Απολαύστε το Ελληνικό Φεστιβάλ Albuquerque

Ετήσιο Φεστιβάλ Ελληνικού Τροφίμων, Πολιτισμού και Μουσικής

Το ετήσιο Ελληνικό Φεστιβάλ πραγματοποιείται στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία Αγίου Γεωργίου στο Albuquerque. Φθάνει στην πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου και δίνει στους επισκέπτες τρεις ημέρες ελληνικού πολιτισμού. Μάθετε πώς να μαγειρεύετε μπακλαβά, ή να δοκιμάσετε τη μαγεία ενός ελληνικού χορού. Πάρτε τα παιδιά επειδή υπάρχουν πράγματα για να κάνουν, και ένα παιδικό χώρο μόνο για αυτούς. Κατάστημα για κοσμήματα, δώρα και φαγητό. Το Ελληνικό Φεστιβάλ είναι ένα αγαπημένο μέρος για να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου του ετήσιου Fiesta Balloon .

Μόλις καταβάλετε την είσοδο στο φεστιβάλ, πρέπει να αγοράσετε εισιτήρια, τα οποία χρησιμοποιούνται αντί για μετρητά για φαγητό, ποτά και πολλά είδη φεστιβάλ. Ένα εισιτήριο αξίζει ένα δολάριο. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν σε μία από τις δύο "τράπεζες", δεν επιστρέφονται. Είτε θέλετε να αγοράσετε μπισκότα είτε ένα πλήρες δείπνο, τα εισιτήρια είναι απαραίτητα.

Ελληνικές Ώρες Φεστιβάλ
Το 2016 Ελληνικό Φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 11 π.μ. έως τις 10 μ.μ. την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου. Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, οι ώρες εκδήλωσης θα είναι από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Ελληνικό Φεστιβάλ Εισαγωγή

Ελληνικό Φεστιβάλ Τοποθεσία
Το Ελληνικό Φεστιβάλ πραγματοποιείται στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, που βρίσκεται στην οδό 308 High Street SE στην περιοχή Huning Highland . Η εκκλησία βρίσκεται δυτικά του I-25 και νότια της κεντρικής λεωφόρου.

Από το I-25, πάρτε την έξοδο Lead και οδηγήστε δυτικά.

Ελληνικό Φεστιβάλ Φεστιβάλ
Ο χώρος στάθμευσης για το φεστιβάλ ήταν πάντα θέμα να φτάσετε εκεί νωρίς και να είστε αρκετά τυχεροί για να βρείτε ένα χώρο σε έναν από τους κοντινούς δρόμους. Αυτό συμβαίνει ακόμα, αλλά αν θέλετε να το κάνετε εύκολα, χρησιμοποιήστε το λεωφορείο Park and Ride.

Αυτή η δωρεάν υπηρεσία θα σας μεταφέρει στο φεστιβάλ και όταν τελειώσετε εκεί, πίσω στο αυτοκίνητό σας. Χρησιμοποιήστε το πάρκινγκ στο Lomas and University, στη νότια πλευρά του Lomas.

Εισιτήρια
Τα στοιχεία του φεστιβάλ όπως τα τρόφιμα πωλούνται με εισιτήρια αντί για μετρητά. Όλα μπορούν να αγοραστούν με εισιτήρια. Πάρτε τα εισιτήριά σας από οποιοδήποτε από τα περίπτερα εισιτηρίων στους χώρους του φεστιβάλ. Ένα εισιτήριο κοστίζει ένα δολάριο.

Ελληνικό Φεστιβάλ Τροφίμων
Πολλοί πηγαίνουν στο φεστιβάλ μόνο για φαγητό. Το φαγητό σε αυτό το γεγονός είναι ασύγκριτο, με τους ενορίτες να προετοιμάζουν τους μήνες πριν για να εξασφαλίσουν ότι όλοι έχουν αρκετό φαγητό. Και θα θελήσετε να φάτε! Γιορτάστε τον ελληνικό πολιτισμό με τα μενού που περιλαμβάνουν την Ψιτώ Άρνη , το Σουβλάκι , το Γύρο (βόειο κρέας / αρνί στην πίτα) και φυσικά τα αρτοσκευάσματα όπως ο Μπακλάβα και οι Φλόγγερες. Όλα αγοράζονται με εισιτήρια, με το πιο ακριβό στοιχείο σε 13 εισιτήρια. Ένα εισιτήριο αξίζει ένα δολάριο. Θα υπάρχει μπύρα, κρασί, αναψυκτικά και εμφιαλωμένο νερό. Θα βρείτε καφέ, μαγειρέψτε τα είδη deli και τα πιάτα όπως το Patates (πατάτες) και τα Dolmades (γεμιστά φύλλα σταφυλιών). Na Zise!

Όλα τα καθαρά έσοδα από την πώληση μπύρας και οίνου φθάνουν στο Ταμείο Μνήμης του Nicholas C. Nellos, που ωφελεί τη νεολαία σε κίνδυνο.

