Λίστα ελέγχου για το κιτ πρώτων βοηθειών σας στο κάμπινγκ

Το να έχετε ένα κιτ πρώτων βοηθειών όταν πετάτε ή κάμπινγκ είναι απαραίτητο. Αν καταλήξετε πραγματικά χρειάζονται, θα χαρούμε να έχετε φέρει ένα πλήρες κιτ για το ύπαιθρο.

Φανταστείτε αυτό. Έχετε φτάσει στο κάμπινγκ και έστειλε τα παιδιά μακριά για να παίξει δίπλα στην λίμνη ενώ κάνατε στρατόπεδο. Βάζετε τη σκηνή και οργανώνετε την κουζίνα του στρατοπέδου. Τα παιδιά βρίσκουν μερικά βράχια να πετάξουν στο νερό και τρέχουν εμπρός και πίσω στην ακτή.

Ένα απλό ταξίδι και πτώση μπορεί να μοιάζει και να κόβει ένα γόνατο, το οποίο μπορεί να μην φαίνεται τόσο κακό, αλλά όταν προσθέτετε κάποια βρωμιά τα πράγματα αλλάζουν. Ένα τσίμπημα μελισσών ή αλλεργική αντίδραση σε ένα τσίμπημα μπορεί να μην αισθάνεται καλά, αλλά μπορεί εύκολα να αποκατασταθεί με κάποια φαρμακευτική αγωγή.

Είναι κατά τη διάρκεια αυτών των ευτυχισμένων στιγμών στο campground ότι έχουμε την τάση να πάρει ενθουσιασμένοι και κάπως επιρρεπείς σε αυτές τις μικρές ατυχίες, όπως γρατζουνιές και μικρές περικοπές, κινώντας όλο το εργαλείο και την εγκατάσταση εξοπλισμού. Εάν σχεδιάζετε να ξοδέψετε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, θα θελήσετε να φροντίστε να φέρετε μερικές πρώτες βοήθειες πρώτων βοηθειών κάμπινγκ. Να είστε προετοιμασμένοι για ατυχήματα κάμπινγκ με ένα καλά εξοπλισμένο κιτ πρώτων βοηθειών.

Αν ψάχνετε για μια πλήρη λίστα ελέγχου πρώτων βοηθειών κατασκήνωσης το βρήκατε. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πακέτο πρώτων βοηθειών με λίγα αντικείμενα ή να αγοράσετε ένα βασικό κιτ πρώτων βοηθειών από το τοπικό φαρμακείο σας και να προσθέσετε μερικά στοιχεία ειδικά για την περιπέτεια κάμπινγκ.

Ένα καλά εξοπλισμένο κιτ πρώτων βοηθειών για κατασκήνωση περιλαμβάνει:

Πρόσθετα στοιχεία:

Τι είδους ατυχήματα πρέπει να προβλέπετε ενώ κάνατε camping; Λοιπόν, υπάρχουν πάντα οι περιστασιακές περικοπές, γρατζουνιές και γρατζουνιές. Παίζουμε σε εξωτερικούς χώρους τώρα, και οι κοινές δουλειές κάμπινγκ μπορεί να είναι επικίνδυνες. Πεζοπορία με βούρτσα, αγκάθια ή κάκτους. το μαγείρεμα σε εξωτερικούς χώρους ή γύρω από φωτιές φωτιάς. και εκθέτοντας τον εαυτό μας στα στοιχεία και τα έντομα είναι μόνο μερικά παραδείγματα των υπαίθριων δραστηριοτήτων που απαιτούν την προσοχή μας. Να είστε προετοιμασμένοι και να ξέρετε τι να κάνετε σε μια έκτακτη ανάγκη.

Για να διορθώσετε τις περικοπές, τις γρατζουνιές και τις γρατζουνιές, συμπεριλάβετε μια ποικιλία επίδεσμων και επίσης διαθέτετε αντισηπτικά μαντηλάκια και κρέμα αντιβιοτικών. Το υπεροξείδιο του υδρογόνου έρχεται στο χέρι για το πλύσιμο των τεμαχίων και ένα αλατούχο διάλυμα είναι μια μεγάλη ανακούφιση για το ξέπλυμα των ματιών εάν συμβεί να καθίσετε πολύ κοντά σε μια φωτιά στο τραπέζι και να πάρετε στάχτες ή στάδια σε αυτά. Οι συμβουλές Q και η λύση ανακούφισης του υγρού πόνου είναι χρήσιμες για τσιμπήματα ή μικρές περικοπές και γρατζουνιές. Οι λαβίδες είναι χρήσιμες για την αφαίρεση των αγκάθων και των θρυαλλίδων, και το ψαλίδι ή το μαχαίρι θα σας βοηθήσουν να κόψετε ταινία και δέστρες. Μην ξεχνάτε την τυλενόλη και την ασπιρίνη για πονοκεφάλους και ανακούφιση εσωτερικού πόνου και για τα εντερικά προβλήματα περιλαμβάνονται κάποια φάρμακα για το ανοσολογικό φάρμακο ή άλλα φάρμακα κατά της διάρροιας.

Άλλα στοιχεία που μπορούν να ληφθούν υπόψη είναι το σπρέι ανακούφισης από τον ήλιο, κατά προτίμηση η λύση Aloe Vera, το Chapstick για τα χείλη, το οξείδιο του ψευδαργύρου για την προστασία του δέρματος, η κρέμα καύσης και, ενδεχομένως, το κιτ φιδιών. Ένα multi-εργαλείο Leatherman έρχεται σε πρακτικό για σχεδόν οποιαδήποτε κατάσταση και μπορεί επίσης να είναι μια ωραία προσθήκη στο κιτ σας.

Ως τελική συμβουλή, φροντίστε να ελέγχετε το κουτί πρώτων βοηθειών ετησίως και να τροφοδοτείτε τυχόν εξαντλημένα ή ξεπερασμένα φάρμακα και προμήθειες. Και μην ξεχνάτε να παίρνετε πάντα ένα καλά εξοπλισμένο κιτ πρώτων βοηθειών κάθε φορά που πηγαίνετε κάμπινγκ. Τώρα που έχετε ένα κιτ πρώτων βοηθειών για εγγραφή έτοιμο για την επόμενη περιπέτεια σας, επανεξετάστε το υπόλοιπο της πλήρους λίστας ελέγχου κατασκήνωσης μας, ώστε να μην αφήνετε ουσιώδη αντικείμενα στο σπίτι.

Ενημερώθηκε από τον εμπειρογνώμονα Camping Monica Prelle