Οι πιο επικίνδυνες περιοχές στο Little Rock

Μια πρόσφατη έκθεση του Lawstreet Media είπε ότι ο Little Rock ήταν η πιο επικίνδυνη μικρή πόλη της χώρας. Έχουμε ταξινομηθεί σε αυτές τις λίστες πριν, και η γενική συναίνεση είναι οι κατάλογοι είναι λίγο προκατειλημμένοι, αλλά παίρνουν επίσης μεγάλη προσοχή. Κατατάξαμε επίσης το # 1 το 2015. Η Lawstreet δήλωσε:

Το Little Rock, Arkansas, παραμένει η πιο επικίνδυνη πόλη μεταξύ 100.000-200.000 ανθρώπων, με ένα αξιοσημείωτα υψηλό ποσοστό βίαιης εγκληματικότητας. Το ποσοστό βίαιης εγκληματικότητας του Little Rock παρέμεινε σχετικά το ίδιο το 2014, με μια πτώση μόνο κατά 1%, μετά από μια άνοδο το 2013 το έθεσε στην κορυφή της λίστας. Ωστόσο, το ποσοστό δολοφονίας του Little Rock αυξήθηκε ελαφρά, από 18 ανά 100.000 άτομα το 2013 σε 22 ανά 100.000 το 2014.

Για χάρη της έκθεσης του Lawstreet Media, το βίαιο έγκλημα αποτελείται από τέσσερα αδικήματα: δολοφονία και αδιάλλακτη ανθρωποκτονία, βίαιο βιασμό, ληστεία και επιθετική επίθεση. Η ληστεία και η επίθεση είναι τα δύο συνηθέστερα βίαια εγκλήματα. Η αναφορά χρησιμοποιεί το Πρόγραμμα Πληροφόρησης για το Πρόγραμμα Πληροφόρησης για το Έγκλημα του FBI. Υπάρχουν κάποιες έγκυρες επικρίσεις για αυτό το πρόγραμμα. Η σύγκριση των πόλεων με μια πραγματικά ομοιόμορφη υπόθεση είναι αδύνατη.

Ακόμα, τα στατιστικά στοιχεία είναι ένα κομμάτι εκπληκτικό. Το ποσοστό εγκληματικότητας μας είναι 199% υψηλότερο από το μέσο όρο, πράγμα που σημαίνει ότι οι κάτοικοι του Little Rock έχουν 1 στις 11 πιθανότητες να πέσουν θύματα εγκλήματος. Ευτυχώς, τα πιο συνηθισμένα εγκλήματα σχετίζονται με την ιδιοκτησία: κλοπή αυτοκινήτων, κλοπές κατοικιών και ληστείες.

Μετά από αυτές τις μελέτες που έρχονται έξω, οι άνθρωποι πάντα ρωτάνε: «Ποιες γειτονιές είναι οι χειρότερες στο Little Rock;» Μισώ να ζωγραφίζω οποιαδήποτε γειτονιά σε κακό φως, έρχομαι από μια «κακή περιοχή» στο Little Rock τον εαυτό μου. η περιοχή "είναι τόσο κακή όσο οι άνθρωποι σε αυτήν." Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που βρίσκονται σε "κακές περιοχές" είναι καλοί άνθρωποι με καλές οικογένειες, πήγαινα στο UALR και ποτέ δεν αισθάνθηκα ασφαλής, αν και με τους αριθμούς, είναι μια "επικίνδυνη περιοχή. "

Πολλές από τις φορά "κακές γειτονιές" (όπως το College Station) κερδίζουν έλξη για το έγκλημα μέσω ρολογιών γειτονιάς και παρόμοιες πρωτοβουλίες για την προστασία των κατοίκων της περιοχής. Παρόλο που ο Little Rock μπορεί να έχει πολλά εγκλήματα από τους αριθμούς, είμαστε πολύ μακριά από τη φήμη "Bangin 'in Little Rock" που είχαμε στη δεκαετία του '90. Το once run South South στο κέντρο της πόλης αναζωογονείται τώρα. Ακόμα και το νοτιοδυτικό Little Rock κοιτάζει ψηλά.

Η πραγματική απάντηση είναι ότι υπάρχουν πολύ λίγες περιοχές στην πόλη που θα αισθανόμουν ανασφαλής ως τουρίστας. Δεν νομίζω ότι κάποια περιοχή του Little Rock είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι περισσότερες κλοπές αυτοκινήτων συμβαίνουν τη νύχτα, και άλλα εγκλήματα ιδιοκτησίας θα είναι απίθανο για τους τουρίστες.

Αυτός ο κατάλογος είναι από τις πιο επικίνδυνες περιοχές από τους αριθμούς. Κοίταξα τα αναφερθέντα εγκλήματα για το παρελθόν έτος για να μάθω ποιες περιοχές είχαν τις περισσότερες αναφορές και ποια εγκλήματα ήταν τα πιο συνηθισμένα. Η δημοκρατική εφημερίδα έχει ένα μεγάλο διαδραστικό χάρτη των εκθέσεων εγκλημάτων LRPD που μπορείτε να δείτε και να δείτε αν συμφωνείτε με την ανάλυσή μου. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε αυτές τις συμβουλές για την πρόληψη του εγκλήματος για να αποφύγετε να είστε θύμα ανεξάρτητα από την πόλη στην οποία βρίσκεστε.