Αγορά
Το Ελληνικό Φεστιβάλ έχει πολλές υπαίθριες εκδηλώσεις, αλλά μέσα στην αίθουσα εκκλησιών υπάρχουν περίπτερα όπου υπάρχουν ειδικά αντικείμενα. Βρείτε περίπλοκα κοσμήματα ή έργα ζωγραφικής από τοπικούς καλλιτέχνες. Πολλά ελληνικά και μεσογειακά είδη διατροφής μπορούν να βρεθούν στο mini-bodega deli, το οποίο έχει ελληνικές εφημερίδες για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν μια περιήγηση. Η αγορά είναι ένα εξαιρετικό σημείο αγορών για δώρα και αναμνηστικά. Η κύρια σκηνή είναι εκεί όπου θα βρείτε ελληνικές διαδηλώσεις μαγειρικής.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων
Κάθε χρόνο, το Ελληνικό Φεστιβάλ ζωντανεύει με μαγειρικές διαδηλώσεις, μουσική και χορό. Θα υπάρχουν επίσης μαθήματα γλώσσας.

Live Dance and Band Performances
Υπάρχουν δύο χώροι χορού, ένας κάτω από την τέντα ανάμεσα στην εκκλησία και την αίθουσα, ενώ ο άλλος στην περιοχή της Ταβέρνας. Οι χορευτικές ομάδες Λεβενδάκια και Μωράκια θα εμφανιστούν στην περιοχή της Ταβέρνας.


Επίπεδα χορού: Μόριακ, μέχρι την 2η τάξη. Λεβενδάκια, 3η-5η τάξη. Κεφί, μέση σχολή. Αστέρια, Γυμνάσιο και Παλαμάκια, ενήλικες.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου
5:30 μ.μ. Kefi
6:00 μ.μ. Ήχοι του Αιγαίου
6:00 μ.μ. Μοράκια / Λεβενδάκια στην Ταβέρνα
7:00 μ.μ. Αστέρια
7:30 μ.μ. Μαθήματα χορού στην Ταβέρνα
8:00 μ.μ. Ήχοι του Αιγαίου
8:45 μ.μ. Παλαμάκια
9:30 μ.μ. Ήχοι του Αιγαίου

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου
11:30 π.μ. Morakia / Levendakia στην Ταβέρνα
12:00 ώρα Κεφί
12:30 μ.μ. Ήχοι του Αιγαίου
1:15 μμ Asteria
1:45 μ.μ.
2:30 μ.μ. Παλαμάκια
3:00 μ.μ. Μοράκια / Λεβενδάκια στην Ταβέρνα
3:30 μ.μ. Kefi
4:00 μ.μ. Αστέρια
4:30 μ.μ. Παλαμάκια
5:00 Μαθήματα χορού στην Ταβέρνα
5:30 μ.μ. Kefi
6:00 μ.μ. Ήχοι του Αιγαίου
7:00 μ.μ. Αστέρια
7:30 μ.μ. Μαθήματα χορού
8:00 μ.μ. Ήχοι του Αιγαίου
8:45 μ.μ. Παλαμάκια
9:30 μ.μ. Ήχοι του Αιγαίου

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου
12:00 π.μ. Ήχοι του Αιγαίου
12:30 μ.μ. Μορακιά / Λεβενδάκια στην Ταβέρνα
1:00 μ.μ. Κέφι
1:30 μ.μ. Ήχοι του Αιγαίου
2:30 μ.μ. Αστέρια
3:00 μ.μ. Μαθήματα χορού στην ταβέρνα
3:00 μ.μ. Ήχοι του Αιγαίου
4:00 μ.μ. Παλαμάκια

Ελληνικές Επιδείξεις Μαγειρικής
Εάν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να μαγειρέψετε ελληνικά πιάτα, πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ευκαιρίες. Όλα τα μαθήματα μαγειρικής γίνονται στην Ταβέρνα.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου
6:30 μ.μ. Μεζεδάκια, ή με διάφορα ορεκτικά

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου
1:30 μ.μ. Gigandes Palki (χορτοφαγικά ψητά φασόλια lima)
4:00 μ.μ. Μπακλάβα
6:30 μ.μ. Kota Riganati (κοτόπουλο ρίγανη) και Χολαϊκή Σαλτάτα (σαλάτα χωριού)

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου
1:30 μ.μ. Galaktoboureko, ή μπισκότα γεμάτη με κρέμα γάλακτος

Μαθήματα γλωσσών
Μάθετε ελληνικές φράσεις στην Ταβέρνα.

6:30 μ.μ. Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου
1:00 μ.μ., 5:30 μ.μ. και 7 μ.μ., Σάββατο, 1 Οκτωβρίου
1:00 μ.μ. Κυριακή, 2 Οκτωβρίου

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ελληνικού Φεστιβάλ.

Το Ελληνικό Φεστιβάλ πέφτει πάντοτε στο πρώτο Σαββατοκύριακο του ετήσιου Fiesta Balloon.

Μάθετε περισσότερα για τα φεστιβάλ συγκομιδής του Albuquerque.