Οκτώβριο στη Νέα Αγγλία

Ένας οδηγός για τον καιρό, τα γεγονότα και τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε τον Οκτώβριο

Ο Οκτώβριος είναι ο καλύτερος μήνας στη Νέα Αγγλία. Θα μπορούσατε να περάσετε μια ολόκληρη ζωή στα βορειοανατολικά και ακόμα να εκπλαγείτε από τα χρώματα που ξεσπούν κάθε φθινόπωρο. Ένα ενιαίο δέντρο που έχει γυρίσει ακριβώς τη σωστή απόχρωση κοράλλι πτώσης ή ένα βαθύ και λαμπερό κόκκινο μπορεί κυριολεκτικά να προκαλέσει έναν εραστή φύλλων να αεριώσουν. Κάθε φύλλο είναι ένα αριστούργημα που προορίζεται να σωθεί και να μοιραστεί (εδώ μπορείτε να ζητήσετε ένα φύλλο ελευθέρας πτώσης αν δεν μπορείτε να φτάσετε στη Νέα Αγγλία).

Πτώση φύλλωμα είναι μακριά από το μόνο λόγο να αγαπούν τον Οκτώβριο στη Νέα Αγγλία. Αυτός είναι ο μήνας που το ημερολόγιο είναι τόσο γεμάτο με φεστιβάλ , αθλητικές εκδηλώσεις και διασκεδαστικά πράγματα που πρέπει να κάνετε , δεν θα μπορούσατε ποτέ να τα κάνετε όλα αυτά σε μια ζωή πτώσεων. Ακριβώς βλέποντας χαρούμενο πορτοκαλί και τρομακτικές λευκές κολοκύθες στις άκρες του δρόμου είναι μαγευτική. Οι νέοι Αγγλοι αγκαλιάζουν το Απόκριες με απαράμιλλη θέρμη. Πάρτε μέρος σε όλα τα 5 καλύτερα φεστιβάλ κολοκύθας στη Νέα Αγγλία και θα μπορείτε να πείτε ότι παρακολουθήσατε γιγαντιαίες κολοκύθες πέφτουν πάνω σε παλιά αυτοκίνητα, αγωνίσατε σε κολοκύθα σε Derby Pumpkin και προσπαθήσατε ακόμη και ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness στο NH Pumpkin Festival στη Λακωνία.

Αυτή είναι η εποχή της συγκομιδής στη Νέα Αγγλία, μια εποχή που όλα προσφέρουν γευστικότατα ... ειδικά ντόνατς μηλίτη. Ένας χρόνος για να επιλέξετε τα δικά σας μήλα και κολοκύθες στα αγροκτήματα της Νέας Αγγλίας. Ένας χρόνος για να φτιάξετε φαγητό για την πτώση στο σπίτι. Ένας χρόνος να προετοιμαστεί για οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, από καλοκαιρινές μέρες μέχρι πρόωρες επιστρώσεις χιονιού.

Οι νέοι Αγγλοι ξέρουν ότι ο χειμώνας έπεται της πτώσης, ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρο κάθε στιγμή, καθώς ο κόσμος γίνεται χρυσός σε όλο τους. Οκτώβριος στη Νέα Αγγλία είναι πραγματικά μια εμπειρία για να

Έτσι, ποιο είναι συνήθως ο καιρός τον Οκτώβριο στη Νέα Αγγλία;

Μέσες θερμοκρασίες Οκτωβρίου (χαμηλή / υψηλή):

Χάρτφορντ, CT: 42º / 63º Φαρενάιτ (6º / 17º Κελσίου)
Providence, RI: 44 ° / 63 ° Φαρενάιτ (7º / 17º Κελσίου)
Βοστώνη, ΜΑ: 47º / 61º Φαρενάιτ (8º / 16º Κελσίου)
Stockbridge, ΜΑ: 37º / 60º Φαρενάιτ (3º / 16º Κελσίου)
Killington, VT: 35 ° / 55 ° Fahrenheit (2º / 13º Κελσίου)
Βόρεια Conway, NH: 34º / 57º Φαρενάιτ (1º / 14º Κελσίου)
Πόρτλαντ, ΜΕ: 39º / 59º Φαρενάιτ (4º / 15º Κελσίου)

Κορυφή 11 Οκτωβρίου 2018 Γεγονότα στη Νέα Αγγλία

Υπάρχει ασταμάτητη διασκέδαση στα βράδια του Οκτωβρίου στη Νέα Αγγλία. Ακολουθούν ορισμένα κορυφαία γεγονότα για να παρακολουθήσετε αυτό το μήνα:

28 Σεπτεμβρίου-8 Οκτωβρίου: Έκθεση Topsfield στο Topsfield της Μασαχουσέτης

1-31 Οκτωβρίου: Στοιχειωμένα γεγονότα στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης

4 Οκτωβρίου - 4 Νοεμβρίου: Θεαματική παράσταση Jack-O-Lantern στο Providence, Ρόουντ Άιλαντ

6 Οκτωβρίου: Βόρειο Αμερικανό Πρωτάθλημα Carrying στο Sunday River στο Newry, Maine

