Φορέματα στο Σακραμέντο

Βρείτε το τέλειο φόρεμα σε ένα αποκλειστικό κατάστημα του Σακραμέντο

Για τους μαθητές γυμνασίου σε ολόκληρο το Σακραμέντο, η άνοιξη φέρνει σεζόν και πολλές φωτογραφίες που αγαπούν για το υπόλοιπο της ζωής τους. Το ντύσιμο για αυτή την εκδήλωση δεν πρέπει να είναι αγχωτικό ή υπερβολικά ακριβό - υπάρχουν αρκετοί προορισμοί στο Σακραμέντο για να αγοράσετε το τέλειο φόρεμα για prom ή το σμόκιν. Φανταστείτε στο μπαλκόνι με το στυλ σας, επισκεπτόμενος ένα από αυτά τα αξιοσημείωτα καταστήματα.

Μοναδικά στο Σακραμέντο

Το Σακραμέντο φιλοξενεί το νυφικό του David, το Macy's και άλλες μεγάλες αλυσίδες φορμών.

Ωστόσο, όταν ψάχνετε για αυτό το ειδικό φόρεμα για χορό, είναι καλύτερο να πάτε με ένα κατάστημα Sacramento υπογραφή.

Σπίτι της μόδας
2101 J Street
Σακραμέντο

House of Fashion είναι ένας απίστευτα δημοφιλής προορισμός για νύφες, αλλά φέρνει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από φορέματα prom. Φέρουν ονόματα όπως Alfred Angelo, Wtoo, After Six, Alfred Sung και Bari Jay - μαζί με πολλά άλλα. Θα νιώσετε πανέμορφα σε οποιοδήποτε φόρεμα όταν θα δείτε τη σκάλα τους και άλλα λαμπερά χαρακτηριστικά καταστημάτων.

Δεκαετίες
2004 Del Paso Blvd
Σακραμέντο

Αν αγαπάτε vintage, ή θέλετε να ντύσετε ως ένα συγκεκριμένο θέμα για χορό, τότε δεκαετίες είναι μια μεγάλη επιλογή. Πανέμορφα φορέματα από τη δεκαετία του 1920 μέχρι τη δεκαετία του '80 είναι διαθέσιμα για ενοικίαση ή αγορά.

Γυμναστήριο τυπική φθορά
5002 Franklin Blvd
Σακραμέντο

Προσιτό και φιλικό, αυτή η μπουτίκ φόρεμα είναι δημοφιλής με πολλούς νεαρούς επισκέπτες. Είναι επίσης μεγάλη για αλλαγές εάν έχετε αγοράσει ένα φόρεμα που δεν ταιριάζει αρκετά σωστά και δεν θέλετε να ξοδέψετε μια περιουσία για διορθώσεις.

Φόρμες επίσημων ενδυμάτων της Αλεξάνδρειας
1151 Galleria Blvd
Roseville

Η Αλεξάνδρεια είναι ανοιχτή μόνο κατόπιν ραντεβού, γεγονός που δίνει στους πελάτες τη διαδρομή του καταστήματος. Έχουν όλα τα διαφορετικά στυλ φορέματα για να διαλέξετε, και μπορείτε να επιλέξετε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε. Το κατάστημα διευθύνεται από την Giselle, η οποία είναι τόσο ευγενική και επαγγελματική - και μπορεί να σας βρει το τέλειο φόρεμα για να νιώσετε όμορφα μέσα.

Το κατάστημα βρίσκεται στο Old Roseville, οπότε φροντίστε να πετάξετε από την Java Jungle για ένα λείο ή παγωμένο καφέ μετά τα ψώνια σας στο φόρεμα.

Selix Formalwear
5500 Madison Ave D
Σακραμέντο

Αυτό είναι για τα αγόρια - μια μεγάλη ποικιλία από σμόκιν διατηρεί αυτήν την τοπική αλυσίδα στην επιχείρηση και μπορείτε να βρείτε και χρωματιστά tuxes για μια ζωντανή βραδιά που κάνει μια δήλωση υπογραφής. Ο Selix βρίσκεται στην επιχείρηση από το 1906 και μπορεί να χειριστεί όλες τις αλλαγές, οπότε αν ψάχνετε για μια αξιόπιστη εταιρεία για να νοικιάσετε ένα σμόκιν, το Selix είναι το εισιτήριό σας για ικανοποίηση.

Άλλα καταστήματα Dress Dress στο Σακραμέντο

Εκτός αυτής της λίστας, τα φορέματα prom μπορούν επίσης να βρεθούν στο: