Πού να επιστρέψετε σε μια παραλία στο Tacoma

Μεγάλα μέρη στο σαλόνι στον ήλιο ή το beachcomb

Οι παραλίες μπορεί να μην είναι τα πρώτα πράγματα που έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτεστε το Tacoma ή πράγματα που πρέπει να κάνετε σε μια πόλη που βρίσκεται κατά μήκος του Puget Sound - το νερό είναι κρύο, οι ακτές είναι συνήθως βραχώδεις και ο καιρός σπάνια είναι αρκετά ζεστός για να κολυμπήσετε Ο ήλιος.

Παρ 'όλα αυτά, υπάρχουν παραλίες στις αμμώδεις παραλίες Tacoma, βραχώδεις παραλίες, παραλίες με νερό που μπορείτε να μπείτε, και άλλες όπου μπορείτε απλά να θέλετε να κρεμάσετε έξω από την ακτή.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι τοπικές παραλίες είναι δημοφιλή μέρη για βόλτες, καγιάκ, πικ-νικ και ξαπλώστρες. Αλλά μην υπολογίζετε τις υδάτινες εκτάσεις για να μετρήσετε το χειμώνα. Κάντε μια βόλτα σε μια ψυχρή μέρα και θα είστε ένας από τους λίγους ανθρώπους έξω, η οποία προσθέτει ένα εντελώς νέο επίπεδο ομορφιάς.

Owen Beach

Ίσως η πιο γνωστή παραλία Tacoma είναι η παραλία Owen, που βρίσκεται στο πάρκο Point Defiance στο Βόρειο Τακόμα. Αυτή η παραλία διαθέτει μια σπάνια έκταση άμμου, καθώς και κάποια βραχώδη ακτή και μερικές κοντινές χλοοτάπητες περιοχές. Στις ωραίες μέρες, συχνά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που χαλαρώνουν στην άμμο. Μερικοί άνθρωποι (κυρίως μικρά παιδιά και σκύλοι) εκτοξεύονται στο νερό, αλλά ο ήχος Puget είναι κρύος και δεν είναι ιδανικός για κολύμβηση, εκτός και αν βάζετε ένα κόσμημα.

Το Owen Beach είναι επίσης ένα εξαιρετικό σημείο για τους κωπηλάτες. Μπορείτε να νοικιάσετε καγιάκ στην παραλία κατά τη διάρκεια του θερμότερου καιρού ή να κάνετε μια σύντομη βόλτα στο πεζοδρόμιο προς τη μαρίνα Point Defiance όπου μπορείτε να νοικιάσετε μικρά σκάφη.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν τραπέζια για πικ-νικ, σνακ μπαρ και τουαλέτες. Για να φτάσετε εδώ, μπορείτε να ακολουθήσετε πινακίδες από το Five Mile Drive στο πάρκο ή να παρκάρετε στη μαρίνα και να περπατήσετε πάνω στον πεζόδρομο.

Titlow Beach

Το Titlow Beach είναι μια βραχώδης παραλία, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα υπέροχο μέρος για να χαλαρώσετε σε μια όμορφη μέρα. Το πάρκο βρίσκεται στη δυτική όχθη του Tacoma στο τέλος της 6ης Λεωφόρου .

Υπάρχει ένα boardwalk κατά μήκος του νερού και μια μεγάλη έκταση της παραλίας (ή τουλάχιστον είναι μακρά, αν η παλίρροια είναι έξω) που είναι μεγάλη για beachcombing ή πεζοπορία. Οι scuba divers συχνάζουν αυτή την περιοχή, όπως και οι καγιάκ και τα boaters. Όταν υπάρχουν εξαιρετικά χαμηλές παλίρροιες, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στην περιοχή Tacoma για να ρίξετε μια ματιά σε πισίνες παλίρροιας καθώς θα δείτε όλα τα είδη θαλάσσιας ζωής!

Οι εγκαταστάσεις κατά μήκος της παραλίας περιλαμβάνουν μερικά τραπέζια πικ-νικ, ντους και τραπέζια για πικ-νικ. Υπάρχουν επίσης δύο εστιατόρια που βρίσκονται κοντά-Steamers και το Beach Tavern, το οποίο έχει μια πολύ καλή ευτυχισμένη ώρα . Στο παρακείμενο πάρκο, θα βρείτε επίσης μπάνια, παιδική χαρά και μονοπάτια.

