Ο οδηγός σας για το Park RVs μοντέλου

Καταρρίπτοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των RV μοντέλων πάρκων

Τα RV μοντέλα park είναι ένα ενδιαφέρον ερώτημα για τους ταξιδιώτες. Σχεδιάστηκαν ως προσωρινά καταλύματα για κατασκήνωση, εποχιακά ταξίδια και ακόμη και κατασκευές. Δεν έχετε αμφιβολία να περάσετε τα μοντέλα RV του πάρκου χωρίς να το συνειδητοποιήσετε στα ημερήσια ταξίδια σας και ίσως έχετε μείνει σε ένα πάρκο RV ή κάμπινγκ στην πορεία. Ένα μοντέλο πάρκου RV είναι χτισμένο σε ένα μόνο πλαίσιο, τοποθετημένο σε τροχούς, αλλά συχνά δεν έχει συνολικά περισσότερα από 400 τετραγωνικά πόδια.

Παρόλο που τα RV μοντέλα πάρκου είναι πλήρως φορτωμένα, δεν είναι αναγκαστικά να ζουν σε πλήρη απασχόληση, παρόλο που πολλοί RVers επενδύουν σε αυτά σε μόνιμες θέσεις RV στις νότιες μερίδες των ΗΠΑ για snowbirding.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά ως μοντέλα πάρκου RVs συμπεριλαμβανομένων των ιδιοτήτων και μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

Τι πρέπει να ξέρετε για τα RV μοντέλα Park

Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι τα RV μοντέλα πάρκου δεν είναι αληθινά RVs , αλλά είναι κινητά, που βρίσκονται σε θέρετρα και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα ίδια πρότυπα όπως και άλλα μηχανοκίνητα και ρυμουλκούμενα στις αγορές. Η βασική διαφορά μεταξύ του μοντέλου RV του πάρκου και μιας πιο παραδοσιακής μορφής RVing είναι το χρονικό διάστημα που οι RVs παραμένουν σε ένα σημείο. Τα παραδοσιακά RV κατασκευάζονται για να είναι εν κινήσει. Αποσυνδέετε από τους συνδέσμους σας, συσκευάζετε τα πράγματα σας και χτυπάτε στο δρόμο, όχι τόσο με τα μοντέλα RV του πάρκου. Τα RV μοντέλα park είναι σχεδιασμένα για πιο μακροχρόνια παραμονή. Δεν είναι τόσο κινητό όσο το παραδοσιακό RV .

Πολλοί άνθρωποι θα εξέταζαν τα κινητά σπίτια του μοντέλου πάρκων RV ή τα μικρότερα σπίτια σε τροχούς. Αυτό δεν είναι πολύ μακριά, καθώς πολλοί RV μοντέλο πάρκου περιέχουν πολλές ανέσεις και συνδέονται με τα κανονικά βοηθητικά προγράμματα της πόλης . Τα μεγάλης κλίμακας θέρετρα RV φιλοξενούν αυτούς τους τύπους RV μοντέλων πάρκων για snowbirds ή άλλους που επιθυμούν να προχωρήσουν για μερικούς μήνες κάθε φορά.

Άλλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν RV μοντέλα πάρκου ως σπίτια διακοπών ή αποδράσεις το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε είτε να νοικιάσετε ένα πάρκο RV μοντέλο μακροπρόθεσμα ή εποχικά ή απλά να αγοράσετε ένα εντελώς μαζί με το μέρος που κάθεται σε ένα πάρκο RV ή κάμπινγκ.

Συμβουλευτική συμβουλή: Ανάλογα με τον τύπο του μοντέλου πάρκου στο οποίο επενδύετε, μπορείτε ή δεν θα μπορείτε να το σύρετε σε όλη τη χώρα. Οι περισσότεροι επιλέγουν να το μετακινήσουν μία φορά το χρόνο, το πολύ, με βάση τις προτιμήσεις του snowbirding.

Πλεονεκτήματα των RVs Park Model

Αυτός ο μοναδικός τύπος RV προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις παραδοσιακές μορφές RVing.

Μειονεκτήματα των RVs Park Model

Στο τέλος, τα RV μοντέλα park είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να αποφύγουν τους σκληρούς χειμώνες και να μείνουν για μερικούς μήνες αλλά όχι μια επιθυμητή επιλογή για τους RVers που τους αρέσει να κινούνται. Τα μοντέλα χοιρινού κρέατος θα σας δώσουν πίσω μια όμορφη δεκάρα, οπότε είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνα και να βρείτε την καλύτερη αγορά. Συζητήστε έναν αντιπρόσωπο μοντέλου πάρκου ή ένα θέρετρο RV για να μάθετε εάν ένα μοντέλο πάρκου είναι κατάλληλο για εσάς και την οικογένειά σας.