Πολυ-αθλητικά ταξίδια και διακοπές Διατηρήστε την αδρεναλίνη

Βρείτε ταξίδια που συνδυάζουν πεζοπορία, ποδηλασία, ράφτινγκ και πολλά άλλα.

Οι ταξιδιώτες που ζουν για δραστήριες διακοπές πρέπει να ελέγξουν ορισμένα από τα πολυ-αθλητικά ταξίδια και τις διακοπές που προσφέρουν αυτές οι εταιρείες. Με μερικές από τις εκπληκτικές διαδρομές τους, θα μπορούσατε να συνδυάσετε ενδεχομένως πεζοπορία και θαλάσσιο καγιάκ, για παράδειγμα, ή να κάνετε μια εκδρομή που προσφέρει ποδηλασία βουνού , πεζοπορία και ποταμόπλοιο. Γιατί να μην συνδυάσετε ποδηλασία, πεζοπορία, κανό, καγιάκ ή σερφάρισμα, κολύμβηση με αναπνευστήρα και ποδηλασία;

Οι δυνατότητες είναι σχεδόν ατελείωτες και δεδομένου ότι αυτά τα δρομολόγια στέλνουν ταξιδιώτες σε τόσο διαφορετικές τοποθεσίες όπως τα νησιά Γκαλαπάγκος, Ισλανδία και Ταϊλάνδη, το πιο δύσκολο κομμάτι απλά θα μπορούσε να αποφασίσει πού θέλετε να πάτε και τι θέλετε να κάνετε όταν φτάσετε εκεί.

Η REI Adventures προσφέρει συναρπαστικές αποδράσεις πολλαπλών αθλημάτων

Το REI είναι ένα από τα καλύτερα καταστήματα παιχνιδιών στον κόσμο για τους λάτρεις της περιπέτειας ταξιδιών, οπότε θα είναι εύκολο να παραλάβετε όλα όσα θα χρειαστείτε για να λάβετε μέρος σε ένα από τα πολυ-αθλητικά ταξίδια περιπέτειας της εταιρείας. Το διαδρομικό Multisport της Ταϊλάνδης περιλαμβάνει πεζοπορία, ποδηλασία και καγιάκ στο βόρειο τμήμα της χώρας, καθώς και φερμουάρ μέσα από τις ζούγκλες. Εναλλακτικά, η εκδρομή Νέας Ζηλανδίας για πεζοπορία και καγιάκ προσφέρει και τις δύο δραστηριότητες στο νότιο νησί της χώρας. Η REI προσφέρει πολυάριθμα αθλητικά ταξίδια σε πολλές χώρες του κόσμου και μπορεί να εξοπλίσει κάθε ταξιδιώτη με όλα τα εργαλεία που θα χρειαστεί για να μην επιβιώσει απλά από την ενεργό περιπέτεια, αλλά στην πραγματικότητα παραμένει ασφαλής και άνετη.

Το Austin Adventures επικεντρώνεται στις οικογενειακές πολυ-αθλητικές εκδρομές

Αν ψάχνετε για εκδρομές ταξίδια περιπέτειας τόσο για τον εαυτό σας ή για ολόκληρη την οικογένεια, φροντίστε να ελέγξετε έξω Austin Adventures. Η εταιρεία προσφέρει πολυάριθμα αθλητικά ταξίδια που περιλαμβάνουν ποδηλασία, πεζοπορία, αναρρίχηση, κωπηλασία και ακόμη και ιππασία σε γραφικά μέρη όπως η Αλάσκα, η Κόστα Ρίκα, το Μεξικό, ο Καναδάς και η Κροατία.

Άλλες εκδρομές θα μεταφέρουν τους ταξιδιώτες σε Εθνικά Πάρκα Bryce, Zion και Yosemite, παρέχοντας έναν μοναδικό τρόπο για να εξερευνήσετε αυτούς τους εικονικούς προορισμούς. Το πακέτο περιπέτειας της Ινδίας, για παράδειγμα, προσφέρει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να πετάξουν και να πετάξουν σε όλη τη χώρα.