Παραλίες Tacoma Waterfront

Το Waterfront είναι ένας από τους καλύτερους χώρους για ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο Tacoma - υπάρχει αρκετός χώρος για περίπατο, πάγκοι για να καθίσετε και οι άνθρωποι παρακολουθούν, εστιατόρια, και υπάρχουν παραλίες εδώ επίσης. Οι παραλίες εδώ μερικές φορές εξαφανίζονται όταν η παλίρροια είναι μέσα, αλλά μπορείτε ακόμα να κρεμάσετε έξω από το νερό ούτως ή άλλως. Οι παραλίες του Waterfront είναι βραχώδεις και αμμώδεις και συχνά έχουν κορμοτεμάχια και παρασυρόμενα δέντρα. Είναι διασκέδαση για beachcombing και μπορεί να βρεθεί κατά μήκος Ruston Way, αλλά ένα από τα μεγαλύτερα (και πιο αμμώδη) είναι κοντά στη διασταύρωση με McCarver.

Αμερικανική λίμνη

Η Αμερικανική Λίμνη είναι σε μεγάλο βαθμό γνωστή ως ένα δροσερό μέρος για να πάτε με βάρκα, αλλά μόλις κοντά στο σκάφος εκτόξευσης στο 9222 Veterans Drive SW είναι επίσης μια μικρή αμμουδιά.

Αυτή είναι μια μικρή παραλία, αλλά μπορεί να είναι μια μεγάλη κλήρωση για τους κατοίκους που ζουν κοντά στις ζεστές μέρες-επομένως μπορεί να είναι γεμάτοι. Σε αντίθεση με τις παραλίες του Puget Sound, οι επισκέπτες μπορούν πραγματικά να πάνε στο νερό, αλλά δεν μπορούν να κολυμπήσουν πολύ μακριά λόγω των σκαφών. Αυτό το πάρκο και η παραλία είναι ιδανικά για οικογένειες καθώς το νερό είναι ζεστό και υπάρχει επίσης μια κοντινή παιδική χαρά.

Spanaway Lake

Το Spanaway Lake Park διαθέτει δύο μικρές περιοχές κολύμβησης κατά μήκος αυτής της όμορφης λίμνης. Είναι πιο ήρεμη από την Αμερικανική Λίμνη, καθώς δεν είναι τόσο δημοφιλής με τα boaters, και μπορεί να είναι ένα ήσυχο σημείο για να πάρετε τα παιδιά. Μπορείτε να πάτε στο νερό, αλλά οι περιοχές κολύμβησης σημειώνονται και δεν εκτείνονται πολύ μακριά στη λίμνη, καθιστώντας τους ιδανικό για οικογένειες. Το πάρκο διαθέτει επίσης εξοπλισμό παιδικής χαράς, εγκαταστάσεις για πικνίκ και μονοπάτια πεζοπορίας.

Sunnyside Beach Park

Η παραλία Sunnyside είναι λίγο έξω από το Tacoma, αλλά όχι πολύ μακριά από το κοντινό Steilacoom.

Το Sunnyside Beach έχει μια αμμώδη ακτή και αποδεικνύεται δημοφιλές κατά τις ηλιόλουστες μέρες, αλλά δεν είναι αδύνατο να το βρείτε ήσυχο και γαλήνιο νωρίς το πρωί ή λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα. Διαδώστε σε μια κουβέρτα ή πετσέτα και απολαύστε την εκπληκτική θέα στη γέφυρα Sound and Narrows. Οι παροχές περιλαμβάνουν τραπέζια πικνίκ, μπάρμπεκιου μπάρμπεκιου, παιδική χαρά και μπάνια. Υπάρχει ένα μικρό τέλος στάθμευσης για άτομα που δεν ζουν σε Steilacoom.

Dash Point State Park

Το Dash Point, ακριβώς βόρεια του Tacoma, είναι γνωστό για την αμμώδη παραλία του. Ναι, οι επισκέπτες πρέπει να έχουν ένα Pass Discovery για να χρησιμοποιήσουν το πάρκο, αλλά υπάρχουν και κανονικές ελεύθερες ημέρες καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους (ελέγξτε την ιστοσελίδα για τις επερχόμενες ελεύθερες ημέρες). Η παραλία δεν είναι υπερβολικά μεγάλη, αλλά είναι ένα κρυμμένο μέρος για να αναζητήσετε θησαυρούς στην παραλία και θα βρείτε αστερίες όταν η παλίρροια βγαίνει. Είναι επίσης μια δημοφιλής παραλία για skim boarding (είδος σαν surfing, αλλά χωρίς τα κύματα). Το πάρκο έχει επίσης κάμπινγκ, αν θέλετε να μείνετε τη νύχτα.

Άλλες παραλίες

Άλλες παραλίες βρίσκονται στις λίμνες στις γύρω περιοχές. Εκτός από την αμερικανική λίμνη, η Lakewood διαθέτει επίσης το πάρκο Harry Todd στο 8928 North Thorne Lane SW. Το πάρκο Bonney Lake στο 7625 West Tapps Highway στη λίμνη Bonney διαθέτει επίσης χώρους κολύμβησης.