Εκδηλώσεις της Ημέρας του Πατέρα στην περιοχή Albuquerque

Βρείτε εξαιρετικά γεγονότα του μπαμπά

Ημέρα Πατέρα είναι η Κυριακή 21 Ιουνίου 2015. Σκεφτείτε τις δυνατότητες να τον κάνετε να νιώθει ξεχωριστός. Τον πάρτε για το μεσημεριανό γεύμα, για να του δώσετε ένα παιχνίδι γκολφ ή για να τον βγείτε στο μπιλιάρδο για το Σαββατοκύριακο της Πατρίδας.

Ενημερώθηκε για το 2016

Συναυλίες Καλοκαιρινών Νυκτών: Οι Νομοί
Το Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Πατέρα μπορεί να ξεκινήσει στον Βοτανικό Κήπο με μια υπαίθρια συναυλία αρμονικής ροκ μουσικής. Η συναυλία ξεκινάει από τις 19:00 έως τις 21:00, την Πέμπτη 16 Ιουνίου. οι πύλες ανοίγουν στις 6 μ.μ., η συναυλία αρχίζει στις 7 μ.μ. Καλοκαιρινές Νύχτες συμβαίνουν στους Βοτανικούς Κήπους, 2601 Κεντρική ΒΔ.

Μουσική του ζωολογικού κήπου: Οι νέοι αμυντικοί
Η κελτική μουσική των Young Dubliners θα είναι στο ζωολογικό κήπο την Παρασκευή 17 Ιουνίου. Οι πόρτες ανοίγουν στις 6 μ.μ. και η μουσική ξεκινά στις 7:30. Πάρτε ένα δείπνο για πικ-νικ και δείτε τα ζώα ζωολογικού κήπου πριν από την παράσταση.

Ημέρα του Πατέρα Jazz n 'Jam
Θα υπάρχουν ζεστά φτερά, σφήνες πατάτας και τζαζ στο πολυσύνθετο κέντρο North Domingo Baca από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα στις 17 Ιουνίου.

Calle 66
Το Calle 66 θα εμφανιστεί στο Μουσείο του Albuquerque στις 17 Ιουνίου από τις 7 έως τις 10 μ.μ.

Γιορτή επικονιαστών
Μάθετε για τις μέλισσες, τις πεταλούδες, τα σκαθάρια, τις νυχτερίδες, τα πουλιά και άλλους επικονιαστές στον Βοτανικό Κήπο στις 18 Ιουνίου από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Παγκόσμια ημέρα καμηλοπάρδαλης
Μάθετε για την Αφρικανική καμηλοπάρδαλη στο ζωολογικό κήπο στις 18, 19 και 21 Ιουνίου, από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. Θα υπάρχουν πρακτικοί σταθμοί ανακάλυψης, δραστηριότητες και τροφοδοσία καμηλοπάρδαλης από το μεσημέρι έως τις 1:30 μ.μ.

Πάρκο ψυχαγωγίας του Cliff
Πάρτε τον μπαμπά στο Cliff την ημέρα του πατέρα, όπου θα οδηγηθεί ελεύθερος. Γιορτάστε όλο το σαββατοκύριακο.

Όταν μια οικογένεια φέρνει τον μπαμπά στο πάρκο και αγοράζει το ταξίδι τους με την ημέρα προσθήκης τους στην πύλη, ο μπαμπάς παίρνει ένα ελεύθερο όριο διάρκειας μιας ημέρας στις 18 ή 19 Ιουνίου.

Ιούνιος: Αφρικανικές ρίζες της τζαζ
Ακούστε μια πλήρη σειρά ταλαντούχων μαύρων μουσικών στο Μουσείο του Albuquerque το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 7 μ.μ.

Mopar Car Fest Show
Αν ο μπαμπάς αγαπά τα αυτοκίνητα, αυτή είναι η παράσταση γι 'αυτόν.

Θα υπάρξουν εκθέσεις αυτοκινήτων με κλασικά, μυϊκά, έθιμα και αποκαταστημένα οχήματα, καθώς επίσης και εορταστικές εκδηλώσεις, διαγωνισμούς αυτοκινήτων και πολλά άλλα. Αυτό συμβαίνει το Σάββατο 18 Ιουνίου από τις 8 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. στο Haynes Park στο Ρίο Ράντσο. Αυτό είναι ένα ελεύθερο γεγονός.

Sagebrush Σαββατοκύριακο αυτό το αυτοκίνητο
Θα υπάρχουν πάνω από 200 κλασικά αυτοκίνητα, αντίκες ελκυστήρες, καυτές ράβδοι, έθιμα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες στο Sagebrush Community Church στο Coors το Σάββατο 18 Ιουνίου από τις 3 έως τις 9 το απόγευμα και την Κυριακή 19 Ιουνίου από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ.

