Πού να πάρετε τις εκπτώσεις στις τιμές εισιτηρίων Disneyland του Χονγκ Κονγκ

Δεν πληρώνετε πλήρη τιμή για να ζήσετε τη μαγεία της Disney

Η αγορά εισιτηρίων για το Χονγκ Κονγκ Disneyland είναι αρκετά απλή, τουλάχιστον σε σύγκριση με τις διασκεδαστικές επιλογές που διατίθενται σε ορισμένα από τα άλλα πάρκα της Disneyland σε ολόκληρο τον κόσμο. Η τυπική τιμή εισιτηρίου του Χονγκ Κονγκ Disneyland είναι αρκετά λογική σε σύγκριση με την τιμή (περίπου $ 100) την ημέρα στο Disney World στο Ορλάντο της Φλώριδας. Το πάρκο προσφέρει διαφορετικά εισιτήρια σε διαφορετικά σημεία τιμών, αλλά συχνά, μπορείτε επίσης να βρείτε καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις πριν καν κάνετε το ταξίδι στο πάρκο.

Εκπτώσεις για εισιτήρια Disneyland του Χονγκ Κονγκ

Μπορείτε να βρείτε φθηνά εισιτήρια για Χονγκ Κονγκ Disneyland. Το πιο αξιόπιστο discounter είναι η China Travel Service. Έχουν ένα μετρητή στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ και αρκετά υποκαταστήματα στο κέντρο του Χονγκ Κονγκ. Τα εισιτήρια των τιμών είναι συχνά HK $ 50-HK $ 100 φθηνότερα από την αγορά εισιτηρίων online ή στο πάρκο. Τα αλιεύματα είναι, πολλές φορές δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες Σαββατοκύριακου από αυτούς τους πωλητές εισιτηρίων, οπότε πρέπει να είστε πρόθυμοι να επισκεφτείτε μια μέρα της εβδομάδας ή να πληρώσετε με την πλήρη τιμή.

Μια άλλη επιλογή για αγορά εισιτηρίων με έκπτωση είναι μέσω του Klook, ενός online μεταπωλητή με περιορισμένο αριθμό περασμάτων το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να αναμένετε να εξοικονομήσετε από 10% ή 15%, κατά μέσο όρο, και τα εισιτήρια εκδίδονται απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο.

Οι τιμές για τα εισιτήρια Disneyland του Χονγκ Κονγκ

Ο ακριβότερος τρόπος για να επισκεφθείτε το πάρκο είναι να αγοράσετε ένα πρότυπο εισιτήριο μιας ημέρας. Αυτά σπάνια μειώνονται όταν αγοράζονται απευθείας μέσω της Disneyland του Χονγκ Κονγκ και οι τιμές του 2018 έχουν ως εξής.

Η αγορά ενός εισιτηρίου διάρκειας δύο ημερών είναι μόνο μερικά δολάρια περισσότερο από ένα εισιτήριο μιας ημέρας. Δεν θα εξοικονομήσετε χρήματα μόνο με την αγορά αυτής της επιλογής, αλλά έχετε την ευελιξία να επισκεφθείτε σε δύο συνεχόμενες ημέρες ή σε άλλη χρονική στιγμή εντός επτά ημερών από την πρώτη σας επίσκεψη.

Το Magic Access Passes

Τα ετήσια δελτία είναι τα οικονομικότερα εισιτήρια που προσφέρει η Χονγκ Κονγκ Disneyland, αλλά θα πρέπει να περάσετε τουλάχιστον τρεις μέρες στο πάρκο για να αξίζει τα χρήματά σας. Τα περάσματα ονομάζονται Magic Access και μπορούν να αγοραστούν online και στο πάρκο. Αυτά τα περάσματα περιλαμβάνουν επίσης εκπτώσεις σε διαμονή του Χονγκ Κονγκ Disneyland Hotel , οπότε φροντίστε να ελέγξετε αν το επιθυμητό σας ξενοδοχείο βρίσκεται στη λίστα πριν από την κράτηση.

Με το Silver Magic Access Pass, θα έχετε 220 ημέρες πρόσβασης στο πάρκο με αυτό το πέρασμα, αλλά δεν περιλαμβάνει σαββατοκύριακα ή αργίες. Οι κάτοχοι ασημένιας κάρτας Magic Access λαμβάνουν το 10% από τα εμπορεύματα του πάρκου και το 15% των διανυκτερεύσεων στα ξενοδοχεία του Χονγκ Κονγκ Disneyland.

Το Gold Magic Access Pass σας δίνει 340 ημέρες πρόσβασης στο πάρκο, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων Σαββατοκύριακων, αλλά όχι αργιών. Μπορείτε επίσης να πάρετε το 10% από τα εμπορεύματα πάρκο, 20% έκπτωση παραμένει στα ξενοδοχεία Disneyland του Χονγκ Κονγκ, δωρεάν πάρκινγκ και πολλά άλλα.

Για τους αληθινούς οπαδούς της Disney που επιθυμούν να επιλέξουν να επισκέπτονται κάθε μέρα του έτους, το Platinum Magic Pass σας δίνει το δικαίωμα να λάβετε ένα εισιτήριο 365 ημερών. Θα λάβετε επίσης δωρεάν χώρο στάθμευσης, δωρεάν δείπνο σε μπουφέ για τα γενέθλιά σας, online κρατήσεις θέσεων για τον Mickey και το Wondrous Book και πολλά άλλα.

Το Πεκίνο της Magic Access στο Πεκίνο του Χονγκ Κονγκ

Οι εκπτώσεις δεν προσφέρονται συνήθως για τους κατοίκους της περιοχής για εισιτήρια πάρκων ενός ή δύο ημερών, ωστόσο, οι κάτοικοι του Χονγκ Κονγκ λαμβάνουν μειωμένες τιμές για τα ετήσια μαγιό περάσματα.

Οι κάτοικοι περάσματα έχουν όλα τα ίδια οφέλη και περιορισμούς όπως και οι μη μόνιμοι κάτοικοι Magic Access, αλλά με ακόμα πιο μειωμένο ρυθμό.

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το Χονγκ Κονγκ Disneyland