Τι είναι μια Λευκή Κολοκύθα;

Απαντήσεις στις ερωτήσεις σας σχετικά με αυτές τις Cool Albino Pumpkins

Μυστηριζόμενη από λευκές κολοκύθες; Εδώ είναι η σέσουλα σε αυτά τα ελκυστικά αλμπίνο.

Ορισμός: Το πορτοκαλί είναι τόσο χθες. Εδώ στη Νέα Αγγλία, οι λευκές κολοκύθες, μια φορά μια καινοτομία, γίνονται ολοένα και συχνότερες, και αυτές οι ενδιαφέρουσες λευκές σφαίρες είναι όλοι η οργή όταν πρόκειται για την κομψή διακόσμηση του φθινοπώρου.

Αλλά τι είναι μια λευκή κολοκύθα; Αυτές οι αλβινοί με φυσικό λευκό ή ελεφαντόδοντο δέρμα (γνωστό και ως κέλυφος) έχουν εκτραφεί από καλλιεργητές κολοκύθας και μπορούν να αγοραστούν και να φυτευτούν σπόροι για συγκεκριμένες ποικιλίες, όπως Lumina, Candy Cotton, Full Moon, Polar Bear ή μινιατούρα Baby Boo .

Η άμεση κηπουρική, για παράδειγμα, διαθέτει σπόρους κολοκύθας Lumina PVP και Capser για online παραγγελία. Οι λευκές κολοκύθες πρέπει να φυτευτούν αφού ο κίνδυνος παγετού έχει περάσει και χρειάζονται περίπου 90 ημέρες για να αναπτυχθούν. Μόλις οι λευκές κολοκύθες ωριμάσουν στο αμπέλι, θα πρέπει να συλλεχθούν αμέσως ή υπάρχει κίνδυνος αποχρωματισμού.

Μπορείτε να μεγαλώσετε γιγαντιαίες λευκές κολοκύθες; Θα έπρεπε να υπολογίσετε τη γιγαντιαία κολοκύθα και οι λευκές κολοκύθες κολοκύθας θα συγκλίνουν. Η σύντομη απάντηση είναι: Ναι! Υπάρχουν αρκετές ποικιλίες γιγαντιαίων λευκών σπόρων κολοκύθας στην αγορά, αλλά αυτές οι χλωρές κολοκύθες δεν ρυθμίζουν το είδος των εγγραφών που έχουν αποδώσει οι πορτοκαλί ξαδέρφια τους.

Τι μπορείτε να κάνετε με μια λευκή κολοκύθα; Είναι υπέροχο για τη σκάλισμα ( δείτε ένα παράδειγμα ), επειδή το δέρμα τους δεν είναι τόσο παχύ όσο το πορτοκαλί κολοκύθα. Μπορείτε να μαντέψετε ποιο χρώμα είναι στο εσωτερικό ; Συμβουλή: Δεν είναι λευκό. Είναι ακόμα καλύτερο για τη ζωγραφική. Οι λευκές κολοκύθες παρέχουν μεγάλη αντίθεση στις οθόνες κολοκύθας και κολοκύθας.

Είναι κομψό χωρίς κεντήματα ως κεντρικό τραπέζι, όπως θα δείτε στη φωτογραφία Martha Stewart Living από το 2003: Είναι πάντα μπροστά από την καμπύλη! Οι μονογραμμένες λευκές κολοκύθες χρησιμοποιούνται ακόμα και ως διακοσμήσεις γάμου πτώσης. Μια λευκή κολοκύθα δεμένη με μια κόκκινη βελούδινη κορδέλα και τοποθετημένη πάνω σε αειθαλές κλαδιά θα έκανε μια υπέροχη διακόσμηση εποχής διακοπών.

Όπως και πολλές κολοκύθες, οι λευκές κολοκύθες που αποθηκεύονται σωστά μπορούν να διαρκέσουν τους χειμερινούς μήνες.

Μπορείτε να μαγειρέψετε και να φάτε μια λευκή κολοκύθα; Σίγουρος! Η σάρκα μέσα σε μια λευκή κολοκύθα είναι βρώσιμη. Η λευκή κολοκύθα μπορεί να αντικαταστήσει την πορτοκαλί κολοκύθα σε πολλές συνταγές, είτε ψήνετε πίτα κολοκύθας είτε δημιουργείτε μια σούπα κολοκύθας. Η γεύση σατινέ και η γλυκιά γεύση κολοκύθας της ποικιλίας Lumina είναι εξαιρετική για το ψήσιμο. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια κοίλη άσπρη κολοκύθα ως ελκυστική σερβίρισμα σερβιρίσματος.

Τι γίνεται με την κατανάλωση λευκών σπόρων κολοκύθας; Ναι, αλλά πρώτα θα θελήσετε να τα φτιάξετε στο φούρνο, να τα πετάξετε σε μια κατσαρόλα ή να τα καραμελώσετε.

Μπορείτε να παγώσετε τη λευκή κολοκύθα; Όπως ακριβώς και η τυπική κολοκύθα πορτοκαλιού, μπορείτε πραγματικά να ψήνετε, σέσουλα, πουρέ και στη συνέχεια να παγώσετε τη λευκή κολοκύθα ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες.

Πού μπορείτε να βρείτε λευκές κολοκύθες στη Νέα Αγγλία; Το κοχύλι κολοκύθας στη Νότια Εκκλησία της Εκκλησίας στο Γκράνμπι, Κοννέκτικατ, είναι μια αξιόπιστη πηγή αν θέλετε να χαράξετε ένα άσπρο jack-o'-φανάρι κολοκύθας.

Γνωστή επίσης ως: κολοκύθα αλμπινό, κολοκύθα φαντασμάτων, χιονόμπαλα, Casper, Lumina, μωρό Boo, βαμβάκι Candy Κολοκύθα