Μέση μηνιαία θερμοκρασία Albuquerque

Ο καιρός στη μεγαλύτερη πόλη του Νέου Μεξικού επηρεάζεται από το υψόμετρο

Το Albuquerque έχει πολύ καλό καιρό, με ζεστά, ξηρά καλοκαίρια και δροσερούς, εύκρατους χειμώνες. Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται ότι η Albuquerque βρίσκεται στην έρημο, όπως είναι. Αλλά το Albuquerque βρίσκεται στην "υψηλή έρημο" λόγω της μεγάλης ανύψωσής του, που βοηθά να διατηρηθεί δροσερό. Η τοπογραφία του Νέου Μεξικού αποτελείται κυρίως από μεγάλα οροπέδια και mesas, μαζί με οροσειρές, φαράγγια και arroyos. Το μέσο ύψος είναι 4.700 πόδια πάνω από τη στάθμη της θάλασσας και το Albuquerque είναι κατά μέσο όρο σε υψόμετρο 5.000 ποδιών.

Γιατί δεν είναι το Mile High City, τότε, όπως το Ντένβερ; Επειδή ορισμένες περιοχές της πόλης είναι πολύ πάνω από 6.000 πόδια (οι πρόποδες) και μερικές είναι κάτω από 5.000 πόδια (η κοιλάδα).

Μέσες ετήσιες θερμοκρασίες Albuquerque

Οι μέσες θερμοκρασίες για την περιοχή Albuquerque μπορεί να ποικίλουν κατά λίγους βαθμούς. Όμως, ο μέσος όρος ψηλά συνήθως κυμαίνεται γύρω στους 69 βαθμούς, και ο μέσος όρος χαμηλού είναι περίπου 45 μοίρες. Η διάμεση θερμοκρασία είναι άνετη 57 μοίρες. Ορισμένες θερμοκρασίες μπορούν να ληφθούν από τον επίσημο καιρό παρακολούθησης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Albuquerque , ενώ άλλοι, όπως οι θερμοκρασίες που ακολουθούν, μπορούν να βρεθούν στον ιστότοπο των ΗΠΑ για τις κλιματικές συνθήκες. Η βόρεια και νότια κοιλάδα και το Los Ranchos μπορεί να έχουν ελαφρώς πιο ψυχρές θερμοκρασίες κατά μέσο όρο και οι βράχοι Sandia, με γειτονιές όπως η High Desert , θα είναι κατά μέσο όρο κατά μερικά βαθμούς πιο δροσερό από την επίσημη ανάγνωση του Albuquerque.

Ιανουάριος

Ο χειμώνας είναι συνήθως ήπιος στο Albuquerque, με θερμοκρασίες στη δεκαετία του '40.

Φεβρουάριος

Ο Φεβρουάριος είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε σκι γύρω από το Albuquerque, απλά φροντίστε να κλείσετε ξενοδοχεία μερικές εβδομάδες νωρίτερα.

Μάρτιος

Απρίλιος

Ο Απρίλιος είναι μια καλή εποχή για να επισκεφθείτε καθώς η θερμοκρασία χτυπά τη δεκαετία του '70 - αλλά να έχετε κατά νου ότι οι εποχιακοί άνεμοι μπορεί να σημαίνουν πιο δροσερό αεράκι. Μπορεί να θέλετε να συσκευάσετε ένα ελαφρύ σακάκι.

Ενδέχεται

Μάιος είναι ο μήνας της ηλιοφάνειας και ανθισμένα λουλούδια. Είναι επίσης ζεστό και στα μέσα της δεκαετίας του '70.

Ιούνιος

Ο Ιούνιος ξεκινάει από το καλοκαίρι στα μέσα έως τα 80 χρόνια.

Ιούλιος

Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι οι δύο πιο ζεστούς μήνες του έτους. Αυτό σημαίνει επίσης ότι υπάρχουν λιγότερα πλήθη - ειδικά με την υψηλή θερμότητα.

Αύγουστος

Τα απογευματινά ντους είναι κοινά τον Αύγουστο.

Σεπτέμβριος

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας από τους πιο όμορφους μήνες για τον καιρό, που αιωρείται σε άνετα 80 μοίρες. Απλά φροντίστε να κάνετε κράτηση δωματίων ξενοδοχείου εκ των προτέρων.

Οκτώβριος

Ο Οκτώβριος είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής εποχή του χρόνου. Το φεστιβάλ μπαλόνι του Albuquerque φιλοξενείται στο πρώτο εξάμηνο του μήνα.

Νοέμβριος

Τον Νοέμβριο, η θερμοκρασία βυθίζεται προς τα κάτω ακριβώς δεξιά για την ημέρα των Ευχαριστιών.

Δεκέμβριος

Ο Δεκέμβριος είναι ένας πολύ δημοφιλής μήνας χάρη στις γιορτές των Χριστουγέννων και των διακοπών.

Επιπλέον ο καιρός συνήθως δεν βυθίζεται κάτω από το πάγωμα.