Δραστηριότητες που πρέπει να κάνετε στο Πάρκο Defiance Point του Tacoma

Το Point Defiance Park βρίσκεται στην άκρη του Tacoma, το οποίο είναι διαμορφωμένο σχεδόν σαν ένα τρίγωνο που ακουμπά στον Puget Sound. Το Point Defiance Park είναι ένα δασώδες πάρκο 702 στρεμμάτων με αρκετούς καταπράσινους χώρους και αξιοθέατα που βρίσκονται μέσα στα όριά του. Πηγαίνετε για πεζοπορία, επισκεφθείτε το ζωολογικό κήπο, ξεκουραστείτε σε ένα δροσερό φεστιβάλ, κλωτίστε πίσω στην παραλία ή απλά απολαύστε λίγο χρόνο καθισμένος στο χορτάρι με μερικούς φίλους - όλα σε αυτό το υπέροχο πάρκο στο Tacoma.

Point Defiance Ζωολογικός κήπος και ενυδρείο

Το πάρκο Point Defiance και το ενυδρείο Point Defiance βρίσκονται μέσα στο πάρκο με γραφική θέα στον ήχο Puget Sound και τα βουνά και δεν είναι ο μεγαλύτερος ζωολογικός κήπος του κόσμου με κανένα τρόπο, αλλά αξίζει μια επίσκεψη. Τα εκθέματα των ζώων περιλαμβάνουν μια σειρά βορειοδυτικών ζώων, καθώς και περιοχές όπως το Ασιατικό Δασικό Ιερό και η Αρκτική Τούντρα. Στα μακροχρόνια αγαπημένα περιλαμβάνονται οι τίγρεις, οι πολικές αρκούδες, οι ελέφαντες και τα μικρά καραβάκια. Αυτός ο ζωολογικός κήπος είναι γνωστός ιδιαίτερα για το πρόγραμμα αναπαραγωγής μεγάλων γατών του και σχεδόν πάντα υπάρχουν αρκετές τίγρεις, λεοπάρδαλη χιόνι ή άλλες γάτες για να δείτε να μεγαλώνουν ή να παίζουν (ή να τσιμπάνουν ... τους αρέσει να το κάνουν κι αυτό). Το ενυδρείο δείχνει τη θαλάσσια ζωή που κυμαίνεται από καρχαρίες μέχρι αυτά που θα βρείτε κάτω από τους πυλώνες κατά μήκος του Waterfront . Η είσοδος στο ζωολογικό κήπο είναι φθηνότερη για τους κατοίκους του Pierce County, στρατιωτικούς και παιδιά. Οι επισκέπτες ενδέχεται να εξετάζουν εάν θα επισκεφθούν το Point Defiance ή το Woodland Park Zoo στο Σηάτλ.

Και οι δύο έχουν τα πλεονεκτήματά τους και μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το τι κάνει κάθε μοναδικό εδώ .

Φεστιβάλ

Με μεγάλες εκτάσεις χόρτου στην είσοδο του πάρκου, το Point Defiance Park είναι ιδανικό για φεστιβάλ. Η "Γεύση του Tacoma" πραγματοποιείται εδώ κάθε Ιούνιο και φέρνει ζωντανή μουσική, βόλτες και παιχνίδια, και πολλά φαγητά.

Το Zoobilee πραγματοποιείται στους χώρους του ζωολογικού κήπου και είναι ο πιο πλούσιος φοιτητής στην πόλη με τους φοιτητές να φορούν επίσημη ενδυμασία. Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, το Zoolights λαμβάνει χώρα και στους κήπους του ζωολογικού κήπου, και βλέπει ολόκληρο τον ζωολογικό κήπο που είναι διακοσμημένος στα φώτα των Χριστουγέννων.

Πεζοπορία πέντε χιλιομέτρων και μονοπάτια πεζοπορίας

Ο βρόχος γύρω από το εξωτερικό χείλος του πάρκου είναι το Five Mile Drive. Όλο το μονοπάτι είναι πλακόστρωτο και έχει σημεία στάσης, ώστε να μπορείτε να πάρετε την εντυπωσιακή θέα στο νερό, τα γύρω νησιά και τις χερσαίες εκτάσεις, τα βουνά και τη Γέφυρα Narrows. Το μονοπάτι είναι ανοιχτό τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους πεζοπόρους. Το Point Defiance Park είναι ένα εξαιρετικό μέρος για πεζοπορία ή περπάτημα. Υπάρχουν πολλά χωματόδρομοι που διασχίζουν το πάρκο και υφαίνουν μέσα και έξω από το δάσος και μέχρι το νερό. Οι χάρτες διαδρομών είναι αναρτημένοι σε όλο το πάρκο και μπορείτε να μεταβείτε στα μονοπάτια από οποιοδήποτε χώρο στάθμευσης. Εάν μείνετε στο Five Mile Drive, το μονοπάτι είναι ασφαλτοστρωμένο και σχετικά επίπεδο.

