Πώληση ενδυμάτων προαιρετικών διακοπών

Υπάρχουν όλα τα είδη ταξιδιωτικών πελατών και μερικοί απλώς επιθυμούν να έχουν προαιρετικά είδη ένδυσης ή να μπορούν να τα βγάλουν όλα, όταν βρίσκονται σε διακοπές. Υπάρχουν είδη ένδυσης προαιρετικά θέρετρα , θέρετρα γυμνιστών ή θέρετρα γυμναστικής. Ενώ από την άλλη πλευρά υπάρχουν θέρετρα του lifestyle ή clubs swinger.

Μερικοί ταξιδιώτες προτιμούν να πάνε "au φυσικά" και σίγουρα δεν είναι swingers. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες πρέπει χωρίς αμφιβολία να έχουν μια ιδέα για το τι ψάχνουν οι πελάτες τους πριν τους αποσταλεί στις διακοπές.

Πολλά ρούχα προαιρετικά θέρετρα γενικά απαιτούν οι επισκέπτες να είναι ντυμένοι, ενώ σε εστιατόρια ή χώρους λόμπι. Ενώ οι γυμνιστές ή τα γυμνιστικά θέρετρα επιτρέπουν συχνά στους επισκέπτες πλήρη γυμνότητα σε όλα τα θέρετρα. Άλλοι ταξιδιώτες μπορεί απλώς να θέλουν την επιλογή να πηγαίνουν άκαρπες. Ανεξάρτητα από αυτό, αυτή η εξειδικευμένη ομάδα μπορεί να είναι μια πολύτιμη πελατεία για ένα πρακτορείο ταξιδίων, αν ένας πράκτορας γνωρίζει τους ενδιαφερόμενους πελάτες.

Οι παραθεριστές που θέλουν απλώς μια προαιρετική ημέρα για ρούχα στην παραλία μπορεί να ζητήσουν ένα πακέτο ξενοδοχείου κοντά σε ένα από αυτά τα είδη ένδυσης προαιρετικές παραλίες που βρέθηκαν στις ΗΠΑ

Μαύρη Παραλία La Jolla, CA. Παρόλο που το γυμνό ήταν απαγορευμένο το 1977, ο νόμος έχει παραβλεφθεί κυρίως και έχει γίνει ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο στην περιοχή του Σαν Ντιέγκο κοντά στο Torrey Pines Golf.

Η παραλία Gunnison, Sandy Hook, NJ, είναι μια πρώην παροπλισμένη στρατιωτική βάση. Όλοι οι αρσενικοί στρατιώτες συνήθιζαν να κλαδεύουν, και λίγο μετά τη λήξη της στρατιωτικής βάσης έγινε το 1972 μια προαιρετική παραλία.

Βρίσκεται σε βολική τοποθεσία απέναντι από το Lower Manhattan, ακόμη και με δρομολόγια πλοίων.

Η παραλία Haulover, στο Μαϊάμι της Φλώριδας, έχει την επιλογή ένδυσης από το 1992, αφού κέρδισε μια μάχη δικαστηρίου για προαιρετικά ρούχα σε αυτή την παραλία. Η περιοχή αυτή έχει καθαριστεί από περιοχή διακίνησης ναρκωτικών σε μια ευημερούσα σημαντική οικονομική ώθηση για το Haulover, ιδίως με την προσθήκη τέλους στάθμευσης.

Το Little Beach, Maui, Χαβάη, είναι ένας ήσυχος όρμος που προστατεύεται από τους βραχώδεις σχηματισμούς, έτσι ώστε να μπορεί να παραμείνει ιδιωτικός για προαιρετικούς λουόμενους. Η παραλία έχει πλάτος μόλις 170 μέτρα, αλλά είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες γυμνές παραλίες στον κόσμο.

