Πακέτα γενεθλίων του πάρκου νερού

Κάντε κράτηση για πάρτι γενεθλίων

Είναι δυνατό να γιορτάσετε ένα πάρτι γενεθλίων σε ένα πάρκο νερού στο Albuquerque, και ανάλογα με τις ανάγκες σας, θα βρείτε κάτι που λειτουργεί. Παρόλο που μια επιλογή είναι ανοιχτή μόνο το καλοκαίρι, δύο προσφέρουν διασκέδαση όλο το χρόνο. Τα πάρτι γενεθλίων του πάρκου ποταμών του Albuquerque μπορούν να κυμαίνονται από απλά σε περίτεχνα.

Δυτικό Mesa Aquatic Center

Το Albuquerque διαθέτει πολλές πισίνες , όπως και το Bernalillo County . Ορισμένες εσωτερικές πισίνες είναι ανοιχτές όλο το χρόνο.

Ορισμένα έχουν νεροτσουλήθρες και είναι δυνατόν να γίνουν πάρτι γενεθλίων σε οποιαδήποτε τοποθεσία της πισίνας. Όμως, το West Mesa διαθέτει ένα εσωτερικό πάρκο νερού με ψηλή ολίσθηση και μια πισίνα με φυσαλίδες με δομές εκροής, κάδους και πολλά άλλα.

Τα συμβαλλόμενα μέρη στο Aquatic Center της West Mesa γίνονται με βάση την αρχή της πρώτης επίσκεψης. Τα Μέρη του West Mesa πρέπει να έχουν τουλάχιστον 10 παιδιά και κατ 'ανώτατο όριο 18 παιδιά. Το West Mesa είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, οπότε αν το πάρτι σας πραγματοποιηθεί από το φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη, τα μέρη μπορούν να έχουν περισσότερους από 18 επισκέπτες, αλλά πρέπει να συναντηθούν με προηγούμενη έγκριση. Τα συμβαλλόμενα μέρη λαμβάνουν μέρος μόνο κατά τις δημόσιες ώρες. Η τιμή είναι $ 1,50 ανά άτομο, και για τους επισκέπτες, ο οικοδεσπότης δεν πληρώνει, υπάρχει έκπτωση εάν το όνομα του κόμματος σημειώνεται στη ρεσεψιόν. Κάντε την κράτησή σας καλώντας (505) 836-8718, ext. 0.

Πάρκο ψυχαγωγίας του Cliff

Μόνο το καλοκαίρι, το πάρκο ψυχαγωγίας του Cliff έχει πάρτι γενεθλίων που μπορούν να περιλαμβάνουν το πάρκο νερού. Το πακέτο περιλαμβάνει είσοδο μέσω της πόρτας VIP, 1,25 ώρες στο Pavilion γενεθλίων, 8 πιτσαρίες, 10 πίτσες, 10 παγίδες για χυμούς, 2 δωρεάν παγοδρόμια και βόλτες για τους γονείς του παιδιού γενεθλίων και δωρεάν γενική είσοδος για όλους τους ενήλικες που παρευρίσκονται το πάρτι.

Το παιδί γενεθλίων παίρνει επίσης μια ελεύθερη κάρτα για μια μελλοντική ημερομηνία. Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν τις βόλτες καθώς και το WaterMania. Το WaterMania διαθέτει το πάρκο Mega Water Monkeys για τα μεγαλύτερα παιδιά και την περιοχή Li'l Squirts για μικρά παιδιά. Το πακέτο είναι 279,95 δολάρια και επιπλέον επισκέπτες είναι 34,95 δολάρια το καθένα. Καλέστε (505) 881-9373, εξω.

102, ή το email birthday@cliffs.net.

Ξενοδοχείο Cascada

Το πάρκο νερού στο Hotel Cascada προσφέρει στις οικογένειες την ευκαιρία να γιορτάσουν πάρτι γενεθλίων χωρίς κράτηση δωματίου. Τα παιδιά μπορούν να κολυμπήσουν με τους φίλους τους, οι ενήλικες μπορούν να κολυμπήσουν αν τους αρέσει ή να μην το κάνουν και όλοι μπορούν να συμμετάσχουν στη διασκέδαση των γενεθλίων.

Όπως πάρτι γενεθλίων σε άλλους χώρους ψυχαγωγίας εσωτερικών χώρων , μια περιοχή προορίζεται για το παιδί γενεθλίων. Οι οικογένειες μπορούν να φέρουν ένα κέικ γενεθλίων (χωρίς κεριά). Κανένα άλλο φαγητό ή ποτό δεν μπορεί να έρθει, αν και η συσκευασία έρχεται με δύο φέτες πίτσα ανά συμμετέχοντα παιδί και απεριόριστα ποτά. Το πάρτι διαρκεί πέντε ώρες. Το πακέτο απαιτεί τουλάχιστον 10 κολυμβητές για το πακέτο κόμματος και περιλαμβάνει έναν συνοδού.

Το πάρκο νερού είναι 30.000 τετραγωνικά πόδια ευεξίας για τα παιδιά για τα παιδιά. Υπάρχουν διαφάνειες, σωλήνες, τεχνητός ποταμός, διαδραστική δομή παιχνιδιού με κάδο ανατροπής και εσωτερικό / εξωτερικό σπα με υδρομασάζ. Ένα από τα κύρια αξιοθέατα είναι ο εξομοιωτής κύματος FlowRider. Τα παιδιά παίρνουν σε boogie boards και πηγαίνουν κάτω από την πλαγιά, ενώ ισχυρά αεριωθούμενα δεν δημιουργούν ποτέ ατέλειωτα κύματα. Μπορούν να "σερφάρετε" να στέκονται ή να βρίσκονται πάνω στο στομάχι τους.

Υπάρχουν και άλλες περιοχές διασκέδασης για τα παιδιά να κρεμάσουν κατά τη διάρκεια του πάρτι. Υπάρχει μια arcade παιχνιδιών, ένα στούντιο τέχνης όπου μπορούν να δημιουργήσουν αγγεία, μια περιοχή για να δημιουργήσουν τα γεμιστά ζώα και να φτιάξετε το δικό σας κασσίτερο σε ένα κατάστημα Tin Smith.

Υπάρχει επίσης ένα κατάστημα σνακ.

Απαιτούνται τουλάχιστον 10 άτομα για το πάρτι γενεθλίων. Υπάρχει μια απαίτηση ενός συνοδού για κάθε 10 παιδιά που παρευρίσκονται, και δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για όσο διάστημα ο συνοδός δεν κολυμπά. Διαφορετικά, ο συνοδός πληρώνει επίσης την πλήρη τιμή. Μια παραίτηση πρέπει να υπογράφεται από οποιονδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει στο FlowRider. Μια περιοχή από τραπέζια και καρέκλες θα προορίζεται για την ομάδα γενεθλίων σας.

Οι ιδιωτικές υπαίθριες καμπάνες διατίθενται με επιπλέον χρέωση, καθώς και εσωτερικές αίθουσες συσκέψεων.

Το υδάτινο πάρκο είναι ανοιχτό Παρασκευή από τις 4 μ.μ. - 9 μ.μ., τα Σάββατα από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. και τις Κυριακές από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ.

Για να κλείσετε ένα γλέντι στο υδάτινο πάρκο του Hotel Cascada, τηλεφωνήστε στο (505) 855-6115.