Τα 5 πιο cool Dispensaries στο Ντένβερ

Ο ποταμός του τουρισμού ακμάζει στην πόλη Mile High - η οποία, ας πούμε απλά, είναι ένα απλό ψευδώνυμο. (Πραγματικά, όμως, το Ντένβερ ονομάζεται Mile High City επειδή το υψόμετρο είναι 5.280 πόδια, ή "ύψος μιλίων").

Ενώ περισσότερες πολιτείες νομιμοποιούν τη μαριχουάνα, το Ντένβερ παραμένει πρωταρχικός προορισμός για όσους θέλουν να μολύνουν. Σε σύγκριση με το Κολοράντο, οι νόμοι για τη χρήση μαριχουάνας στην Ουάσινγκτον, όπου η ψυχαγωγική γλάστρα είναι επίσης νόμιμη, είναι πολύ πιο αυστηρές και θα δυσκολευτείτε να βρείτε τα ξενοδοχεία και η διαφήμιση της Airbnb ως 4/20-φιλικά όπως αυτά που κάνετε εδώ.

Και, ίσως έχετε ακούσει ότι το Ντένβερ έχει περισσότερα καταστήματα ποτ στην πόλη από ό, τι κάνει τις θέσεις του Starbucks. Είναι αλήθεια. Σύμφωνα με μια αναφορά από το Rocky Mountain PBS I-News, η πόλη έχει περίπου 150 φαρμακεία, που είναι περισσότερο από τριπλάσιο από τα καταστήματα Starbucks.

Έτσι, εάν το ταξίδι σας στο ταξίδι περιλαμβάνει το κάπνισμα ενός doobie στο Ντένβερ, ίσως να αναρωτιέστε ποιο ιατρείο θα χτυπήσει επάνω; Έχουμε χαρτογραφήσει μερικά από τα καλύτερα φαρμακεία για τους επισκέπτες και εκείνους στο Κολοράντο που είναι νέοι στη σκηνή μαριχουάνας.