Για όσους θέλουν μια πλήρη γυμνιστή ή ενδυμασία προαιρετική παραμονή θέρετρο, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες μπορούν να δουν ένα από αυτά τα πέντε θέρετρα:

  1. Το Caliente Club & Resorts βρίσκεται στην Τάμπα και τη Δομινικανή Δημοκρατία. Το θέρετρο στην Τάμπα προσφέρει στους επισκέπτες ποικιλία καταλυμάτων, όπως βίλες, συγκυριαρχίες, καζίτες και σουίτες ξενοδοχείων. Οι επισκέπτες πρέπει να λαμβάνουν καθημερινή ή ετήσια συνδρομή, καθώς το θέρετρο είναι ιδιωτικό κλαμπ. Η τιμή δωματίου στο Caliente Caribe στο Abreu DR, είναι αποκλειστική. Η τιμή περιλαμβάνει φόρους, τραπεζαρία, κοκτέιλ υψηλής ποιότητας, γυμναστήριο και πολλά άλλα.
  2. Το Desert Sun Resort, ένα μίλι από το Palm Springs, CA, προσφέρει μια απομονωμένη, μη κρίσιμη ατμόσφαιρα μόνο για τα ζευγάρια που επιλέγουν έναν προαιρετικό προορισμό διακοπών για ιματισμό. Υπάρχουν δωμάτια ξενοδοχείων, βίλες και συγκυριαρχίες για να διαλέξετε. Αυτό είναι ένα θέρετρο πλήρους εξυπηρέτησης που προσφέρει πολλές ανέσεις θέρετρου, όπως τένις, κολύμπι και υδρομασάζ. Απαιτείται επίσης μια ιδιότητα μέλους.
  3. Το Hidden Beach Resort, το Au Naturel Club, από το Karisma, είναι ένα πολυτελές πολυτελές θέρετρο γυμνιστών μόνο για ενήλικες, που βρίσκεται περίπου μια ώρα νότια του Κανκούν. Το πολυτελές, απομονωμένο θέρετρο πέντε αστέρων υποστηρίζεται από τη φήμη της μάρκας Karisma Resorts και περιλαμβάνει 42 πολυτελείς σουίτες μπροστά στην παραλία και μια εντελώς ιδιωτική παραλία για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.
  1. Το Hedonism Resort , στην Τζαμάικα, λέει ότι είναι "ένα sandbox για το εσωτερικό παιδί σας, την τροφή για το μυαλό, το πνεύμα και την ψυχή". Τα δωμάτια του θερέτρου διαθέτουν όλα king-size κρεβάτια με καθρέφτη οροφής. Το θέρετρο χωρίζεται στο τμήμα "γυμνό", όπου τα ρούχα είναι προαιρετικά, και η "πλούσια" πλευρά του θέρετρου για την επιλογή των ενδυμάτων των επισκεπτών, με τα δωμάτια να βρίσκονται στην κεντρική παραλία. Το γυμνό δεν επιτρέπεται στους κοινόχρηστους χώρους ή στην κύρια παραλία. Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι σε κάθε τμήμα του θέρετρου.
  2. Το Couples Resorts της Τζαμάικας προσφέρει καλοκαιρινή ηλιοθεραπεία σε ορισμένες από τις παραλίες της. Το ζευγάρι Tower Isle, τα ζευγάρια Sans Sans Souci και τα ζευγάρια Negril προσφέρουν όλες τις προκυμαίες για την ηλιοθεραπεία "au naturel".

Περισσότεροι προορισμοί της Καραϊβικής που προσφέρουν προαιρετικά είδη ένδυσης ή γυμνές παραλίες είναι:

Tour Operators που ειδικεύονται σε γυμνά και ρούχα προαιρετικές εκδρομές:

Επιπλέον ταξιδιωτικές επιχειρήσεις όπως GoGo Worldwide Vacations και Funjet Vacations πωλούν διακοπές σε πολλούς προορισμούς και θέρετρα επίσης.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες δεν πρέπει να παραβλέπουν τα προαιρετικά είδη ρουχισμού ή τον "φυσικό" ταξιδιώτη. Η γνώση της σωστής πελατείας μπορεί να είναι μια κερδοφόρα ομάδα ή μεμονωμένες επιχειρήσεις διακοπών που θα αποκτήσουν.