Ισότοπα παιχνίδι στο σπίτι
Οι Ισότοποι παίζουν το Ρίνο για μια σειρά από εγχώρια παιχνίδια το Σαββατοκύριακο. Απολαύστε τα πυροτεχνήματα μετά το παιχνίδι στις 18 Ιουνίου και την Ημέρα του Πατέρα, στις 19 Ιουνίου. Είναι νύχτα Star Wars το Σάββατο 18 Ιουνίου. Την Ημέρα του Πατέρα, θα υπάρχει μια προχώρα στο πεδίο του Isotopes Park .

Ημέρα του Πατέρα στην Παλιά Πόλη
Περάστε την ημέρα στην Παλιά Πόλη, όπου θα κυκλοφορήσει μουσική από την ομάδα Flashback, που θα παίξει κλασσικές επιτυχίες από τις 1 έως τις 3 το απόγευμα στις 19 Ιουνίου. Απολαύστε την ελεύθερη συναυλία, καλό, ψώνια και πολλά άλλα.

Αγορά σιδηροδρομικών σταθμών
Η εντυπωσιακή Αγορά Rail Yards στο Barelas θα διαθέτει διασκέδαση όλη την ημέρα. Πάρτε τον μπαμπά έξω για ένα burrito πρωινό ή ειδική απόλαυση από ένα φορτωμένο φορτηγό τροφίμων, και στη συνέχεια να τον πάρετε στο Yards για λίγες αγορές πατέρα της ημέρας.

Η αγορά πραγματοποιείται την Κυριακή 19 Ιουνίου.

Κυριακή Chatter
Ακούστε το Austen Revel σε αυτό το θεσμό της Κυριακής το πρωί. Η παράσταση στις 19 Ιουνίου ξεκινά στις 10:30 π.μ. μέσω του Chatter Sunday .

Ημέρα του Πατέρα Fiesta στο ζωολογικό κήπο
Πάρτε την οικογένεια και μερικές κουβέρτες στο ζωολογικό κήπο και απολαύστε την Οικογενειακή πέτρα. Ακούστε εξαιρετική μουσική και απολαύστε τα ειδικά εκθέματα και τα βραβεία. Επισκεφθείτε το ζωολογικό κήπο από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. για να μάθετε για τις καμηλοπάρες. Απολαύστε μουσική από το Pescadores del Rio Conchos, τη Ρεουνιόν, το Grupo La Zorra και το El Complemento De La Sierra. Θα υπάρχουν σταθμοί ανακαλύψεων σχετικά με τους ζωοτέχνες στο ζωολογικό κήπο. Πάρτε ένα δωρεάν πάρκο και λεωφορείο από 10 π.μ. έως 6 μ.μ. από την παρτίδα στο Βοτανικό Κήπο / Ενυδρείο. Η συναυλία πραγματοποιείται την Κυριακή 19 Ιουνίου από το μεσημέρι έως τις 5 μ.μ. Φέρτε κουβέρτες, ξαπλώστρες και πικνίκ. Τρόφιμα, μπύρα και κρασί θα είναι διαθέσιμα για αγορά.

Πακέτο Σαββατοκύριακου για το Σαββατοκύριακο και το δείπνο

Buca de Beppo
Φάτε στο Buca με τον μπαμπά αν αγαπάει ιταλικά. Το εστιατόριο ανοίγει στις 11 το πρωί

Chama Αρτοποιίας
Φέρτε τον μπαμπά στον Chama την ημέρα του πατέρα για ένα ειδικό γεύμα.

O'Niell's
Το O'Niell έχει ένα ειδικό μενού brunch για τον μπαμπά που περιλαμβάνει σπεσιαλιτέ όπως το ιρλανδικό σάντουιτς πρωινό και το huevos rancheros. Δοκιμάστε ποτά όπως τα μαλλιά του σκύλου, τα οποία είναι συσκευασμένα με μπέικον και Bloody Mary. Brunch είναι διαθέσιμο και στις δύο θέσεις. Ακούστε το ιερό νερό και το ουίσκι από τις 4 έως τις 7 μ.μ. στη θέση Nob Hill ή το αυτοκίνητο από 4 έως 7 μ.μ. στην τοποθεσία Heights την Κυριακή 19 Ιουνίου.

Thur Shan Buffet στο καζίνο της Sandia
Ο μπουφές πρωινού του πατέρα περιλαμβάνει βραδινά πιάτα όπως τηγανίτες και βάφλες, αυγά, μπισκότα και σάλτσα, σταθμό ομελέτας και περισσότερα είδη πρωινού. Θα υπάρχουν πίτσα, καλζόνες, θαλασσινά, καπνιστά κρέατα, ασιατικά πιάτα, νέα μεξικάνικα πιάτα και πολλά άλλα. Τελειώστε με μια οθόνη επιδόρπιο. Τα στοιχεία του Brunch τρέχουν από τις 10:30 π.μ. έως τις 3 μ.μ. Η ημέρα του πατέρα σε μπουφέ συνεχίζεται μέχρι τις 9 μ.μ. Το κόστος είναι 22,95 δολάρια ανά άτομο ή 13,95 δολάρια για παιδιά 5 έως 11 ετών.

