Αγοράζοντας Marijuana Edibles στο Ντένβερ

Πολύ περισσότερο από τα καφέ Brownies

Μεγάλο μέρος της διαφημιστικής εκστρατείας σχετικά με την ψυχαγωγική μαριχουάνα στο Κολοράντο αφορούσε το ευρύ φάσμα των διαθέσιμων προϊόντων κάνναβης. Για όσους δεν απολαμβάνουν το κάπνισμα, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για να δοκιμάσετε τη χαρά της κάνναβης. Μεταξύ των πιο δημοφιλών προϊόντων είναι τα τρόφιμα με τροφοδοσία THC. Ωστόσο, αυτά τα βρώσιμα προϊόντα δεν είναι σαν τα brownies που χρησιμοποιήσατε για να ψήσετε στο κολέγιο.

Μαριχουάνα υγιεινό

Τα φαγητά έρχονται σε πολλές διαφορετικές μορφές, όπως τα ψημένα αγαθά, τα καρυκεύματα, οι κολοκύθες, οι ράβδοι σοκολάτας, οι κόκκοι granola και οι σόδες. Πολλά από αυτά τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας και νόστιμα όπως οτιδήποτε αγοράζετε στο τοπικό αρτοποιείο σας, αλλά με μια μικρή επίγευση.

Τα Edibles παρουσιάζουν μια νέα, μοναδική εμπειρία. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε πριν καταναλώσετε ένα βρώσιμο, ειδικά αν επισκέπτεστε ένα φαρμακείο για πρώτη φορά στο Ντένβερ.

Cheeba Chews

Ένα από τα πρώτα βρώσιμα που έρχονται στην ιατρική σκηνή μαριχουάνας ήταν η Cheeba Chews, η οποία κέρδισε στο Κύπελλο Cannabis High Times για βρώσιμα βρώσιμα. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε σε γεύσεις Sativa, Indica και Hybrid και πωλούνται ανάμεσα σε αρκετούς άλλους τύπους μαγειρεμένων μαριχουάνα στο Ganja Gourmet, που βρίσκονται στο 1810 S. Broadway στο Ντένβερ.

Πάρτε μερικές μαγειρικές μαριχουάνα μαθήματα

Με την αναψυχή μαριχουάνα, πολλά μαθήματα - συμπεριλαμβανομένων των μαγειρικών - κάνουν ντεμπούτο που διδάσκουν πώς να μαγειρεύουν με κατσαρόλα.

Σε αυτές τις μαθήματα μαγείρεμα 4/20, θα μάθετε πώς να κάνετε τα πάντα, από το βουτυρόγαλα που έχει εγχυθεί με κάνναβη, ή από τον κουμπαρά, στο scampi που χρησιμοποιεί μαριχουάνα. Αν έχετε τα μουντζίνια, είστε έτοιμοι με τις συνταγές jalapeno poppers και muffin κολοκύθας.

Τα Edibles είναι ισχυρά

Ενώ οι χρήστες που καπνίζουν μαριχουάνα έχουν κάποιο έλεγχο για το πόσο ψηλά, τα βρώσιμα δεν προσφέρουν πάντα την ίδια πολυτέλεια.

Η δοσολογία της THC σε βρώσιμα προϊόντα ποικίλει και δεν υπάρχουν δύο προϊόντα τα ίδια. Ακριβώς επειδή ένας χρήστης δεν αισθάνεται τις επιπτώσεις ενός cookie κατσαρόλας την πρώτη φορά που το δοκιμάζει, δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι ισχυρότερη την επόμενη φορά.

Τα προϊόντα περιέχουν πολύ μεγάλες δόσεις και δεν πρέπει να τρώγονται στο σύνολό τους ταυτόχρονα. Μερικά τσιμπήματα από ένα ψημένο αγαθό ή μερικά κομμάτια καραμελών μπορεί συχνά να είναι αρκετά για να πάρουν πολύ ψηλά. Ρωτήστε τον οικοδεσπότη σας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, αλλά συνειδητοποιήστε την ισχύ των βρώσιμων πριν τις καταναλώσετε σε μεγάλες ποσότητες.

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να αισθανθείτε τις επιπτώσεις ενός βρώσιμου προϊόντος. Αφού καταναλώσετε ένα βρώσιμο, περιμένετε τουλάχιστον 45 λεπτά για να χτυπήσετε τα αποτελέσματα. Εάν ακόμα δεν αισθάνεστε τα αποτελέσματα των εδώδιμων μετά από δύο ώρες, σκεφτείτε να καταναλώσετε λίγο περισσότερο από το προϊόν. Εάν έχετε περιμένει δύο ώρες και ακόμα δεν αισθάνεστε τίποτα, θα μπορούσατε να καταναλώσετε ένα αδύναμο προϊόν. Ωστόσο, οι παραγωγοί εργάζονται για να διασφαλίσουν ότι όλα τα προϊόντα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Μην καταναλώνετε αλκοόλ μετά τη λήψη ενός βρώσιμου φαγητού και μην οδηγείτε.

Κρατήστε τα φαγητά μακριά από τα παιδιά

Ενώ μπορεί να φανεί προφανές, είναι απαραίτητο να τονιστεί η σημασία της διατήρησης των βρώσιμων προϊόντων μακριά από παιδιά. Ένα μεγάλο μέρος της συζήτησης σχετικά με τη νομιμοποίηση στο Κολοράντο περιβάλλει την αυξημένη χρήση μεταξύ των νέων.

Εάν τα παιδιά σας τρώνε ένα φαγητό που αφήνετε έξω, σχεδόν αναμφισβήτητα θα οδηγήσει σε ένα ταξίδι στην αίθουσα έκτακτης ανάγκης ή μια κλήση για δηλητηρίαση. Με υπεύθυνη κατανάλωση βρώσιμων προϊόντων, βοηθάτε να διασφαλίσετε ότι η μαριχουάνα αναψυχής παραμένει νόμιμη.

Τα δημοφιλή βρώσιμα εμπορικά σήματα περιλαμβάνουν φανταστικά, Edi-pure και Mountain High Suckers

Εάν επισκέπτεστε τον Απρίλιο, μην χάσετε την εορτασμό των 4/20 του Ντένβερ για τους λάτρεις της μαριχουάνα που θα συγκεντρωθούν στη Μίλη Υψηλή Πόλη.