Εξωτικές περιπέτειες πολλαπλών αθλημάτων με ταξίδια στο βουνό Sobek

Ένας από τους πρωτοπόρους του ταξιδιού για περιπέτεια, το Mountain Travel Sobek είναι διάσημο για τα μοναδικά του ταξίδια στις μακρινές γωνιές του πλανήτη. Αν θέλετε να κάνετε πεζοπορία, να ταξιδέψετε με καμήλα και να ταξιδέψετε σε οχήματα με τετρακίνηση στην έρημο της Σαχάρας της Λιβύης ή να πετάξετε και να καγιάκ στο Εθνικό Πάρκο Glacier Bay της Αλάσκας, το Mountain Travel Sobek καλύπτεται. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά από δρομολόγια πολλαπλών προορισμών σε μέρη όπως η Αργεντινή, η Κένυα και η Τασμανία, πολλά από τα οποία δεν ταιριάζουν με κανένα άλλο ταξιδιωτικό πράκτορα.

Το OARS συνδυάζει Rafting και πολλά άλλα για εκδρομές πολλαπλών αθλημάτων

Αν ψάχνετε για πολυ-αθλητικές περιπέτειες τόσο κοντά στο σπίτι όπως Jackson Hole, Wyoming, ή τόσο μακριά όσο τα Φίτζι, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα OARS. Η εταιρεία δίνει στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να περπατήσουν στα τροπικά δάση και στη συνέχεια να δροσίσουν την εξερεύνηση των υποβρύχιων κοραλλιών στα ανοικτά των ακτών των Φίτζι για παράδειγμα. Ή, trek, καγιάκ, και κολυμπήστε με τα θαλάσσια λιοντάρια στα νησιά Galapagos.

Όπως θα περίμενε κανείς, τα δρομολόγια από το OARS έχουν μια υδάτινη κλίση, αλλά οι ευκαιρίες πολλαπλών αθλημάτων τους αλλάζουν τα πράγματα λίγο, προσθέτοντας πεζοπορία, canyoneering, 4x4-ing και άλλες δραστηριότητες στον κατάλογο.

Εισάγετε τον κόσμο σε εξωτερικούς χώρους

Τα ταξίδια του World Outdoors είναι γεμάτα από δραστηριότητες. Για παράδειγμα, οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν πεζοπορία, ποδήλατο, σχεδία, αναρρίχηση σε βράχους και να κάνουν ορειβασία στο ταξίδι Canyonlands-Arches Multi-Sport στη Γιούτα μόνο. Στη Γουατεμάλα, μπορείτε να κάνετε πεζοπορία, ποδήλατο, καγιάκ, να κάνετε μια περιήγηση με τέντες με φερμουάρ και να κάνετε πολλά περισσότερα. Αυτή η εταιρεία προσφέρει δεκάδες πολυ-αθλητικές περιπέτειες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της αφθονίας στο σπίτι στις ΗΠΑ με αναχωρήσεις σε σχεδόν 20 διαφορετικά κράτη. Με επιλογές για σόλο, ζευγάρια και οικογενειακούς ταξιδιώτες, το World Outdoors προσφέρει κάτι για τον καθένα.

Πολυπολιτισμικά ταξίδια με αναδρομικά δρομολόγια

Το Backroads είναι μια ενεργή ταξιδιωτική εταιρεία που προσφέρει 300 δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων αρκετών συναρπαστικών περιηγήσεων ποδηλασίας και πολυπολιτισμικού ταξιδιού σε όλη την Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια Αμερική και την Αφρική.

Αν θέλετε να παραμείνετε δραστήριοι στις διακοπές σας, τότε θα βρείτε σίγουρα κάτι που σας αρέσει στον κατάλογο Backroads. Το 75% των επισκεπτών του Backroads ταξίδεψαν με Backroads πριν ή παραπέμπονται από έναν φίλο, το οποίο λέει πολλά για το πόσο καλά η εταιρεία λαμβάνεται από τους πελάτες του. Ενώ πολλά από τα ταξίδια επικεντρώνονται στο ποδήλατο, υπάρχουν ακόμα πολλές επιλογές για όσους θέλουν να συνδυάσουν και μερικές άλλες δραστηριότητες.

Με τα πολυπολιτισμικά ταξίδια αυξάνονται σε δημοτικότητα, αυτά είναι μόνο μερικές από τις εταιρείες που προσφέρουν εξαιρετικά δρομολόγια για τους δραστήριους ταξιδιώτες. Οι πιθανότητες είναι, δεν είναι ματ όπου θέλετε να πάτε, θα βρείτε κάποιον που προσφέρει μια επιλογή πολλαπλών σπορ αυτές τις μέρες.