Ο πλήρης κατάλογος ελέγχου κατασκήνωσης σας

Μια ολοκληρωμένη λίστα με τα εργαλεία που πρέπει να πάτε κάμπινγκ.

Έτσι θέλετε να πάτε κάμπινγκ, αλλά δεν είστε σίγουροι τι να συσκευάσετε για το ταξίδι σας. Μην ανησυχείτε ότι καλύψατε με μια πλήρη λίστα με τα περιεχόμενα για κάμπινγκ. Αυτή είναι μια λίστα ελέγχου κάμπινγκ των βασικών και προαιρετικών εξοπλισμού κάμπινγκ να εξετάσει το ενδεχόμενο συσκευασίας για το επόμενο ταξίδι κάμπινγκ σας. Όχι κάθε τροχόσπιτο θα χρειαστεί κάθε στοιχείο σε αυτή τη λίστα. Η λίστα ελέγχου των κατασκηνωτικών μηχανημάτων μας προορίζεται να είναι υπερσύγχρονη, επομένως εξετάστε τα αντικείμενα και λάβετε αποφάσεις σχετικά με το τι εξοπλισμό κατασκήνωσης είναι κατάλληλο για εσάς.

Φύλαξη και κρεβάτι (βασικά στοιχεία)

Το καταφύγιο κατασκήνωσης είναι αυτό που θα σας προστατεύσει από τα στοιχεία, ενώ κοιμάται στο μεγάλο ύπαιθρο. Και το κρεβάτι σας θα σας κρατήσει ζεστό και άνετο ενώ κοιμάστε. Αυτά είναι τα βασικά βασικά που θα χρειαστείτε για το καταφύγιο και την κρεβατοκάμαρά σας.

Καταφύγιο και κρεβάτι (προαιρετικά)

Τα βασικά στοιχεία που αναφέρονται παραπάνω, αλλά υπάρχουν μερικά επιπλέον πράγματα που ίσως σας αρέσουν για το καταφύγιο και το κρεβάτι σας για να είστε πιο άνετα όταν πηγαίνετε κάμπινγκ.

Μαγειρική και τραπεζαρία (βασικά προϊόντα)

Το μαγείρεμα στο κάμπινγκ είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για το κάμπινγκ. Ή ίσως φαγητό, αλλά θα χρειαστείτε μερικά πράγματα για να μαγειρέψετε και να έχετε ένα άνετο και ευχάριστο ταξίδι κάμπινγκ.

Μαγειρική και τραπεζαρία (έξτρα)

Μπορείτε να κρατήσετε την κάμπινγκ σας απλή ή να φέρετε μερικά επιπλέον μαγειρικά σκεύη για το είδος των γευμάτων ή το μαγείρεμα που απολαμβάνετε.

Τα πρόσθετα είναι ακριβώς αυτά, περιττά στοιχεία, αλλά τα πράγματα που μπορεί να θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο συσκευασίας.

Στοιχεία κουτιού τσοκ

Το κουτί chuck, ή η κάβα κουζίνας, είναι τα βασικά συστατικά και προμήθειες που θα θέλετε να φέρετε για ένα ταξίδι κάμπινγκ.

Διαβάστε προσεκτικά αυτή τη λίστα και ελέγξτε τη συσκευασία σας δύο φορές επειδή αυτά είναι μερικά από τα αντικείμενα που πιθανότατα θα ξεχάσετε να συσκευάσετε και πραγματικά θα επιθυμούσατε να έχετε κάποτε κάνατε κάμπινγκ

Κουτί πρώτων βοηθειών

Με το θαύμα του μεγάλου ύπνου έρχονται μια σειρά από άλλα θαύματα όπως τσιμπήματα μέλισσας, παγιδευμένα γόνατα, περικοπές και εγκαύματα. Ένα πρώτο βοηθητικό κιτ μπορεί να έρθει σε πρακτικό για μικρές φούσκες, τσιμπήματα και τραυματισμούς. Εδώ είναι τα βασικά στοιχεία του πρώτου βοηθού και τι θα θελήσετε στο κιτ σας εάν πηγαίνετε κάμπινγκ.

Προσωπική υγιεινή

Μερικά βασικά είδη προσωπικής υγιεινής μπορούν να διανύσουν πολύ δρόμο ενώ κάμπινγκ. Δεν χρειάζεται να το τραβάτε. Συμπληρώστε τα βασικά και αισθανθείτε υπέροχα ακόμη και όταν κάνατε camping στο μεγάλο ύπαιθρο.

Είδη καθαρισμού (προαιρετικά)

Κρατήστε τον καταυλισμό σας καθαρό και τακτοποιημένο με κάποια είδη καθαρισμού για την κατασκήνωση.

Σίγουρα θα θέλετε να φέρετε αντικείμενα καθαρισμού για τα πιάτα στρατόπεδων σας. Μερικά από τα άλλα στοιχεία είναι χρήσιμα για να διατηρήσετε την σκηνή σας καθαρή ή το χώρο κατασκήνωσης σας ωραίο. Εάν απορρίπτετε σαπούνι στο περιβάλλον, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε βιοδιασπώμενα σαπούνια και πλύνετε όλα τα πιάτα μακριά από ρέματα, κολπίσκους και λίμνες.

Ρούχα

Φυσικά θα χρειαστείτε ρούχα για να πάτε κάμπινγκ. Ελέγξτε τον καιρό και συσκευάστε τις τσάντες σας σύμφωνα με τις προβλέψεις και το κλίμα. Ένα επιπλέον ζεστό στρώμα για νυχτερινή διασκέδαση είναι πάντα ωραίο. Και τα στρώματα βροχής μπορούν να βρουν χρήσιμα για άνεμο ή υγρό καιρό, ακόμα κι αν δεν περιμένετε καταιγίδες. Θυμηθείτε να έχετε κατά νου την προστασία από τον ήλιο όσο συσκευάζετε, αφού θα περάσετε περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Διάφορα αντικείμενα

Υπάρχουν πολλά αντικείμενα που θα επιθυμούσατε να έχετε μόλις φτάσετε στο κάμπινγκ. Υπάρχει ένα ρεύμα αλιείας ή ένα μεγάλο πουλιών; Ίσως να θέλετε να πάτε σε μια πεζοπορία, ή καγιάκ. Εξερευνήστε την περιοχή όπου θα κάμπινγκ και θα ρίξετε μια ματιά σε αυτά τα διάφορα αντικείμενα για να δείτε αν υπάρχει κάτι που μπορεί να σας ενδιαφέρει η συσκευασία.

Ενημερώθηκε από τον εμπειρογνώμονα Camping Monica Prelle