Owen Beach

Ακολουθήστε τις πινακίδες κατά μήκος του Five Mile Drive για να φτάσετε στο Owen Beach. Αυτή η περιοχή είναι εύκολη με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο από την είσοδο του πάρκου. Μόλις φτάσετε εκεί, μπορείτε να περπατήσετε κατά μήκος του πεζόδρομου, να χαλαρώσετε στην παραλία ή να νοικιάσετε ένα καγιάκ (στους θερμότερους μήνες). Η παραλία έχει αμμώδεις και βραχώδεις εκτάσεις και είναι ένα δημοφιλές μέρος για να βουτήξετε, να πάρετε σκύλους και να κάνετε ηλιοθεραπεία.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν σνακ μπαρ, τουαλέτες, τραπέζια πικ-νικ και μερικές προστατευμένες περιοχές για φαγητό ή χαλάρωση.

Ιαπωνικοί Κήποι

Πάρκο αμέσως μετά την είσοδό σας στο πάρκο για να περπατήσετε στους ιαπωνικούς κήπους (δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης ακριβώς δίπλα στους κήπους). Αυτοί οι κήποι είναι ελεύθεροι να εισέλθουν και διαθέτουν πισίνες, καταρράκτη, γέφυρα και όμορφα διαμορφωμένα λουλούδια και δέντρα. Στο κέντρο των κήπων βρίσκεται η Παγόδα, μια δομή εμπνευσμένη από το ναό που χτίστηκε το 1914 και χρησιμοποιείται σήμερα για γάμους και εκδηλώσεις.

Boathouse Μαρίνα

Μπορείτε να περπατήσετε σε αυτή τη μαρίνα από την παραλία Owen ή να πάτε εδώ αν κοιτάξετε λίγο πριν την είσοδο στο Point Defiance Park. Η μαρίνα προσφέρει θαλάσσια σπορ, ενοικιάσεις σκαφών, εκτόξευση βάρκα, προβλήτα αλιείας, δόλωμα και αντιμετώπιση. Η μαρίνα βρίσκεται στο 5912 N Waterfront Drive.

Fort Nisqually Living Μουσείο Ιστορίας

Το Fort Nisqually είναι ένα μουσείο ζωτικής ιστορίας ιδανικό για μια οικογενειακή μέρα.

Οι εθελοντές και οι υπάλληλοι ντύνονται ως ιστορικοί αριθμοί που πηγαίνουν σε καθημερινές δραστηριότητες της δεκαετίας του 1800. Ορισμένα ειδικά γεγονότα συμβαίνουν καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, συμπεριλαμβανομένου ενός καλοκαιριού στρατόπεδο και συχνά αποκριές ιστορίες φαντασμάτων γύρω από μια φωτιά. Το Fort Nisqually είναι μια μεγάλη οικογενειακή δραστηριότητα και ιδανική για μεγαλύτερα παιδιά.

Που είναι?

Point Defiance Park
5400 N. Pearl Street
Tacoma, WA 98407

Πώς να πάτε εκεί

Η είσοδος στο πάρκο βρίσκεται στο βόρειο άκρο της οδού Pearl όπου ο δρόμος τερματίζεται. Μπορείτε να φτάσετε στο Pearl οπουδήποτε μεταξύ Point Defiance και S 19th Street και να κατευθυνθείτε προς βορρά. Αυτό θα σας οδηγήσει κατευθείαν στο Point Defiance. Μόλις είστε εκεί, οι πινακίδες θα σας οδηγήσουν στα διάφορα αξιοθέατα του πάρκου. Υπάρχει άπλετος χώρος στάθμευσης ακριβώς στην είσοδο και ακόμη περισσότερο αν κατευθυνθείτε προς το ζωολογικό κήπο.

Αν έρχεστε από το βορρά ή το νότο, πάρτε το I-5 στο I-16. Συγχώνευση σε I-16 W. Πάρτε Exit 3 για 6η Λεωφόρο και στη συνέχεια κάντε μια άμεση δεξιά στην N Pearl Street. Πάρτε αυτό στην είσοδο του Point Defiance. Ακολουθήστε τις πινακίδες στον ζωολογικό κήπο.