Ο οδηγός σας για την επίσκεψη της αγοράς λωρίδων Petticoat

Η πλατφόρμα Petticoat Lane ιδρύθηκε πριν από 400 χρόνια από τους Γάλλους Huguenots που πωλούσαν πεπόνια και δαντέλες από τους πάγκους. Οι φτωχοί Βικτωριανοί άλλαξαν το όνομα της Λωρίδας και της αγοράς για να αποφύγουν να αναφερθούν στα γυναικεία εσώρουχα. Αν και ο δρόμος μετονομάστηκε Middlesex Street στις αρχές του 1800, είναι ακόμα γνωστός ως Petticoat Lane Market σήμερα.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, η Petticoat Lane Market βρίσκεται στην οδό Wentworth, αλλά τις Κυριακές εξαπλώνεται πολύ περισσότερο.

Η αγορά είναι γνωστή για τα δερμάτινα προϊόντα της, καθώς και τα ρούχα της αλυσίδας σε τιμές ευκαιρίας, ρολόγια, κοσμήματα junk και παιχνίδια.

Σχετικά με την αγορά Petticoat Lane

Η πλατφόρμα Petticoat Lane έχει πραγματοποιηθεί στην περιοχή από το παρελθόν της δεκαετίας του 1750 και σήμερα διαθέτει πάνω από 1.000 στάβλους στην αγορά τις Κυριακές.

Τα δερμάτινα σακάκια είναι η ειδικότητα στο πάνω άκρο της αγοράς (κοντά στο Aldgate East) και η υπόλοιπη αγορά είναι γεμάτη κοστούμια. Οι έμποροι της αγοράς αγοράζουν χύδην γραμμές στην αρχή της σεζόν και τις πωλούν με μεγάλες μειώσεις. Η γυναικεία μόδα είναι πάντα δημοφιλής εδώ.

Εκτός από τα ρούχα, μπορείτε επίσης να βρείτε μια καλή γκάμα παιχνιδιών και ηλεκτρονικών ειδών όπως στερεοφωνικά, ραδιόφωνα, DVD players και βίντεο, καθώς και παπούτσια και bric-a-brac.

Πηγαίνετε στην αγορά Petticoat Lane

Η αγορά πραγματοποιείται μέσα και γύρω από την οδό Middlesex τις Κυριακές από τις 9 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ., με μικρότερη αγορά που ανοίγει στην οδό Wentworth από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Διεύθυνση:

Κυρίως: οδός Middlesex, Λονδίνο Ε1
Επιπλέον, τις Κυριακές: οδός Goulston, οδός New Goulston, οδός Toynbee, οδός Wentworth, οδός Bell, οδό Cobb, οδός Leyden, οδός Strype, οδός Old Castle, Cutler Street, Λονδίνο, E1

Πλησιέστεροι σταθμοί Tube :

Χρησιμοποιήστε το Planner Journey για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Περικοπές λωρίδων λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή: 10 π.μ. έως 2.30 μ.μ. Κυριακές: 9 π.μ. έως 2 μ.μ.

Άλλες αγορές στην περιοχή

Παλιά αγορά Spitalfields

Η παλιά αγορά Spitalfields είναι ένα πολύ δροσερό μέρος για να ψωνίσετε. Η αγορά περιβάλλεται από ανεξάρτητα καταστήματα που πωλούν χειροποίητες χειροτεχνίες, μόδα και δώρα. Η αγορά είναι πιο πολυσύχναστη τις Κυριακές, αλλά ανοίγει και από Δευτέρα έως Παρασκευή. Τα καταστήματα λειτουργούν 7 ημέρες την εβδομάδα.

Αγορά από λουκέτο

Η Brick Lane Market είναι μια παραδοσιακή αγορά ψύλλων το πρωί της Κυριακής με ένα ευρύ φάσμα αγαθών προς πώληση, συμπεριλαμβανομένων vintage ρούχα, έπιπλα, bric-a-brac, μουσική και πολλά άλλα.

Κυριακή UpMarket

Το Sunday UpMarket είναι στο Old Truman Brewery στην Brick Lane και πωλεί μόδα, αξεσουάρ, βιοτεχνίες, εσωτερικούς χώρους και μουσική. Έχει μια εξαιρετική περιοχή φαγητού και είναι ένα σημείο ισχίου για να κρεμάσει έξω.
Μόνο Κυριακές: 10πμ έως 5μμ

Columbia Road Flower Market

Κάθε Κυριακή από τις 8πμ έως τις 2μμ, κατά μήκος αυτού του στενού λιθόστρωτου δρόμου, μπορείτε να βρείτε πάνω από 50 στάβλους στην αγορά και 30 καταστήματα που πωλούν λουλούδια και προμήθειες κηπουρικής. Είναι μια πραγματικά πολύχρωμη εμπειρία.