Φθινόπωρο Κάμπινγκ στο Βερμόντ

Οδηγός για τους καλύτερους χώρους για κατασκήνωση στην VT καθώς αλλάζουν τα φύλλα

Το Βερμόντ προσφέρει κάθε πιθανό επίπεδο άνεσης όταν πρόκειται για κατασκήνωση, από απομακρυσμένο backpacking έως άνετα άπαχο-tos στα κρατικά πάρκα σε κατασκήνωση RV με εγκαταστάσεις πλυντηρίων. Καθώς τα φύλλα του φθινοπώρου αρχίζουν να σκαρφαλώνουν, μετατρέποντας τα πράσινα βουνά σε αποχρώσεις χρυσαφένιας κεχριμπάρι, πολλά κατασκήνωση κλείνουν, και οι εποχές του κυνηγιού ανοιχτές αφήνοντας λαούς να αναρωτιούνται: Πού είναι η καλύτερη κάμψη πτώσης;

Μέχρι στιγμής, το καλύτερο κάμπινγκ στο κράτος είναι στα κρατικά πάρκα του Βερμόντ.

Υπάρχουν περισσότερα από 55 κρατικά πάρκα διασκορπισμένα σε όλες τις περιοχές του Βερμόντ και πάνω από το μισό προσφέρουν κατασκήνωση από την Ημέρα Μνήμης έως την Ημέρα Εργασίας. Μια χούφτα campgrounds λειτουργούν μέσω του Σαββατοκύριακου Ημέρα του Κολόμβου , και ένα επιλεγμένο πέντε είναι ανοιχτό για κάμπινγκ μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου:

Κρατικό Πάρκο Gifford Woods

Το Gifford Woods State Park προσφέρει συνήθως μερικά από τα καλύτερα χρώματα πτώσης του κράτους, με τις πρωταρχικές πολλαπλές αναβαθμίσεις του δάσους που βρίσκονται στη βάση των βουνών Killington και Pico. Σε βολική τοποθεσία μεταξύ των διαδρομών Appalachian και Long Trails, το Gifford Woods περιλαμβάνει 22 σκηνές / ρυμουλκούμενα, 20 άφθονες και τέσσερις καμπίνες, καθώς και ένα σπάνιο κομμάτι παλαιών φυτών σκληρού ξύλου.

Νομ Κρατικό πάρκο των λαθρεμπόρων

Βρίσκεται στο Stowe κοντά στο Bingham Fall, 2 μίλια από το ιστορικό, 1.000-πόδια στενό ορεινό περπάτημα του ίδιου ονόματος, Smugglers 'Notch State Park έχει 20 θέσεις σκηνή και 14 άπαχο-tos. Το πάρκο προσφέρει ένα παρθένο, ορεινό περιβάλλον της δικής του, με άμεση πρόσβαση στο φύλλωμα θάλασσας της Stowe .

Quechee State Park

Το κάμπινγκ στο πάρκο Quechee State Park βρίσκεται στην περιοχή της πρώην περιοχής αναψυχής ενός μάλλινου μύλου, το οποίο τροφοδοτείται από τα νερά που ρέουν μέσα από το βαθύτερο φαράγγι Quechee Gorge-Βερμόντ. Το Quechee's Connecticut River Valley τοποθεσία και η εγγύτητα στα νερά του φαραγγιού 165 ποδιών κάτω από τη διαδρομή 4 στον ποταμό Ottauquechee προσφέρουν εκπληκτική θέα στο φύλλωμα.

Το κάμπινγκ είναι απλωμένο ανάμεσα σε εκπληκτικά πεύκα και είναι εξοπλισμένο με 45 σκηνές / ρυμουλκούμενα και επτά φουσκωτά.

Underhill State Park

Hike υψηλότερη κορυφή του Βερμόντ για την πιο δραματική θέα φύλλωμα πτώση, και στρατόπεδο στο Underhill State Park, που βρίσκεται στο 39.837 στρεμμάτων Mt. Mansfield State Forest. Τέσσερα μονοπάτια κορυφής κορυφογραμμών αρχίζουν στο πάρκο, κάνοντας για πολλαπλές διαδρομές μέσα και έξω για μια ποικιλία επιλογών πεζοπορίας γύρο-ταξίδι. Υπάρχουν δύο περιοχές ομαδικής κατασκήνωσης, καθώς και επιπλέον 11 θέσεις σκηνή και έξι άπαχο-tos, με το υψόμετρο καθιστώντας τις μεμονωμένες τοποθεσίες πεζοπορία μόνο.

Mt. Ascutney State Park

Mt. Ascutney State Park στο Windsor, Βερμόντ, διαθέτει μερικές από τις καλύτερες πέτρινες κατασκευές από το Civil Civil Conservation Corps στη δεκαετία του 1930. Ένας δρόμος κορυφής και μια διαδρομή με βόλτες οδηγούν στον διάσημο πυρκαγιά του πάρκου και όλο το πάρκο προσφέρει πανοραμική θέα. Υπάρχει επίσης ένα σημείο εκτόξευσης. Οι χώροι κατασκηνώσεων-39 σκηνές / ρυμουλκούμενα και 10 φτωχοί-δάχτυλα-είναι δάση.

