Συναυλία φώτων του Χονγκ Κονγκ

Η έκθεση Symphony of Lights του Χονγκ Κονγκ είναι ο μεγαλύτερος, μόνιμος φωτισμός και ο ήχος του κόσμου, και δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτικό. Χρησιμοποιώντας το δάσος των ουρανοξυστών που περιβάλλουν το λιμάνι Βικτώρια του Χονγκ Κονγκ, η Συμφωνία των Φώτων βλέπει τον παλμό του ορίζοντα και αναβοσβήνει με προβολείς και έγχρωμες ακτίνες που εκπέμπουν μουσική.

Η επίδειξη διαθέτει σχεδόν 50 από τους πιο εικονικούς ουρανοξύστες και κτίρια του Χονγκ Κονγκ και είναι μια προσεκτικά κατασκευασμένη και χορογραφημένη 14λεπτη υπερβολή.

Εάν είστε στην πόλη, είναι πραγματικά ένα must και είναι ένα μεγάλο χτύπημα με παιδιά και ενήλικες όσο.

Η Συμφωνία των Φώτων

Πιθανώς η καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να αποκτήσουν μια εικόνα 360 μοιρών της Συμφωνίας των Φώτων είναι να ενταχθούν σε μία από τις αποκλειστικές κρουαζιέρες στο λιμάνι. Το ενενήντα λεπτό Symphony of Lights Harbour Cruise παίρνει την επίδειξη και προσφέρει επίσης ποτά στο σκάφος. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε ένα ταξίδι στο Star Ferry , το οποίο παύει για λίγα λεπτά ειδικά για να επιτρέψει στους επιβάτες να απολαύσουν την επίδειξη.

Πίσω στην ξηρά, το καλύτερο της επίδειξης λαμβάνει χώρα στο νησί του Χονγκ Κονγκ, οπότε το καλύτερο πλεονέκτημα τελείωσε στο Kowloon. Η Λεωφόρος των Αστέρων, στην άκρη του νερού, προσφέρει μια τέλεια θέα και διαθέτει επίσης μια εκπομπή της αφήγησης και του soundtrack. Μια άλλη καλή επιλογή, και ουσιαστικά λιγότερο συνωστισμένη, είναι η αποβάθρα του Ωκεανικού Σταθμού ακριβώς στα βόρεια του Star Ferry Terminal. Υπάρχει άφθονος χώρος και στις δύο θέσεις και δεν χρειάζεται να φτάσετε νωρίς για να πάρετε ένα καλό σημείο προβολής.

Εάν έχετε ήδη πιάσει την επίδειξη του νησιού του Χονγκ Κονγκ και θέλετε να δείτε την πλευρά Kowloon της δράσης, κατευθυνθείτε προς την πλατεία Golden Bauhina στο Wan Chai, όπου και η μουσική και η αφήγηση μεταδίδονται και μπορείτε να δείτε τον ψηλότερο ουρανοξύστη του Χονγκ Κονγκ ενεργω.

Η παράσταση πραγματοποιείται στις 8 μ.μ. κάθε βράδυ. Οι ομιλητές της αγγλικής γλώσσας θα θελήσουν να πιάσουν την εκπομπή τη Δευτέρα, την Τετάρτη ή την Παρασκευή, όταν η ηχητική λωρίδα διηγείται στα αγγλικά.

Την Κυριακή η αφήγηση είναι στα καντονέζικα και οι υπόλοιπες μέρες στο μανταρίνι.