Γιορτάζοντας το σεληνιακό νέο έτος στο Σακραμέντο

Γιορτάστε το νέο σεληνιακό έτος στο σπίτι ή έξω στην πόλη.

Οι εορτασμοί για το σεληνιακό νέο έτος ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Σακραμέντο και κοντά στο Σαν Φρανσίσκο και υπάρχουν πολλές εορταστικές εκδηλώσεις που θα παρακολουθήσουν τον Φεβρουάριο. Ανεξάρτητα από το αν ήθελα να δηλώσετε από την ασιατική κληρονομιά, όλοι μπορούν να γιορτάσουν το σεληνιακό νέο έτος με ένα από τα πολλά σπουδαία γεγονότα γύρω από την πόλη.

Εκδηλώσεις του Σακραμέντο

Κινεζική Πρωτοχρονιάτικη Ένωση Πολιτισμού

Σαβ, 15 Φεβρουαρίου, 11 π.μ.

6879 14η Ave, Sacramento - Hiram Johnson Γυμνάσιο

Μια από τις μεγαλύτερες κινεζικές-αμερικανικές ομάδες στο Σακραμέντο, ο φετινός εορτασμός CNYCA θα λάβει χώρα στο Hiram Johnson High School. Το πρόγραμμα σκηνής ξεκινάει από τις 12 μ.μ. έως τις 5 μ.μ., με μια επιχειρηματική έκθεση που λειτουργεί από τις 11 π.μ. Παιδικά παιχνίδια θα είναι επίσης διαθέσιμα από τις 11-5. Τα εισιτήρια είναι $ 6 για ενήλικες και μόνο ένα δολάριο για παιδιά ηλικίας 12 ετών και κάτω.

2014 Βιετναμέζικο Φεστιβάλ Tet

Φεβ 8-9, οι χρόνοι ποικίλλουν

7660 Stockton Blvd, Sacramento - VACOS

Η αμερικανική αμερικανική κοινότητα του Σακραμέντο ξεκινάει την 8η ετήσια γιορτή της Βιετναμέζικης Πρωτοχρονιάς με υπαίθριο φεστιβάλ και παρέλαση. Αυτό το διήμερο εκδήλωση είναι ελεύθερο να παρακολουθήσει και διαθέτει καρναβάλι, προμηθευτές τροφίμων και προϊόντων, παραστάσεις μουσικής και χορού και εκδήλωση ευεξίας.

Σακραμέντο Δημόσια Βιβλιοθήκη

Οι θέσεις και οι ώρες ποικίλλουν

Η δημόσια βιβλιοθήκη διαθέτει συχνά σεληνιακές εκδηλώσεις Πρωτοχρονιάς χαμηλών τόνων και τακτοποιεί συχνά μια ποικιλία βιβλίων και βίντεο που μπορούν να διδάξουν ολόκληρη την οικογένεια για διάφορους πολιτισμούς και τους εορτασμούς της σεληνιακής Πρωτοχρονιάς.

Εκδηλώσεις Σαν Φρανσίσκο

Κινέζικη Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία και Αυτοκρατορικό Δείπνο

Σάβ, 8 Φεβρουαρίου - 4 μ.μ.

Davies Symphony Hall - Σαν Φρανσίσκο

Αυτή η οικογενειακή εκδήλωση επικεντρώνεται τόσο στην αρχαία όσο και στην πρόσφατη ασιατική παράδοση. Αυτή η "μουσική σύντηξη" ξεκινάει με μια υποδοχή με χορευτές, όργανα, καλλιεργητές, τσάι μπαρ και άλλους πολιτιστικά σχετικούς πωλητές και ψυχαγωγία.

Ένα πακέτο δείπνου ακολουθεί για όσους αγοράζουν εισιτήρια εκ των προτέρων επικοινωνώντας με το εθελοντικό συμβούλιο - (415) 503-5500.

Φεστιβάλ και παρέλαση της νοτιοδυτικής κινεζικής Πρωτοχρονιάς

Σάβ, 15-21 μ.μ.

Κάντε κλικ εδώ για διαδρομή παρέλασης

Αυτή η ετήσια παρέλαση του Σαν Φρανσίσκο έχει πραγματοποιηθεί από το Gold Rush και συνεχίζει να είναι ένα αγαπημένο γεγονός στην πόλη. Με περίτεχνα επιπλέουν και κοστούμια, ένα χρυσό δράκο με 100 ομάδες, πυροτέχνημα και στέμμα της κυρίας Chinatown ΗΠΑ, αυτή είναι μια πραγματικά αυθεντική και ζωντανή γιορτή της σεληνιακής Πρωτοχρονιάς.

Βρείτε αναλώσιμα για το δικό σας σεληνιακό νέο έτος

Στο Σακραμέντο υπάρχουν πολλά ασιατικά παντοπωλεία και ειδικευμένα καταστήματα για να εφοδιάσετε ό, τι χρειάζεστε για τη δική σας σεληνιακή Πρωτοχρονιά.

Ασιατικό Κέντρο Τροφίμων

1301 Broadway, Σακραμέντο

Αφεθείτε σε πραγματικά αυθεντικά αντικείμενα κατά τη διάρκεια του σεληνιακού νέου έτους με τα καταστήματα σε αυτό το παντοπωλείο που είναι καλά εφοδιασμένο με συστατικά για τα τρόφιμα διακοπών και επίσης έτοιμα για φαγητό στοιχεία, όπως ζεστό ψητή πάπια. Κατά τη διάρκεια της σεζόν νέας χρονιάς, θα βρείτε επίσης δίσκους σνακ που περιλαμβάνουν σπόρους καρύδας και κόκκινου πεπονιού.

Pothong Market

3540 Norwood Ave, Σακραμέντο

Αυτή η ασιατική αγορά εξυπηρετεί φρέσκα προϊόντα και είδη ειδών και είναι ιδανική για την προετοιμασία των γευμάτων της νοτιοανατολικής Ασίας.

Ενώ το εξωτερικό του καταστήματος αφήνει πολλά να είναι επιθυμητό, ​​μέσα σας θα βρείτε ένα φιλικό, ευπαρουσίαστο προσωπικό που πωλεί ποιοτικά αντικείμενα σε λογικές τιμές.

Oto's Marketplace

4990 Freeport Blvd, Σακραμέντο

Ο Ted Oto ξεκίνησε τις δραστηριότητές του στην αγορά το 1959 και εξακολουθεί να παραμένει στην οικογένεια. Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ασιατικών φαγητών, που ειδικεύονται στην ιαπωνική κουζίνα. Τα φρέσκα ψάρια, το κρέας και τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα σπιτικά bento κουτιά και το σούσι έτοιμο προς παραγγελία είναι όλα διαθέσιμα σε αυτή την εγκατάσταση.

Ανεξάρτητα από το αν γιορτάζετε το νέο σεληνιακό έτος στο σπίτι δοκιμάζοντας μερικές νέες πολιτιστικές συνταγές, ή ξεκινάτε για μια βραδιά στην πόλη, αυτή είναι μια μεγάλη εποχή του χρόνου για να γιορτάσετε τους φίλους, την οικογένεια και ένα νέο ξεκίνημα.