Κανόνες για κρατικά πάρκα μετά την 1η Νοεμβρίου

Μετά τις 14 Οκτωβρίου, αυτά τα πάρκα είναι επίσημα κοντά. Ωστόσο, την 1η Νοεμβρίου, όλα τα πάρκα του Βερμόντ ξεκινούν τις χειμερινές τους εποχές, με ελεύθερη πρόσβαση και ισχύουν εντελώς οι κανόνες Αφήστε χωρίς ίχνος. Ο χώρος στάθμευσης είναι έξω από τις κύριες πύλες (καθώς οι πύλες είναι κλειδωμένες) και μακριά από οποιουσδήποτε δρόμους.

Δεν υπάρχει τρεχούμενο νερό ούτε τουαλέτες, και επιτρέπεται το κυνήγι στα πάρκα, γι 'αυτό πρέπει να λαμβάνονται προφυλάξεις. Τα κρατικά πάρκα του Βερμόντ ζητούν από τους ενδιαφερόμενους κατασκηνωτές να υποβάλουν αίτηση για κατασκήνωση εκτός εποχής.

Μερικά από τα Vermont State Parks προσφέρουν απομακρυσμένη κατασκήνωση κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής περιόδου - το καλύτερο που υπάρχει σε ορεινές λίμνες με ρουστίκ άπαχο σπίτια με πρόσβαση σε κανό, καγιάκ ή πεζοπορία. Η λίμνη Osmore και η λίμνη Kettle Pond, και οι δύο με καταχώριση στο New Discovery State Park στο δάσος Groton State, προσφέρουν άψογη μεταφορά / διεξαγωγή (τόσο σκουπιδιών όσο και νερού) κατασκηνώσεων. Βορειότερα στο Hyde Park, τα απομακρυσμένα κάμπινγκ για πρόσβαση στο νερό μπορούν επίσης να βρεθούν στο Green River Reservoir. Το απομακρυσμένο κάμπινγκ στα Vermont State Parks τελειώνει το Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Κολόμβου, αλλά στη συνέχεια ανοίγει και πάλι πίσω από την 1η Νοεμβρίου με τις ίδιες απαιτήσεις εκτός Camping.

Επιλογές διαθέσιμες όλο το χρόνο

Για απόλυτη απρόσκοπτη πρόσβαση, το κάμπινγκ στο Green Mountain National Forest είναι διαθέσιμο όλο το χρόνο και χωρίς χρέωση. Η Silver Lake είναι μια απομονωμένη λίμνη που βρίσκεται μπροστά από τους καταρράκτες της Lana στη διαδρομή 53 μεταξύ Brandon και Middlebury, με πρωτόγονες κατασκηνωτικές εκδρομές προσβάσιμες με ποδήλατο βουνού ή ποδήλατο διασκορπισμένες γύρω από τις ακτές της. Στο Νότιο Βερμόντ, το Grout Pond στο West Wardsboro βρίσκεται σε μια περιοχή αναψυχής 1.600 στρεμμάτων, με κατασκήνωση για κάμπινγκ και μερικές τοποθεσίες προσβάσιμες με κανό.

Το Δασικό και Αγροτικό Κέντρο Merck στην οροσειρά Taconic Mountain στο Rupert, Vermont, προσφέρει μια εντυπωσιακή συλλογή ρουστίκ καμπίνων που διατίθενται όλο το χρόνο. Όλες οι καμπίνες είναι πεζοπορία, είναι εξοπλισμένες με ξυλόσομπα και απαιτούν ελάχιστη διαμονή δύο νυχτών. Οι χώροι σκηνών και τα καταφύγια είναι επίσης διάσπαρτα γύρω από τα 3.100 στρέμματα διατηρητέου και διατηρημένου τοπίου εργασίας.

Για μια μοναδική εμπειρία, δοκιμάστε να νοικιάσετε ένα yurt! Maple Wind Farm, που βρίσκεται 25 μίλια νοτιοανατολικά του Burlington στο Huntington ενοικιάζει δύο yurts 24 ποδιών, το καθένα μπορεί να κοιμηθεί 10 άτομα.

Οι ποδηλάτες βουνών μπορούν να πετάξουν στο Millstone Hill, ένα μονοπάτι με έκταση 1.500 στρεμμάτων, μέσα σε και γύρω από τα εγκαταλελειμμένα λατομεία γρανίτη στο Barre και κατασκήνωση τη νύχτα σε μια συλλογή θέσεων σκηνών στο ακίνητο, διαθέσιμες μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Το Apple Island Resort στο Νότιο Ηρώο, το Βερμόντ, είναι ένα θέρετρο κατασκήνωσης RV που ενεργεί ως πύλη για τα νησιά Champlain, ένα κρυφό κόσμημα στη βορειοδυτική γωνία του Βερμόντ. Το θέρετρο απευθύνεται σε μεγάλους οχηματαγωγούς αλλά προσφέρει επίσης κάμπινγκ, καμπίνες και εξοχικές κατοικίες. Η θέα της λίμνης Champlain δεν είναι καθόλου, και η κάμπινγκ τρέχει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου: αργότερα από πολλά άλλα κατασκήνωση τύπου RV. Επιπλέον, αυτό περιλαμβάνει γήπεδο γκολφ.

Αν ψάχνετε για μια από τις καλύτερες επιλογές κατασκήνωσης στο Stowe, το Gold Brook Campground στο Nichols Lodge είναι ανοιχτό όλο το χρόνο για κατασκήνωση RV και σκηνής ή δωμάτια στο καταφύγιο-αν θέλετε τη εμπειρία και την ομορφιά της κατασκήνωσης με πτώση επιπλέον ανέσεις.