Ψευδάργυρος
Προχωρήστε στον Ψευδάργυρο για το βράδυ της ημέρας του πατέρα από τις 10 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ., που περιλαμβάνει τόσο τακτικό μενού brunch όσο και ειδικές εκδηλώσεις, όπως τράβηγμα χοιρινού κρέατος και κέικ με θαλασσινά Benedict. Το βράδυ, ο Zinc θα παρουσιάσει τον Jim Almand από τον Αμερικανό μουσικό Jim Almand από τις 6 έως τις 9 το βράδυ. Στο κελάρι και στην κύρια τραπεζαρία από τις 5 έως τις 9 το απόγευμα, απολαύστε ένα ειδικό πρωινό με πρωινό Prime Rib Prix Fixe για $ 42, , One Scotch, One Beer για $ 15. Συνιστώνται κρατήσεις, καλέστε (505) 254-9462.

Πηγαίνετε στην επόμενη σελίδα για τα μεγάλα δώρα για τον μπαμπά ...

Μεγάλα δώρα για τον μπαμπά

Το Bath and Day Spa του Betty
Δώστε στον μπαμπά το δώρο της χαλάρωσης με την ημέρα του Πατέρα ειδικά στο Betty's. Με μια γενική επισκευή του σώματος, θα αξιοποιήσει στο έπακρο τις περιοχές όπου υπάρχει πιθανότητα υπερβολικής πίεσης: οι ώμοι και τα άνω χέρια του. $ 120 για μια θεραπεία 75 λεπτών, η οποία περιλαμβάνει μια γενική επισκευή άνω των 30 λεπτών και μασάζ ιστού 45 λεπτών.

Παιχνίδι γκολφ σε ένα City Course
Τα γήπεδα γκολφ της πόλης είναι προσιτά και ανοικτά από την αυγή μέχρι το σούρουπο.

Δώστε στον μπαμπά το δώρο ενός χαλαρωτικού χρόνου. Κάθε μάθημα προσφέρει ένα κατάστημα με ενοικιαζόμενα κλαμπ και μπάλες. Ή το κεφάλι έξω με τον εαυτό σας στο πάρκο οδήγησης πάρκο μπαλόνι, και χτύπησε ένα κουβά με μπάλες.

Συμμετοχή σε μια λέσχη ζυθοποιίας
Η ζυθοποιία Marble Street προσφέρει την ιδιότητα μέλους σε μια λέσχη ζυθοποιίας που προσφέρει εκπτώσεις για μπύρες και αναπλήρωση. Ο μπαμπάς μπορεί να επιλέξει από μια ποικιλία τοπικών μπύρες. Επικοινωνήστε με μια τοπική ζυθοποιία για να μάθετε για τις ειδικές προσφορές για τον μπαμπά.

Πάρτε τον έξω στο Ballgame
Τα ισότοπα έχουν ειδικές προσφορές έτσι ώστε ο μπαμπάς να μπορεί να απολαύσει τα παιχνίδια όλη τη σεζόν. Πάρτε την επιλογή σας σε ποιο επίπεδο καθισμάτων νομίζετε ότι μπορεί να θέλετε, ή να πάρετε μερικά μεμονωμένα εισιτήρια για μια οικογενειακή εκδρομή.

Πήγαινε για ψάρεμα
Σκεφτείτε μια βόλτα στην παραλία Tingley Beach, Shady Lakes, ή I sleta Lakes, χαράζοντας τις ώρες σε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο σπίτι και ψήστε τα ψάρια της ημέρας.

Βοηθήστε τον μπαμπά να αισθάνεται σαν ένα παιδί πάλι
Το Ψυχαγωγικό Πάρκο του Cliff προσφέρει στους μπαμπάδες την ευκαιρία να πάνε δωρεάν με τα παιδιά τους την Ημέρα του Πατέρα, την Κυριακή 19 Ιουνίου ή το Σάββατο 18 Ιουνίου.

Με ένα πελατολόγιο που πληρώνει την κανονική τιμή, ο μπαμπάς μπορεί να οδηγήσει δίπλα-δίπλα στον Wind Rider ή να τρελαθεί στο Rattler στο Cliff's. Dads εκτοξεύουν και βόλτα δωρεάν. Η προσφορά περιλαμβάνει γενική είσοδο και διαβατήριο. Δεν χρειάζονται κουπόνια. το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμφανιστείτε και να διασκεδάσετε. Η προσφορά δεν είναι έγκυρη με περασμένες σεζόν.