Πώς να μετατρέψετε τα σημεία American Express σε σημεία Hilton HHonors

Πολλές πιστωτικές κάρτες προσφέρουν αποκλειστικά ταξιδιωτικά οφέλη, καθιστώντας το πιο προσιτό να πάτε στις διακοπές, όσο γνωρίζετε τους καλύτερους τρόπους να κερδίζετε πόντους. Το American Express διαθέτει σπουδαία προγράμματα για τους ταξιδιώτες -ιδιαίτερα τη συνεργασία του με το Hilton. Αυτό καθιστά εύκολη τη μετατροπή των σημείων πιστωτικής κάρτας Amex στα Hilton HHonors Points που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την επόμενη διαμονή σας στο ξενοδοχείο. Μάθετε πώς να κάνετε τον εύκολο διακόπτη με αυτό το εύχρηστο φροντιστήριο.

Τι αξίζουν οι πόντοι

Κάποτε ήταν ότι ένα σημείο ανταμοιβής μέλους της American Express αξίζει 1,5 σημεία Hilton HHonors (λόγος 1: 1,5). Αλλά ξεκινώντας από το 2018, αυτός ο λόγος μεταφοράς έχει πηδήσει για να το κάνει ακόμα πιο αξιόλογο για τους χρήστες του Amex. Τώρα, κάθε σημείο ανταμοιβής Amex αξίζει δύο σημεία Hilton HHonors (λόγος 1: 2).

Πώς να μετατρέψετε τους πόντους

Η μετατροπή των σημείων Amex στα σημεία Hilton HHonors είναι μια πολύ απλή διαδικασία και διαρκεί μόνο 10 λεπτά για να ολοκληρωθεί.

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας American Express.
  2. Μεταβείτε στην "Αμοιβή μέλους".
  3. Κάντε κλικ στο "Χρήση πόντων / Ταξιδιού".
  4. Κάντε αναζήτηση ανά ξενοδοχείο και πατήστε την καρτέλα "Hilton HHonors".
  5. Κάντε κλικ στην καρτέλα "Σημεία Μεταφοράς" (με σαφή επισήμανση). Εισαγάγετε τον αριθμό των σημείων HHonors που χρειάζεστε (πρέπει να μεταφερθείτε σε βήματα των 1.000).
  6. Τα ισοδύναμα σημεία θα μετατραπούν και θα εμφανιστούν σε εσάς. Εάν συμφωνείτε με τους όρους, κάντε κλικ στην εντολή "Έχω διαβάσει τους περιορισμούς" και πατήστε "Μεταφορά αυτού του ποσού".
  1. Από τη σελίδα με το καλάθι αγορών που εμφανίζεται στη συνέχεια, πατήστε "Προχωρήστε στο Checkout".
  2. Εισαγάγετε τον αριθμό ταυτότητας Amex (τον τετραψήφιο αριθμό στο μπροστινό μέρος της κάρτας σας πάνω από τον αριθμό λογαριασμού).
  3. Εισαγάγετε τον αριθμό του Hilton HHonors στην επόμενη σελίδα και πατήστε "Συνέχεια" όταν τελειώσετε.
  4. Εισαγάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας.
  5. Θα μεταβείτε σε μια οθόνη επαλήθευσης για τελική έγκριση. Εγινε!

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν από τη μεταφορά των σημείων

Μπορεί να χρειαστούν περίπου 48 ώρες για να ολοκληρωθεί η μεταφορά, οπότε μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα ή περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή για να εξαργυρώσετε. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι υπάρχει ένα ελάχιστο όριο 1.000 σημείων που απαιτείται για να κάνετε μια μεταφορά και δεν υπάρχουν επιστροφές - μόλις μεταφέρετε ή αγοράσετε πόντους, δεν μπορείτε να επιστρέψετε.

Υποβάλετε αίτηση για κάρτα Hilton American Express

Εάν είστε πραγματικά πιστοί στο μάρκα Hilton, ίσως θελήσετε να επενδύσετε σε μια πραγματική κάρτα μέλους, την οποία διαχειρίζεται η Amex. Ενώ η Hilton και η Citi χρησιμοποιούσαν μια κάρτα με συν-επώνυμα προϊόντα, η συνεργασία αυτή έληξε τον Ιούνιο του 2017, καθιστώντας την Amex τον αποκλειστικό εκδότη πιστωτικών καρτών για το Hilton. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές κάρτες για τις οποίες μπορείτε να υποβάλετε αίτηση: τη βασική κάρτα Hilton Honors, την κάρτα επάνοδος American Honors American Express και την premium κάρτα American Honors American Express Aspire.

Η βασική κάρτα Hilton Honors Card δεν έχει ετήσια αμοιβή και το ευκολότερο και μεγαλύτερο μπόνους σύνδεσης (ξοδεύετε 1.000 δολάρια για τους πρώτους τρεις μήνες συμμετοχής σας και θα λάβετε 50.000 Hilton Honors Points). Ενώ η κάρτα Ascend μεσαίου εδάφους έχει εξαιρετικές αναλογίες επιτοκίων, συμπεριλαμβανομένων 12x βαθμών στις αγορές του Hilton. 6 φορές σε εστιατόρια, σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα των ΗΠΑ. και 3 φορές για όλες τις άλλες αγορές.

Η premium κάρτα Aspire έχει μια ισχυρή ετήσια αμοιβή, αλλά σημαντικά προνόμια, όπως ένα $ 250 ετήσια πίστωση αεροπορικών εταιρειών? $ 250 ετήσια πίστωση Hilton θέρετρο? $ 100 πίστωση ακινήτου σε επιλέξιμες διαμονές δύο ή περισσότερων διανυκτερεύσεων σε Waldorf Astoria και Conrad ξενοδοχεία? και μια ελεύθερη διανυκτέρευση για ένα Σαββατοκύριακο σε ένα ξενοδοχείο Hilton όταν ανοίγετε την κάρτα σας και ένα άλλο κάθε χρόνο μετά την ανανέωση.