Το Κελτικό Φεστιβάλ και τα παιχνίδια των ορεινών περιοχών του Rio Grande Valley

Είτε είστε μέλος σκωτσέζικης φυλής είτε όχι, το ετήσιο Celtic Festival του Rio Grande Valley στο Albuquerque είναι το μέρος για να συγκεντρώσετε και να απολαύσετε μουσική της Σκωτίας, σκωτσέζικους χορούς, γκάιντες, αθλητικούς αγώνες και πολλά άλλα. Κάθε χρόνο, το φεστιβάλ διοργανώνει τους ετήσιους Highland Games , με ειδικές εκδηλώσεις, όπως το ρίψη καλωδίων και το κούνημα. Οι ντόπιοι καλούν το φεστιβάλ το Κελτικό Φεστιβάλ για συντομία.

Η εκδήλωση γιορτάζει την κληρονομιά και την ιστορία του λαού της Σκωτίας.

Η ψυχαγωγία περιλαμβάνει το Scottish Highland και το ιρλανδικό Step dance, bagpiping, συγκροτήματα μπάντας, ανταγωνισμό άρπα, κελτική μουσική και κελτική διασκέδαση. Υπάρχει ένας διαγωνισμός για κονσέρβες για να δείτε ποιος κάνει τα πιο μπισκότα κουλουρακιών, αλλά και τις διαδηλώσεις που έθεσε η Ένωση Νέων Μεξικάνικων Κτηνοτροφικών Σκύλων, παρουσιάζουν τα καλύτερα από τα σκυλιά φυλής φυλής στη δουλειά.

Εκτός από τους ανθρώπους ντυμένοι με κιλά, υπάρχουν επίσης φορεσιές λαϊκές μάχες, βασιλιάδες και βασίλισσες, σημαίες για clan, και άφθονη γοητεία. Θα βρείτε ράγκμπι, πληροφορίες σχετικά με τις φυλές, τον μεσαίωνα, τα ιρλανδικά παιχνίδια και ακόμη και ένα Viking reenactment. Θα βρείτε μια καλή ποικιλία φαγητού και ποτού. Φροντίστε να φοράτε αντιηλιακά και άνετα παπούτσια. Θα λάβετε ένα χρονοδιάγραμμα κατά την είσοδο. Εάν πρέπει να πάρετε μερικές από τις αγορές σας στο αυτοκίνητο, μπορείτε να το κάνετε και να κερδίσετε ξανά την είσοδο.

Τι να περιμένεις

Το υπαίθριο φεστιβάλ είναι σε χλοώδεις χλοοτάπητες με σκηνές για φαγητό, ποτό, περίπτερα πωλητών και σκηνές.

Φορέστε ανάλογα με τον καιρό και περιμένετε να κάνετε λίγο περίπατο. Φορέστε επίπεδα, ανθεκτικά παπούτσια και αντηλιακά ή ένα καπέλο. Περιπλανηθείτε και αγοράστε αγαθά ή φαγητό και σιγουρευτείτε ότι παρακολουθείτε τα ασυνήθιστα παιχνίδια. Θα υπάρχουν δύο στάδια όπου η διασκέδαση θα πραγματοποιηθεί καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ακούστε τους σωλήνες και τα τύμπανα, τις γκάιντες ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα Κελτικής μουσικής.

Δεν χρειάζεται να είναι η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου για να απολαύσει κανείς τον πολιτισμό της Κελτικής.

Πότε είναι το Κελτικό Φεστιβάλ;

Σάββατο 21 Μαΐου και Κυριακή 22 Μαΐου 2016 από τις 9 π.μ. έως τις 7 το απόγευμα το Σάββατο και από τις 9 π.μ. έως τις 5 το πρωί την Κυριακή.

Πού είναι το Κελτικό Φεστιβάλ;

Το κελτικό φεστιβάλ λαμβάνει χώρα στο πάρκο Balloon Fiesta, που βρίσκεται πίσω από το Μουσείο Μπαλόνι στο βόρειο Albuquerque. Ο χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος έξω από το μπαλόνι Fiesta Parkway. Πάρτε το I-25 στην έξοδο Tramway, τραβήξτε αριστερά στο Tramway, άλλο αριστερά στην Pan American Freeway για το Balloon Fiesta Parkway. Κάντε δεξιά στο πάρκο στάθμευσης στο χώρο στάθμευσης.

Εισιτήρια

Τα εισιτήρια διατίθενται στην πύλη στις ημέρες της εκδήλωσης ή εκ των προτέρων σε απευθείας σύνδεση (ισχύει μια μικρή χρέωση υπηρεσιών).

Ενήλικα 1 ημέρα περνά $ 15
Ενηλίκων 2 ημερών περάσουν $ 20
Παιδί (6-14) 1 ημέρα $ 7
Παιδί (6-14) 2 ημέρες $ 10
Παιδί 5 και κάτω από δωρεάν
Seniors 65+ και ενεργό στρατιωτική 1 ημέρα $ 10
Seniors 65+ και ενεργό στρατιωτικό 2 ημέρες $ 15

Αθλητικές δραστηριότητες

Τα αθλητικά γεγονότα αποτελούν μέρος του Φεστιβάλ των Αγώνων των Χωρών. Οι αγωνιζόμενοι δοκιμάζουν τη δύναμή τους και την ικανότητά τους σε διάφορους διαγωνισμούς που περιλαμβάνουν δύναμη. Τα γεγονότα μπορεί να διαφέρουν, αλλά στην ποιότητα ως διαγωνισμό Κελτικής Αθλητισμού, πέντε από τα έξι επόμενα γεγονότα πρέπει να είναι στα παιχνίδια. Οι συμμετέχοντες πρέπει να κλεφτούν και να ανταγωνιστούν στην πλειοψηφία των προσφερομένων γεγονότων.

Τα συμβάντα περιλαμβάνουν:

Ψυχαγωγία

Δραστηριότητες των παιδιών

Οι δραστηριότητες των παιδιών περιλαμβάνουν βόλτες με πόνυ, μαχητικές μάχες σπαθιού και μάχες, κυνήγι θησαυρού και αναζήτηση. Τα παιδιά που ολοκληρώνουν την αναζήτηση κερδίζουν Knighthood. Μια παιδική σκηνή έχει Κέλτικα παιχνίδια, βιβλία και χειροτεχνία. Θα υπάρχουν κελτικά ζώα σε εκθέματα, για να συμπεριλάβουν συνοριακούς τεριέ, Ιρλανδούς λύκους και άλογα Clydesdale.

Προμηθευτές

Το φεστιβάλ διαθέτει επίσης πωλητές που πωλούν κελτικά δώρα, πανοπλίες, όπλα, κιλάδες, βιβλία και πολλά άλλα. Πάρτε ένα κεστ πλαστικό ή δαχτυλίδι Claddagh.

Craic Fest

Προχωρήστε στον κήπο μπύρας, όπου θα είναι στη βρύση μερικά από τα μικροσκοπικά του Albuquerque .

Επισκεφθείτε το Φεστιβάλ Κελτικής Κοιλάδας του Rio Grande Valley online.

Βρείτε ιρλανδικά παμπ και εστιατόρια στο Albuquerque.