Γυμναστήριο αναρρίχησης στην Αλμπουκέρκη

Από το 1997, το Stone Age Climbing Gym παρέχει έναν εσωτερικό χώρο για αρχάριους και έμπειρους ορειβάτες στο Albuquerque για να μάθουν για το άθλημα της αναρρίχησης. Με ένα σχολείο αναρρίχησης, ομαδικές δραστηριότητες, πάρτι γενεθλίων , ομαδική πορεία, καλοκαιρινές κατασκηνώσεις και μεμονωμένες συμμετοχές, υπάρχει κάτι για όλους, ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων. Το αναρριχητικό έδαφος φιλοξενεί αναρριχητές σε κάθε επίπεδο εμπειρίας και έμπειροι εκπαιδευτές είναι σε ετοιμότητα για να καθοδηγήσουν ορειβάτες σε όλες τις πτυχές του αθλήματος.

Ορισμένες από τις αναρρίχσεις είναι εξαιρετικά εύκολες, και μερικές προκαλούν ακόμα και τους πιο αφοσιωμένους αθλητές. Το γυμναστήριο διαθέτει επίσης υπαίθριες αναρτήσεις.

Αναρρίχηση ως αθλητισμός

Οι ευκαιρίες εκπαίδευσης για μάθηση αναρρίχησης ως αθλητισμός περιλαμβάνουν εξειδικευμένα εργαστήρια και μαθήματα στο σχολείο αναρρίχησης. Με ένα πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα αναρρίχησης, είναι διαθέσιμο εξειδικευμένο εργαλείο, με έμπειρο προσωπικό που θα βοηθήσει στην επιλογή του σωστού εξοπλισμού. Το γυμναστήριο διαθέτει χώρο 23.000 σ.χ. και πάνω από 21.000 στροφές αναρριχητικών τοίχων. Τα ύψη φτάνουν μέχρι 60 πόδια ψηλά από το πέλμα του τοίχου αναρρίχησης 45 ποδιών. Υπάρχουν εννέα συρματόσχοινα, 39 σχοινιά και 46 αγκυροβόλα, προσφέροντας πολλές ευκαιρίες για αναρρίχηση. Το γυμναστήριο προσφέρει οδηγούς βουνού για τα βουνά Sandia και τις γύρω περιοχές για όσους επιθυμούν να συνεχίσουν την αναρρίχηση σε εξωτερικούς χώρους.

Προγράμματα Νεολαίας

Η αναρρίχηση στο βράχο παρέχει ένα ατομικό σπορ όπου τα παιδιά ανταγωνίζονται το καλύτερό τους.

Ο ανταγωνισμός με μια ομάδα μπορεί να προσφέρει την κοινωνική πλευρά του ανταγωνισμού με μια ομάδα. Υπάρχει μια εναλλακτική κατηγορία PE για τα σπίτια που σπίρτα που συναντιούνται την Πέμπτη από 1 έως 3 μ.μ.

Για τα παιδιά που ενδιαφέρονται για αναρρίχηση ως αθλητισμό, η ομάδα Mojo ασκεί πρακτικές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές ομάδες, Mojo 1, Mojo 2 και Mojo 3, κάθε ομάδα που συναντάται σε διαφορετική ώρα και ημέρα της εβδομάδας.

Το Rec Climbing Club, αν πρόκειται για παιδιά που θέλουν να αναρριχηθούν ως χόμπι ως δραστηριότητα μετά το σχολείο. Υπάρχουν δύο διαφορετικές συνεδρίες για τους ορειβάτες των μέσων σχολείων που συναντώνται την Πέμπτη ή την Τρίτη από τις 4 έως τις 18:00. Οι στοιχειώδεις ορειβάτες συναντιούνται τις Τετάρτες.

Σχολές αναρρίχησης

Από τους ενήλικες στα παιδιά, υπάρχουν πολλές επιλογές στο γυμναστήριο για να μάθουν να ανεβαίνουν. Υπάρχουν διαθέσιμα ιδιωτικά μαθήματα, καθώς και καθορισμένοι χρόνοι για την εκμάθηση ανά ηλικιακή ομάδα.

Τα υπαίθρια μαθήματα αναρρίχησης κυμαίνονται από την παραδοσιακή βασική αναρρίχηση μέχρι τη μαθηματική ορειβασία, την αναρρίχηση με πάγο και τις καθοδηγούμενες αναρτήσεις που μπορούν να διαρκέσουν από μια μέρα σε διακοπές στο Μεξικό.

Διεύθυνση

4130 Cutler NE
Albuquerque, ΝΜ 87110
(505) 341-2016

Ωρες

Δευτέρα - Παρασκευή: Μεσημέρι - 11 μ.μ.
Σάββατο και Κυριακή: 10 π.μ. - 9 μ.μ.
Μόνο Μέλη: Δευτέρα - Παρασκευή, 7 π.μ. - μεσημέρι

Επισκεφθείτε την γυμναστική γυμναστήριο της εποχής του λίθου

Φάτε στο κοντινό εστιατόριο Daily Grind.