Γιατί πρέπει να σφραγίσετε ραφές σκηνής

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε μετά τη δημιουργία της σκηνής σας

Ερώτηση: Πρέπει να σφραγίσω τις ραφές σκηνών;

Απάντηση: Όταν αγοράζετε μια νέα σκηνή , οι ραφές δεν είναι σφραγισμένες. Εάν χρησιμοποιείτε αυτή τη σκηνή χωρίς να σφραγίζετε τις ραφές, θα γίνουν φυτίλια που επιτρέπουν στο νερό να εισχωρήσει στη σκηνή. Δεν χρειάζεται να βροχή για να συμβεί αυτό. Η πρωινή δροσιά θα έχει την ίδια συνέπεια. Μπορείτε να στεγανοποιήσετε τις ραφές σκηνών πολύ εύκολα.

  1. Αγοράστε ένα μπουκάλι σφραγιστή ραφής για μερικά δολάρια σε ένα κατάστημα αθλητικών ειδών.

  1. Τοποθετήστε τη σκηνή σας έξω σε μια ξηρά ηλιόλουστη μέρα.

  2. Το σφραγιστικό ραφής έρχεται σε μια φιάλη με κορυφή εφαρμογέα. Ανακινήστε το μπουκάλι, ανοίξτε το καπάκι και εφαρμόστε το σφραγιστικό ραφής σε όλα τα σπειρώματα (μέσα και έξω) ενώ η σκηνή είναι τοποθετημένη.

  3. Αφήστε το σφραγιστικό να στεγνώσει για λίγες ώρες.

  4. Επαναλάβετε την εφαρμογή και αφήστε τις ραφές να στεγνώσουν σχολαστικά.

  5. Μην ξεχάσετε επίσης να σφραγίσετε τις ραφές στο βρόχο σας.

Αυτή η διαδικασία ολοκληρώνει δύο εργασίες. Όχι μόνο βοηθά στην αδιάβροχη σκηνή σας, αλλά σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε πώς να το ρυθμίσετε . Ποτέ μην πάτε κάμπινγκ με μια νέα σκηνή που δεν έχει σφραγιστεί ραφή ή μια που δεν έχετε ασκήσει την εγκατάσταση. Αν κάμπινγκ πολύ, είναι μια καλή ιδέα να ξανακλείσετε τις ραφές κάθε χρόνο.

Οι σκηνές ποιότητας έρχονται με ραφές που είναι εργοστασιακά ταινίες, το οποίο δεν είναι το ίδιο με σφραγισμένο. Οι κολλημένες ραφές έχουν αδιάβροχο υλικό τοποθετημένο ανάμεσα σε επικαλυμμένες ραφές, οι οποίες στη συνέχεια είναι διπλές ραφές. Αυτή η τεχνική ραφής προσθέτει στη δύναμη της ραφής και βοηθά στην εξάλειψη τυχόν κενών όταν τεντώνεται η σκηνή.

Αυτές οι ραφές θα είναι πιο ανθεκτικές στο νερό από τις κανονικές ραφές, αλλά δεν είναι αδιάβροχες. Οι ραφές θα πρέπει να σφραγιστούν ακόμη για να εξασφαλιστεί η καλύτερη αδιάβροχη προστασία.

Παραδείγματα σφραγίδων ραφής σκηνών: