ο χώρος των ανεξάρτητων λιανοπωλητών.

Αυτό κάνει το δρόμο δημοφιλές στους φωτογράφους και ως κινηματογραφική θέση.

Χιλιάδες κηπουροί επισκέπτονται την αγορά άνθρακα της Columbia Road κάθε Κυριακή για να αγοράσουν βολβούς, φυτά και θάμνους και να δουν την εξωτική σειρά λουλουδιών κομμένα. Αυτός ο μικροσκοπικός δρόμος παίρνει πολύ απασχολημένος και πηγαίνετε νωρίς για τα καλύτερα κομμένα λουλούδια. Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να αγοράσετε λουλούδια, αυτή η αγορά είναι μεγάλη για να επισκεφθείτε καθώς είναι τόσο πολύχρωμη.

Πολλοί από τους εμπόρους της αγοράς προέρχονται από το Essex, όπου έχουν τα δικά τους φυτώρια για να παράγουν δικά τους φυτά. Οι μετοχές αλλάζουν κάθε εβδομάδα, αλλά αναμένουν να βρουν κομμένα άνθη, ποώδη φυτά και θάμνους, καθώς και πληθώρα φυτών κρεβατιών.

Ιστορία

Οι μετανάστες του Huguenot ήρθαν στην περιοχή από τη Γαλλία τον 17ο αιώνα και ενθάρρυναν την απαίτηση για κομμένα άνθη. (Έφεραν επίσης μαζί τους μια γοητεία για πτηνά σε κλουβί και υπάρχει μια παμπ στην οδό Columbia Road που ονομάζεται The Birdcage.

Η ανθοκομική αγορά του Columbia Road ήταν τα Σάββατα αλλά μετακινήθηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των τοπικών Εβραίων εμπόρων.

Η μετάβαση σε μια Κυριακή έδωσε επίσης μια άλλη διέξοδο για τους εμπόρους Covent Garden και Spitalfields για να πουλήσουν οποιοδήποτε απόθεμα έμεινε από το Σάββατο.

Συνιστώμενα καταστήματα

Κάντε pop στην Nelly Duff όπου πωλούν εντυπωσιακές εκτυπώσεις οθόνης με έργα από πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες street name. Και το Cafe Columbia είναι ανοιχτό μόνο τις Κυριακές, αλλά καθώς είναι οικογενειακή επιχείρηση και τώρα στην τρίτη δεκαετία της υπηρεσίας bagels, αυτός ο τόπος είναι ένας θεσμός της Columbia Road.

Το διάκοσμο είναι γνωστό για τα cupcakes του, αλλά επίσης πωλεί μαγειρικά σκεύη και vintage bits και bobs γι 'αυτό μην ανησυχείτε αν φτάσετε εκεί μετά την πώληση των κέικ.

Πώς να φτάσετε στην αγορά λουλουδιών δρόμου Columbia

Διεύθυνση: Columbia Road, Λονδίνο E2

Πλησιέστεροι Σταθμοί Μετρό : Λίβερπουλ Street / Old Street

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο σχεδιασμού ταξιδιού ή την εφαρμογή Citymapper για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας με τη δημόσια συγκοινωνία.

Columbia Road Flower Market Ώρες Λειτουργίας

Κυριακές μόνο: 8 π.μ. έως 2 μ.μ. Οι έμποροι φτάνουν νωρίς, συνήθως γύρω στις 4-5πμ, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να αγοράζετε από τις 7 το απόγευμα τις καλοκαιρινές ημέρες. Αναμείνετε την αγορά για να συσκευάσετε νωρίτερα σε υγρό καιρό.

Ανοίξτε κάθε Κυριακή εκτός αν πέσει την Ημέρα των Χριστουγέννων (25 Δεκεμβρίου).

Άλλες αγορές στην περιοχή

Αγορά από λουκέτο
Η Brick Lane Market είναι μια παραδοσιακή αγορά της Κυριακής, με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που πωλούνται, συμπεριλαμβανομένων των vintage ρούχα, έπιπλα, bric-a-brac, μουσική και πολλά άλλα.

Βλέπε οδηγό αγορών για το Brick Lane .

Παλιά αγορά Spitalfields
Η παλιά αγορά Spitalfields είναι τώρα ένα σοβαρά δροσερό μέρος για να ψωνίσετε. Η αγορά περιβάλλεται από ανεξάρτητα καταστήματα που πωλούν χειροποίητες χειροτεχνίες, μόδα και δώρα. Η αγορά είναι πιο πολυσύχναστη τις Κυριακές, αλλά υπάρχει και από Δευτέρα έως Παρασκευή. Τα καταστήματα λειτουργούν 7 ημέρες την εβδομάδα.

Δείτε τον Οδηγό αγοράς του Old Spitalfields .

Petticoat Lane Market
Το Petticoat Lane ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 400 χρόνια από τους γάλλους Huguenots που πωλούσαν μεσόγεια και δαντέλες εδώ.

Οι φτωχοί Βικτωριανοί άλλαξαν το όνομα της Λωρίδας και της αγοράς για να μην αναφερθούν στα γυναικεία εσώρουχα!

Βλέπε οδηγό Petticoat Lane .

Επίσημη ιστοσελίδα

www.columbiaroad.info