6 Οκτωβρίου: Harpoon Octoberfest στο Windsor, Βερμόντ

6 Οκτωβρίου: Διεθνές Oktoberfest στο East Providence, Ρόουντ Άιλαντ

6-8 Οκτωβρίου: Damariscotta Pumpkinfest & Regatta στο Damariscotta, Μέιν

12-13 Οκτωβρίου: Φεστιβάλ νυχτερινής τέχνης NH στη Λακωνία, Νιου Χάμσαϊρ

13-14 Οκτωβρίου: Wellfleet OysterFest στην Wellfleet, Μασαχουσέτη

18-21 Οκτωβρίου: Συγκομιδή στο Λιμάνι στο Πόρτλαντ, Μέιν

20-21 Οκτωβρίου: Ο 54ος προϊστάμενος του Charles Regatta στο Cambridge της Μασαχουσέτης

Οκτώβριος Διακοπές στη Νέα Αγγλία

Ημέρα του Κολόμβου : 8 Οκτωβρίου

Απόκριες: 31 Οκτωβρίου

Λιγότερες "Επίσημες" Οκτώβρη Holidays αξίζει τον εορτασμό στη Νέα Αγγλία

1η Οκτωβρίου: Ημέρα διεθνούς διασκέδασης
Επισκεφθείτε ένα από τα 10 καλύτερα ελεύθερα αξιοθέατα της Νέας Αγγλίας .

16 Οκτωβρίου: Ημέρα Λεξικού
Περιηγηθείτε στο σπίτι του συντάκτη του λεξικού Noah Webster στο Κοννέκτικατ.

15 Οκτωβρίου: Η πιο γλυκιά μέρα
Πάρτε το γλυκό σας σε ένα από αυτά τα Inn Inns Inn με τζάκι σε κάθε δωμάτιο .

26 Οκτωβρίου: Εθνική Ημέρα Καρύδας
Κάνετε mincemeat με τον παλιομοδίτικο τρόπο (ή με έναν σύγχρονο τρόπο) με αυτές τις συνταγές από το Old Sturbridge Village στη Μασαχουσέτη.

Καλύτεροι προορισμοί για τον Οκτώβριο στη Νέα Αγγλία

Ο Οκτώβριος είναι πραγματικά ένα υπέροχο μήνα για να βρίσκεστε στο δρόμο οπουδήποτε στη Νέα Αγγλία. Η κυνηγητική πτώση φύλλων πτώσης είναι ένα αγαπημένο χόμπι. Μπορείτε να ελέγξετε online αναφορές φύλλωμα φύλλωμα για να εντοπίσετε τα μέρη για να δείτε τα καλύτερα φύλλα της περιοχής. Το τριήμερο Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Κολόμβου είναι συνήθως το πιο πολυσύχναστο Σαββατοκύριακο της χρονιάς στη Νέα Αγγλία. Αποφύγετε εάν μισείτε πλήθη. έρχεστε εδώ αν θέλετε να συμμετάσχετε στη διασκέδαση σε ετήσιες εκδηλώσεις όπως το Damariscotta Pumpkinfest & Regatta στο Maine.

Μια από τις πιο αξέχαστες διακοπές του Οκτωβρίου στην οικογένειά μου ξεκίνησε στο Providence, Rhode Island, όπου θαυμάσαμε το Jack-O-Lantern Spectacular. Η επόμενη στάση του Fall-a-Palooza ήταν το Killington, Vermont.

Φροντίστε να κάνετε μια γραφική βόλτα με γόνδολα ενώ βρίσκεστε στο Killington. Συνεχίσαμε στο East Charlotte για την παρέλαση του τρακτέρ , η οποία πραγματοποιείται στις 14 Οκτωβρίου 2018.

Ο Οκτώβριος είναι επίσης ο μήνας που επισκέπτεται το Σάλεμ της Μασαχουσέτης , το οποίο αξιοποιεί το παρελθόν της ως το πιο διάσημο κυνήγι μαγισσών της Αμερικής.

Αν ψάχνετε για φιλικά προς το παιδί happenings αποκριών, κατευθυνθείτε προς Pumpkintown ΗΠΑ στο Κοννέκτικατ, ή επισκεφθείτε τους ανθρώπους κολοκύθας στο Τζάκσον, Νιου Χάμσαϊρ. Μεσαιωνική διασκέδαση περιμένει και αυτό το μήνα, τόσο στο Faire του King Richard στο Carver της Μασαχουσέτης όσο και στην Αναγέννηση του Κονέκτικατ στο Λίβανο του Κοννέκτικατ.

Ο Οκτώβριος είναι επίσης ένας υπέροχος μήνας για τους λάτρεις της τέχνης. Το Paradise City Arts Festival είναι το Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Κολόμβου ή μπορείτε να απολαύσετε καλλιτέχνες συνάντησης σε μια γραφική διαδρομή κατά τη διάρκεια του γύρου του Οκτώβρη Open Studios Tour της Μασαχουσέτης.

Περισσότεροι Οκτώβριος στη Νέα Αγγλία Travel Συμβουλές